Diğer Bedduamızın kabul olması için illa temiz kalplimi olması lazim? Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Güncel Güncellemeler1 yıl Yeniden güncel Bedduamızın kabul olması için illa temiz kalplimi olması lazim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
davetsizmisafirrrrrr Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl haksızlığa ugradıysan ah tutar ama zamanını beklemek ah beklemek sadece kisinin kendisine zarar verir 1 4 Yorumla Cooldusunce 1 yıl Bazı kişiler hak ediyo valla insanı cikeden cikariyorlar Yorumla Cooldusunce 1 yıl Ben beddua etmek istemem kimseye ama işte dedigim gibi Yorumla davetsizmisafirrrrrr 1 yıl haklısın Yorumla Cooldusunce 1 yıl 👍🌸 Yorumla
Anara__ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl benim ablam kimi beddu etse kimi ah etse mutlaka tutuyor nasıl yapıyor anlamıyorum🙂 1 5 Yorumla Cooldusunce 1 yıl Nasıl yapıyor acaba 🥴 sorsana Yorumla Anara__ 1 yıl Benim yöntemim bu şekilde.. 1 kere etmiyorum defalarca aynı cümleyi tekrar ediyorum yürekten içim yanarak beddua ediyorum. Bu şekilde 2 kere aynı söylediğim şekilde isabet ettirmişliğim var. Yorumla Cooldusunce 1 yıl Bende ama diğerleri kabul olmadı bir tanesi kabul oldu Yorumla Anara__ 1 yıl Demek ki tutuyor) Yorumla Cooldusunce 1 yıl Oda bir tanesi ya Yorumla
EsraXzq1 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Bence temiz kalple alakası yok bazilarinki cabuk tuttar 1 1 Yorumla Cooldusunce 1 yıl 🤔 Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 452 cevap paylaştı. İstediğin kadar beddua et sonuç değişmiyor. En iyisi yeniden başlamak yeniden kurmak hayatını. Hayata en iyi cevap budur. 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 49,7b cevap paylaştı. Alakası yok ama iyi düşüncelerini korumaya çalış derim 0 1 Yorumla Cooldusunce 1 yıl Anlamadim Yorumla
doktorbirüyee Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 94% 1 yıl boş ver beddua iyi bi şey değil 0 2 Yorumla Cooldusunce 1 yıl Evt iyi değilde bazı insanlar hak ediyo Yorumla doktorbirüyee 1 yıl Allah’a havale ef Yorumla
Dipsizdağ Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Beddua etmeyin 0 10 Yorumla Cooldusunce 1 yıl Kusura bakma ama üst komşu hak ediyo Yorumla Dipsizdağ 1 yıl Şu konu hala devam onun ben gjhduknkmjfd 👹 Yorumla Cooldusunce 1 yıl Anlamadim Yorumla Dipsizdağ 1 yıl Komşuna saydırdim Yorumla Cooldusunce 1 yıl Bende sayiyom ah ahTeşekkür ederim Yorumla Dipsizdağ 1 yıl ♥️♥️🌹🌹🌹 Yorumla Cooldusunce 1 yıl Senin ne bende ona edeyim Yorumla Dipsizdağ 1 yıl Buradan söylemem Yorumla Cooldusunce 1 yıl Özelde de o zmn Yorumla Dipsizdağ 1 yıl Olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
haksızlığa ugradıysan ah tutar ama zamanını beklemek ah beklemek sadece kisinin kendisine zarar verir
Bazı kişiler hak ediyo valla insanı cikeden cikariyorlar
Ben beddua etmek istemem kimseye ama işte dedigim gibi
haklısın
👍🌸
benim ablam kimi beddu etse kimi ah etse mutlaka tutuyor nasıl yapıyor anlamıyorum🙂
Nasıl yapıyor acaba 🥴 sorsana
Benim yöntemim bu şekilde.. 1 kere etmiyorum defalarca aynı cümleyi tekrar ediyorum yürekten içim yanarak beddua ediyorum. Bu şekilde 2 kere aynı söylediğim şekilde isabet ettirmişliğim var.
Bende ama diğerleri kabul olmadı bir tanesi kabul oldu
Demek ki tutuyor)
Oda bir tanesi ya
Bence temiz kalple alakası yok bazilarinki cabuk tuttar
🤔
İstediğin kadar beddua et sonuç değişmiyor. En iyisi yeniden başlamak yeniden kurmak hayatını. Hayata en iyi cevap budur.
Alakası yok ama iyi düşüncelerini korumaya çalış derim
Anlamadim
boş ver beddua iyi bi şey değil
Evt iyi değilde bazı insanlar hak ediyo
Allah’a havale ef
Beddua etmeyin
Kusura bakma ama üst komşu hak ediyo
Şu konu hala devam onun ben gjhduknkmjfd 👹
Anlamadim
Komşuna saydırdim
Bende sayiyom ah ah
Teşekkür ederim