Bugün taahhütümü yeniledim arkadaşlar bana 2 tarife sundular biri 60 GB 700 lira gibi bir ücretti diğeri ise 65 GB 896 lira bunda sosyal medya sınırsız 896 liralık olanı yaptım bende eve internet bağlattırmadık çünkü günümüz hep işte geçiyor eve geç geliyoruz gelince de direkt yatağa geçip uyuyoruz yorgunluktan o yüzden eve internet bağlattırmak istemiyoruz böyle bir tarifeye geçtim ama yaptığıma o kadar pişmanım ki bana bu ücretler çok pahalı geliyor ama başkaları gayet uygun buluyor sizce nasıl lütfen içimi rahatlatacak şeyler söyleyin pişmanlıklar içerisindeyim ağlamak istiyorum 🥲
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Diğer konusunda 479 cevap paylaştı. Çok pardon ama kendi işiniz mi acaba çalıştığınız yer? Ayrıca böyle hayat mı olur bee çalış çalış çalış ne için kimin için birde noldu da bu fiyatlar bu kadar uçtu onu anlamıyorum maaş güncellemesi %50 bile değilken naisl oluyorda faturalara her seferinde zam üzerine zam yapabiliyorlar ve de hattını değiştir başka şirkete sor gecislerde bazen indirim oluyor
017 Yorumla
Soran1 yılEvet sadece geçişlerde indirim var onun dışında yok kendi işim değil maalesef yevmiye işçisiyim ben maalesef her şey o kadar pahalandı ki artık telefon kullanmicaz gibi tuşluya geçiş yapasım var
- 1 yıl
Bence işiniiz gözden geçirin derim eve gelince yatıp uyuyoruz diyorsun bu kadar hayatini zorlaştırmak bana mantıklı gelmiyor açıkçası // 6ay dan sonra hattını tasiyabiliyorsunuz başka firmaları kontrol edin isterseniz 65gb için 900tl vermek resmen soygun sınırsız ev interneti bile daha uygun bu ne böyle
Soran1 yılBulunduğum yer küçük bir ilçe burada iş imkanı pek yok iş olsada verilen ücretler çok az bende mecburen parası iyi olsun diye zor işlere koşuyorum burada mesela bir kafede çalışmanın günlüğü 300 lira artık o parayla ne alabilirsin?
Soran1 yılSizinki de çok pahalı dimi maalesef her şey böyle artık sanırım ben herşeyi iptal ettirip tuşlu telefona geçiş yapıcam
Soran1 yılHayır gerçekten de 300 lira 😁
Soran1 yılİşte bende maalesef yevmiye işine gidiyorum onda da gece 3 de kalkıyoruz hazırlanıyoruz bizi almaya gelen araç zaten 40 45 içşiyi evinden alayım derken zaman geçiyor gideceğimiz bahçe zaten uzak oluyor biraz da zaman yolda geçiyor akşam dönüşümüz de akşma 7 yi buluyor eve gel duş al yemek ye yat uyu
Soran1 yılEvet o tür işler
Soran1 yılMolalarımız oluyor molalarda kullanıyorum 😂
Soran1 yılHal kalmıyor tabi ki yarım saat mola veriyorsun o yarım saatte temiz bir yer bulup uzanıyorsun alıyorsun telefonu eline 😂
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 640 cevap paylaştı.
1 yılSelin insanların kazançları ve yaşam şekilleri farlıdır. Geçmiş ay fatuaralara bakıp aylık tüketim görebilirsin buda sana fikir verir 1 ayda kaç gb kullanıyorsun evde interet ihtiyacın yoksa mantoklı olmus evde ek masraf olmamış. taahüt ilk ayı iptal edesen çok fazla çayma bedelin olmaz
010 Yorumla
Soran1 yıl2.800 lira gibi bir ücret istiyorlar şu an
- 1 yıl
Taahüt bozmadan aynı opratör başka tarife seçimiyormusunuz
Soran1 yılHayır maalesef
- 1 yıl
Şöyle düşün 896 %50 düşük bir tafe geçersen ayda 448 ödersin. (896TL 1 yıl ödersen 10752TL yapar ) (448 1 yıl ödersen 5376+2800cezası 8176 ödersin) ( sonuç olarak 1 yılda 2576TL daha az ödersin)
Soran1 yılBen şimdi caymak istiyorum napcam
- 1 yıl
Bence önce kendine uygun başka bir oprateör bul fiyat uygun olur. opratör geçiş başvurusu yap. hat taşıma olunca sana son bir fatura gelir 2800 lira ödersin )
- 1 yıl
çözxüm 2. Bu opratör ara ve ödeme imkanın yok tarife değiştirin en düşük ceza ile beni başka tarife taşıyın derseniz belki tafie değişir
- 1 yıl
Türk telekom bana bugun 20gb 300TL Teklif etti.
Soran1 yıl20 GB 300 TL mi 300 liraya internet az
- 1 yıl
Benim internet ihtiyacım olmıyor evde iş yerinde var arada hafta sonu lazım oluyor aylık 10gb geçmiyor
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
36Cevap
- Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı.
u 1 yılher çok pahalı maalesef
00 Yorumla Bunlar dğnyanın parasını kaznaıyo, sabit 10 gb 4 dolar yapsalar (150₺)
15gb 190tl
20 gb 230tl
30 gb 310tl
40 gb 390 tl olsa.
güzel olurdu.03 Yorumla
Soran1 yılAma maalesef yapmıyorlar işte yakında telefon kullanmayı bırakıcam
Soran1 yılAbi en iyis biz yaşamayalım 😂 bu daha mantıklı gelmeye başladı
- Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılSelam selin 65 gb bu kadar ücret normal. Diğer operatorler çok daha pahalılar için rahat olsun. Taahhütün bitince eve internet bağlat ama :D Daha hızlı ve sağlıklı kullanırsın interneti...
01 Yorumla
Soran1 yılSeve bağlatırsam kullanamam ki evde pek olmuyoruz işten dolayı o sıkıntı
- Diğer konusunda 462 cevap paylaştı.
1 yılSana uygun fiyat önermişlerdir. Her fatura taahhüt dolumu döneminde gelen yeni teklifler yürek hoplatıyor. Sığınacak başka bir liman arıyorum, hepsi birbirinden beter. Ne istiyorlarsa ver.
10 Yorumla
1 yılGerçekten berbat.
00 Yorumla
1 yıl
Neden Türktelekom mesela.
03 Yorumla
Soran1 yılTürkcell çok pahalı zaten yıllarca Türkcell kullandım 15 GB 600 lira ödüyordum en son
- 1 yıl
Sana pahalı tarifeler gelmiş. 15 GB 600 TL nedir ya.
Soran1 yılEvet herkese farklı ücretler tâbi tutuluyor
1 yılBir işveren olarak bana bile pahalı geliyor, yanımda çalışan arkadaşım ise uygun diyor : ) Şu maaşları bir daha gözden geçirmeliyim sanırım : )
02 Yorumla
Soran1 yılBi çok kişiye uygun evet bize pahalı anlamadım 🥲
- 1 yıl
Ben onun formülünü buldum, herhangi bir şey alırken fiyatına baktıgımda bir sıfır atıyorum sonundan o zaman daha makul gelmeye başlıyor : )
1 yılEn azından 3 tane İSPARK
Her hafta bir kahve alma hakkın var bunlar zaten 800 TL geçiyor
00 YorumlaDiğer konusunda 409 cevap paylaştı. Vofafone geçseydin 500₺ sosyal medya Whatsapp bedava 20 gb internet sınırsız konuşma
015 Yorumla
Soran1 yılİşte hepsi aynıdır diye düşündüm ama hepsin de ilk geçiş yapmanızda indirim veriyormuş sonrasında fiyatlar yine yüksek dedi bayilere gittim bugün
Soran1 yılHayır taahhütüm bitecekti ve yeni ücret 1369 lira olacaktı bu indirimli hali
Soran1 yılPişmanlığımı kat kat arttırdın sağol
Soran1 yılTeşekkür ederim ama güzellik şu an hiçbir şeye yaramıyor pişmanlığımı hafifletmiyor
Soran1 yılHaha teşekkür ederim 😁 düşünmeniz yeter
Soran1 yılTekrardan çok teşekkür ederim iltifatlarınız için
Soran1 yılYok yok evli değilim
Türktelekımda 570 TL’ye yıl başında yeniletmiştim 65 Yb yine
00 YorumlaBedava internet kola kapağının altında olur yavrum, kıyacaksın paraya telefon taşıyorsan
00 Yorumla
1 yılİnterneti yüksek ama normal genel olarak bakıldığında en makulü Türk Telekom
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılBaşka operatore geçerim diye söylesen indirim alırdın ki keşke geçseydin
015 Yorumla
Soran1 yılBu işlerden pek anlamadığım için bilemedim ve geçiş yaptım çok pişmanım caymak istedim ama 3 bin lira cayma bedeli istediler
- 1 yıl
Aman canın sağ olsun seneye değiştirirsin operatörü neye para vermiyorsun ki para bir şey olmaz
Soran1 yılÖyle de kolay kazanmıyoruz ki
- 1 yıl
Olsun canım her insanı kendini şımarttıpı şeyler oluyor senin de bu olsun
Soran1 yılAyy bu ne güzel motivasyon şekli öyle 🥰
- 1 yıl
Ol tabi ki motivasyon senden değerli mi be boş ver gitsin
Soran1 yılNe bilim sabahtır kendime dert ettim
- 1 yıl
Mutluluğundan önemli değil dert etmee asla kendineeee
Soran1 yılÇok teşekkür ederim 🙏
- 1 yıl
Rica ederim ne demek, ne iş yapıyorsun
Soran1 yılYevmiye işine gidiyorum ben
- 1 yıl
Nasıl? Bağ bahçe işi tarzı mı
Soran1 yılEvet bağ bahçe işleri
- 1 yıl
Şaşırdım epey hiç öyle durmuyprsun
Soran1 yılGörüntüye aldanmamak gerek
Arkadaşım operatör değiştirsen daha uyguna geliyor paketler ben turkcell de 500 tl ye 60 gb 5 bin dk aldım
03 Yorumla
Soran1 yılİşte kimse bir şey demedi bana ben tarlada çalışan biriyim tarladan ev yüzü gördüğüm yok bilemedim yaptım cayma bedeli de 3 bin lira istiyorlar
Soran1 yıl1 yıl kullandım yeni taahhüt yeniledim yenilemek olaydım
Zamanında geçiş yaptığım için çok şanslıyım 😅
02 Yorumla
Soran1 yıl🥲🥲 çok üzgünüm
1 yılValla tarifeler inanılmaz pahalı bende Vodafone geçmeyi düşünüyorum. Tarifeyi geçtim ek paketler inanılmaz pahalı. Ben Türkcell'im ama artık telekomda çok farklı değil galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGit bız tarifeyi ben yeni yaptım tcell 3000dak 20gb 250sms 330tl
00 Yorumla
1 yılTurkcell den Telekom'a geçmiş biri olarak şunu demeliyim ıkısı de kazıktır ama telekom kadar çabuk bitmiyordu internet Turkcell de
011 Yorumla
Soran1 yılİnan çok pişmanım napcam bilmiyorum
- 1 yıl
İlk geçtiğim ay Telekom'a hiç bişey yapmadığım halde 350 lira aşım yaptım dıye gösterdiler tam rezillik senelerdir tel kullanan biriyim bir kere aşım yapmadım
Soran1 yılBende şu an çok pişmanım Türkcell ve Türk Telekom berbat Vodafone nasıl bilmiyorum
- 1 yıl
Vodafone mı geçsek 😀
Soran1 yılBen artık geçemem cayma bedeli 3 bin yani 2898 lira
- 1 yıl
Biliyorum espirisine dedım zaten ne dıyelım ülkede her şey almıs başını gidiyor ben saldım artık
Soran1 yılÜlkenin hali perişan ve hala bunun iiy olduğunu savunanlar var
- 1 yıl
Hala iyi olduğunu savunan koyunlar var doğru ama adı üstünde koyun
- 1 yıl
Benım 26 yaşında biri olarak hayalim yok kımse bana bunu açıklayamaz mesela
Soran1 yılValla benimde yok tüm gençlerimiz öyle artık
- 1 yıl
Sız kaç yaşındasınız?
1 yılsen daha vodafone görmemişsin fiyatlar hayat kadını
00 Yorumla
s 1 yıl40 GB 590 lira ödüyorum bnde
08 Yorumla
Soran1 yılNasıl ya benim ki bundan önce ki 30 GB 369 liraydı yeni taahhütüte bugün geçtim 896 lira oldu
- 1 yıl
Ocak 2025 te aldım
Soran1 yılSiz operatöre yeni mi geçtiniz
- 1 yıl
Yok
Soran1 yılTeyzem 40 GB 700 liraya alıyor
- 1 yıl
ne oha
Soran1 yılNeye göre bu fiyatları belirleyip bize sunuyorlar anlamadım
- 1 yıl
Bnde
1 yılNe ucuzki sen bide Turkcell’i gmr
06 Yorumla
Soran1 yıl😂😂 vallahi böyle diyerek içimi rahatlattın biliyorum bayramdan önce anneme paket yaptırdım 15 GB 500 TL verdim Türkcell oda bende Türkcell den geçtim buna ondayken 25 GB sanırım yanlış hatırlamıyorsam 600 lira veriyordum
- 1 yıl
Aynen Turkcell yasal yoldan seviyor bizi 🤣🤣
Soran1 yıl😂😂 abi biz ölelim boşa yaşıyoruz
- 1 yıl
Ölsek iyi kurtuluruz 🤣
Soran1 yılBence de yaşam mücadelesi vermek yoruyor artık 😂
- 1 yıl
Öyle valla
60 gb çok pahalı olması normal
03 Yorumla
Soran1 yılYani başka seçenek sunmadılar maalesef geçiş yapmak durumunda kaldım
Soran1 yılKanka yok ya valla yok herkese göre farklı paketler sunuyorlar
- Diğer konusunda 863 cevap paylaştı.
1 yıl60 gb 400 olacak değil ya yine iyi almışsın
00 Yorumla
1 yılTurkcell kullanıyorum hiç bilmiyorum
00 Yorumla
1 yılşu an en uygun Vodafone
00 Yorumla- Diğer konusunda 14,9b cevap paylaştı.
1 yılBiz değiştirdik telekom uçtu cidden.
00 Yorumla Çok pahalı
09 Yorumla
Soran1 yılArkadaşlara sordum az önce onların ki benimkinden daha pahalı benimkinin uygun olduğunu söylediler
Soran1 yılSeninki nasıl 200 lira 200 liraya paket mi kalmış ayrıca gökten yağmıyor bize para bize verilen sunulan paketler bunlar
Soran1 yılAbi dalga mı geçiyorsun? Bayramdan önce anneme paket yaptırdım 15 GB 500 TL verdik
Soran1 yılBize verilen paketler bunlar daha azı da zaten yine pahalı 3 GB internete 300 lira istediler
Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Çok pahalı
06 Yorumla
Soran1 yılEvet ama başka seçim sunmadılar 🥲 çok pişmanım
Soran1 yılHayır düşmediler maalesef bu en uygun ve indirimli olanmış zaten
Soran1 yılKız arkadaşım da Türkcell kullanıyor 30 GB sadece WhatsAppta sınırsız pakete 700 lira ödüyor
1 yılVodafone sınırsız her şey 829 tl ödüyom
00 Yorumla
1 yılaz kullan 25 gb neyine yetmiyo
00 Yorumla
1 yılturkcelle gel daha ucuz.
00 YorumlaŞu an pahalı olmayan ne var
00 YorumlaAraba taksit mi giriyorsun
00 Yorumla
1 yılAlma bu kadar basit
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılVodafoneye geç
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok ya. Ben sınırsız int.600 ödüyorum ttkom.
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılHepsi pahalı
03 Yorumla
Soran1 yılEvet hepsi öyleymiş arkadaşlara da sordum onların ki benimkinden daha pahalı
- 1 yıl
Evet Turk Telokom digerlerine göre uygun. Cok pahali olan seye uygun dumeye alistirildik maalesef.
Soran1 yılMaalesef öyle bu çok pahalı ama bundan pahalısına denl gelince bu uygun diyoruz
Gizli Üye(30-35)1 yılUyguna ayarlarım sana
01 Yorumla
Soran1 yılZaten geçiş yaptım ben
Diğer konusunda 49,7b cevap paylaştı. Çok pahalı knk
00 YorumlaVodafone öneriyorum
00 Yorumla
1 yılTurxcele hic bulaşma
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı