Diğer Yapmam gereken bazı işlere yine üşeniyorum, kim bana yardım eder? Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Neyim ben üşengeçlik hastası falan mı 🤦♀️ yükselenim boğa, hep bundan oluyo bunlar xddkd Güncellemeler1 yıl Diğer kategorisini çok sevdim maşallah, nerdeyse fenomeni olcm diğerin sdjdj Yapmam gereken bazı işlere yine üşeniyorum, kim bana yardım eder? Cevapla Fal Soruları İş Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 91,2b cevap paylaştı. yanında olsam yardım ederdim tabi ki de :) 0 0 Yorumla
Serhat0000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Kız bu poncik ellerle o temizliği nasıl yapacan temizlik buddysi yokmu 🤣 0 19 Yorumla Edameda06 1 yıl Temizlik Buddysi de bulmam lazım 🤕💅 Yorumla Serhat0000 1 yıl Evett geç bile kaldin 😅 Yorumla Edameda06 1 yıl 😂 Yorumla Serhat0000 1 yıl Sen temizlik yaptır ayak ayak üstüne atıp kahveni içerek izle 🤣 Yorumla Edameda06 1 yıl Olur 😬 Yorumla Serhat0000 1 yıl Buddy olmak onu gerektirir galiba 😅 Yorumla Edameda06 1 yıl Öyle xdd Yorumla Serhat0000 1 yıl Bizde ksbuddysi olduk sanırım 🤣 Yorumla Edameda06 1 yıl Hııı :d Yorumla Serhat0000 1 yıl Uyku tutmuyor 😕 Yorumla Edameda06 1 yıl Ben bugün uyucam erken. (erken dediğim 3 falan 🤣) Yorumla Serhat0000 1 yıl Neden 3. Bir saat yedi dakika var daha 😄 Yorumla Edameda06 1 yıl Daha uyumam Yorumla Serhat0000 1 yıl Ben istiyorum ama gelmiyor Yorumla Edameda06 1 yıl Ben de istiyordum Yorumla Serhat0000 1 yıl Gelirse sanada göndereyim bizim poncik kizada uğra derim 😅 Yorumla Edameda06 1 yıl İyi olur. Geri kaçtı uykı 🤦♀️ Yorumla Serhat0000 1 yıl Hepi topu iç dört saat sürecek zaten oda gelmiyor Yorumla Edameda06 1 yıl 🤕🤕. Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Elbette, tabiki de, hemen, derhal, yardım etmeye... 0 3 Yorumla SkrErd37 1 yıl ... gelmiyorum. 🙃 fkdkdkd Yorumla Edameda06 1 yıl Skskskdkxk şapşal şey Yorumla SkrErd37 1 yıl sensin ooo fjdkd Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Yaparız ne gerekiyorsa. Temizlik, bulaşık, yemek. Benden sorulur o işler. 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Ne güzel dkdd Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Diğer konusunda 14,2b cevap paylaştı. Ertelemekten bir hal oldm ben de Bana da yardm edin bir zahmet 0 0 Yorumla
Darkknightforever Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bende bu son yıllarda üşengeçim yoksa yardım ederdim 0 0 Yorumla
irem34687 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Yardım ederim diyecektim ama ben de çok üşengeç biriyimmm 0 0 Yorumla
Psikolojisigidik Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Üşenenin çocuğu olmaz derler fkgmg 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Sjsjs Yorumla
s Kimikio Takip Et Master Yaş: 32 , eic 79% 1 yıl Diğer konusunda 712 cevap paylaştı. Ben varken başkası mı gelsin şimdi 😑 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Sen de gel yap ben yan gelip yatayım 🤣 Yorumla
hikmet0858 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 72% 1 yıl Boğa burcuyum ve hiçbir şeye üşenmem ben. 0 0 Yorumla
Yunusemre1143 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Seve seve yardım ederim 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok ağırlık kaldırmam.. 0 0 Yorumla
Black_Labell Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 356 cevap paylaştı. Bazen yardımlaşma kadar güzel bir şey yoktur 0 0 Yorumla
itsmesude Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Hangi iş el atalım 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Nefes almak bile 🤣🤣 Yorumla
GölgedenGünceler Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 538 cevap paylaştı. Geliyorum. 😊 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Hemen 🤣 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 5,1b cevap paylaştı. ben yardım ederim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
yanında olsam yardım ederdim tabi ki de :)
Kız bu poncik ellerle o temizliği nasıl yapacan temizlik buddysi yokmu 🤣
Temizlik Buddysi de bulmam lazım 🤕💅
Evett geç bile kaldin 😅
😂
Sen temizlik yaptır ayak ayak üstüne atıp kahveni içerek izle 🤣
Olur 😬
Buddy olmak onu gerektirir galiba 😅
Öyle xdd
Bizde ksbuddysi olduk sanırım 🤣
Hııı :d
Uyku tutmuyor 😕
Ben bugün uyucam erken. (erken dediğim 3 falan 🤣)
Neden 3. Bir saat yedi dakika var daha 😄
Daha uyumam
Ben istiyorum ama gelmiyor
Ben de istiyordum
Gelirse sanada göndereyim bizim poncik kizada uğra derim 😅
İyi olur. Geri kaçtı uykı 🤦♀️
Hepi topu iç dört saat sürecek zaten oda gelmiyor
🤕🤕.
Elbette, tabiki de, hemen, derhal, yardım etmeye...
... gelmiyorum. 🙃 fkdkdkd
Skskskdkxk şapşal şey
sensin ooo fjdkd
Yaparız ne gerekiyorsa. Temizlik, bulaşık, yemek. Benden sorulur o işler.
Ne güzel dkdd
Ertelemekten bir hal oldm ben de
Bana da yardm edin bir zahmet
Bende bu son yıllarda üşengeçim yoksa yardım ederdim
Yardım ederim diyecektim ama ben de çok üşengeç biriyimmm
Üşenenin çocuğu olmaz derler fkgmg
Sjsjs
Ben varken başkası mı gelsin şimdi 😑
Sen de gel yap ben yan gelip yatayım 🤣
Boğa burcuyum ve hiçbir şeye üşenmem ben.
Seve seve yardım ederim
Çok ağırlık kaldırmam..
Bazen yardımlaşma kadar güzel bir şey yoktur
Ya Allah Bismillah de başla
Hangi iş el atalım
Nefes almak bile 🤣🤣
Geliyorum. 😊
Hemen 🤣
Ben yardımcı olurum
ben yardım ederim
Sıkıntılı tipsin