Kimler evlenemezz?

Ya sürekli benim hakkımda bu kötü sözü söylüyorlar hülya evlenemez ki diyorlar niye benim evlenilmeyecek neyim varki sakatmıyım körmüyüm sağırmıyım neyim de ben evlenemem ya tamam güzel değilim yemek yapmasını da bilmiyorum zekide değilim zaten evlenmeyle zekanın hiç alakası yok zeka için evlenmiyoruz evlenmek için evleniyoruz ve herkesde evleniyor evlenmeyen kişilere de ters bakıyorlar tuhaf bakıyorlar ama bana niye tuhaf bakmıyorlar yok hülya evlenir evlenmesi şart demiyorlar da neden evlenmez diyorlar bir de adaletten söz ediyorlar biz adaletliyiz sizin adaletiniz yokki adaletli olsanız sadece bu söz tek bana demezsiniz diğer insanlara da dersiniz iki üç kişi değil bir kişi daha derdiniz çok adaletsizsiniz çok bana bu sözü söyleyenler babam bile dedi ya kızım evlenemez ki diyor sürekli bunu diyor babam bir baba evladına bunu dermi ya annemde ordan kızdı babama neden evlenmeyecek Fatih diyor evlenir dedi bağırdı ya evlenmeyen insan yoktur kız çok çirkinde olsa çok fakir de olsa evlenmesi şart kesin dinimiz İslamda bile evlenin diyor peygamber efendimiz bana neden evlenemez diyorsunuz ve yanılıyorsunuz ölüm hariç herşeyin çaresi var anca ölürsen evlenemezsin deyinde anlarım instagramda bir sayfa var buda benden size iyiliğim dokunsun siz bana kötü söz söyleyerek kötülük yapın bende size iyilik yapayım instagramda runebilgesi diye bir sayfa var orada evlilik hakkında ve çok sıkıntınız hakkında size yardımcı oluyor evlenmek isteyen bana söz evlenemez diyenlere bu runebilgesi sayfasındaki bilekliği takın bakalım kim evlenemiyor görün bakalım bunu takarsam evlenirim kısmetim önüme çıkar evlenirim siz kendinize bakın ezikler aileme diyorum bu sözü bana söyleyenlere söylüyorum ve bir dua rastladım çok etkili duaymış oda instagramda şimdi açamam hangi sayfa köşede duruyor onu sonra hallederim okurum yani o duayı okuyan kişi her istediğin elde edermiş ya siz kim oluyorsunuz da bana evlenmez diyorsunuz ya kimsiniz ya dini sözlerden bile söz var dağın altında bile olsa senin kısmetin önüne gelir diyor ve Müslüman kardeşini hor görmesi kişiye kötülük olarak yeter diyor peygamber efendimiz siz kimsiniz ya sürekli herkes her ailem bu sözü söylüyor hem adaletliyiz diyorsunuz ama bu sözü benden başkasına asla demediniz nah adaletlisiniz zaten Allah'tan başka Adaletli kimse yoktur bu dünyada yemeğide öğrenirim kolay iş zaten bu siz kimsiniz ya halbuki ben onlardan daha üst katmandayım her yerim güzel akıllıyım da herkes bana akıllı der zaten bir bana evlenemez diyen kişiler demiyor ya benim niye evlenilmeyecek neyim var açıklarmısınız kırılmam vallahi neden kimseye demiyorlar da sadece bana diyorlar tuhafıma gidiyor ve kırılıyorum kıskançlık dışında neden insanlar bana evlenemez diyor?

Kimler evlenemezz?