Güncellemeler
1 yıl
Ayrıca şunuda ekleyeyim kadınların toplumda ki varlığı erkeklere göre daha değerli çünkü bi anne bi eş oldukları için çocuklarını eşlerini vs onlar şekillendiriyor kadınların erkeklerle bu denli yarış halinde olması toplumda bozulmaya yer açıyor yanlış anlamayın kadınları ayrıştırmıyorum küçük görmüyorum ama topluma nasıl yansıdığını sizde görüyorsunuz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Herkes karşı cins icin aynı seyi dusunuyor
Beni zekam için eleştirene hiç denk gelmedim hemen sinirleniyorsun diye eleştirildim geç yazıyorum diye eleştirildim
İyide onlarda pek iyi seyler degil zaten
Ama yoğunsam yazamayabilirim çizgilerim değerlerim varsa sinirlenebilirim bu beni kötü ya da yanlış yaplaz di mi
İste belki sana soylemedikleri baska esksikliklerinde vardir cunku sen dogru biriysen karsina oyleleri cikiyor
mesela sen şu an karşıma çıktın bambaşka insanlarız ne ilgisi var dışarıda benim çok zıttım insanlarda var
Nasip o zaman bilemiyorum
bence içinde bulunduğumuz zaman ile ilgili bi durum bu
Katılıyorum
Erkek çok kolaydı yaaa
Kendi adıma konuşuyorum bunu hakaret etmek için sormuyorum kısa bi sohbetten sonra katlanamıyorum sohbetin geri kalanına ne kadar güzel olduğunun bi önemi yok
Etme sohbet sal gitsin madem kimseyi beğenmiyorsun dur o zaman
Allah yardımcın olsun.
Amin kardeşim
Uzayda yaşıyor olmalısın
Yani dünyada uzayda bi gezegen :)
Şöyle şimdi senin yaş aralığındaki kızlar "güzelsem her şeyi elde edebilirim" kafasında bu yüzden böyle henüz genç yaşlardan ilişki yaşamak hem boş hem sağlıklı gelmiyor
haklısın doğru bi yaklaşım ama ilişki yaşayayım diye bi derdimde yok zaten ayrıca çevremde genel olara 30 larında olan kadınlarda bu şekilde dediğim gibi çok akıllı değiller
Erkekler de aynı ehline denk gelmek zor
Ben kendi adıma konuşuyorum
Bende kendi adıma dedim
Ehli dediğin nedir neyin ehli
Ehline denk gelmeyen ziyan olur derler yani sana değer veren seni seven olmalı aynı şekilde bunlar karşılıklı tabi denk gibi düşün kalbleri bir
yok hiç ziyan olmadım bi kadın için o kadar da değil
Senin için demedim zaten sözü söyledim
anladım
Haklısın
Maalesef
Bulursun inşallah
yok aramıyorum ki sadece bi gözlem yaptım
Bende öyle
Zor evet