Çok korkuyorum yardimci olabilicek kimse?

Dün asker profilli bir adamla tanıştım instagramda profilimi görüp istek atmis ben de asker zannedip konusmaya basladik ben bi de ayrılık sürecinden gectigim için konuşmaya insan arıyodum dertleşmek için vs. Bu bana kendisinin olduğunu söylediği fotograflari atmaya başladı asker fotograflariydi ve ben onun zannettim sonra bi 15 dakika sonra falan ben google'a arattım resimleri ve yabancı bi ünlünün fotografi olduğunu gördüm ama ben bunu fark edene kadar özel hayatimi çoktan anlatmistim yani nasil ayrilmis olduğumu hatta özel detaylara kadar soruyodu ben canım gibi anlattım. Ben bunun fotograflarin fake olduğunu anlayınca "aferin akıllı kızsın" diyip sakinliğini korudu ve asker kimligi resmi attı ve onu da google a arattım ve örnek askeri kimlik olduğunu buldum, o yazıların üstünden fosforlu kalemle geçip kendi ismini yazmış hatta bir polise attım o resmi ve o bana "güncel kimlikler böyle değil" dedi zaten. Ama o adam beni tehdit etmeye basladi her şeyi babana anlatiyim mi madem ondan korkuyosun dedi. Yarın senin IP adresini buliyim dedi. Daha sonra ben bunu engelledim hesabı da sildim dün akşam. Bugün de hesaba geri girip mesajlarimi silmek istedim ozel hayatimla ilgili anlattigim şeyler onda kalmasın istedim ve ben engeli kaldırır kaldırmaz yazdı tehdit etmeye devam etti ben de adalet bakanliginda calisan amcam var ugrasma benimle dedim amcanla da konuşurum dedi hiç korkmadı bile. Ben yeniden engelledim sizce bir şey yapabilir mi öyle kuşku sardı ki içimi...
Güncellemeler
1 yıl
Ve "uslu kız olursan" dedi banare-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft
Çok korkuyorum yardimci olabilicek kimse?