Ayni ortamda bulunma mecburiyeti kadar sacma bir zorunluluk olamaz olmamali neden ama sebebi de yok aliskanlik falan mi? Bende de var o durum da ondan sordum
Bu nickine bile yansittigina gore hayatta hic birseyi umursamiyo gibisiniz keske bende de olsa bazen narsit olmak istiyorum biliyor musun özeniyorum yani :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
oldu maalesef
Değer vermeyen biri için kıçından koşmuştum çok kızıyorum kendime o konuda en büyük pismanligim
Seninki tam bir hata olmus uzgunum dostum ders cikar bu durumdan
Çıkardım zaten ben ne kadar canım
S@lakmisim*
canım degil tecrubesizlik diyelim
Haklısın
Hatalarını affetmem birdaha konuşmam dediğim herkesle konuşuyorum ama umursamamazlık derecesinde
Ceza gibi oyun yapiyorsun yani hem istiyormus gibi gozukup karsi tarafi isteklimi degilmi kontrol etmek istiyorsa burnunu surtmek
Yo hiç böyle düşünmedim hiçbir sırrımı derdimi paylaşmam ama konuşuyorum umursamıyorum
Niye konusma ihtiyaci hissediyorsunuz
Mecbur aynı ortamda bulunmak durumunda kalıyorum o yüzden çokta umursamıyorum ama yapılanıda unutmuyorum ya da içime atıyorum
Ayni ortamda bulunma mecburiyeti kadar sacma bir zorunluluk olamaz olmamali neden ama sebebi de yok aliskanlik falan mi? Bende de var o durum da ondan sordum
Aileye bağlı birileri olunca sürekli evde olunca mecbur böyle oluyo
Atsan atamiyorsun satsan satamiyorsun sacma bir mesele disardan bakarsak
Öylede artık umursamıyorum
Nickinden belli olsada olur olmasa da gibi olmuş :))
Öyle valla 😄
Bu nickine bile yansittigina gore hayatta hic birseyi umursamiyo gibisiniz keske bende de olsa bazen narsit olmak istiyorum biliyor musun özeniyorum yani :))
buldum evet. kendimi aldatirken yakaladim
Aldatirken iradenizi yok saymissiniz yani oda guzel basiniza gelmesinden rahatsizlik duymayin ilerde :))
Hemde çok