Merhabalar yeni Türk Telekoma geçtim fakat tarifelerden bol GB olanları hangileri, sizin kullandıklarıniz neler, sil süpür parayla mi alınıyor ya da ek tarifeler olarak neleri tavsiye edersiniz? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Türk Telekom hattına geçiş?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
TT liyim hiç memnun değilim. Turkcellden geçtim. Tt da internetler daha çabuk bitiyor turkcelde öyle değildi. Onun dışında sil süpürden adam akıllı bişey vermiyor.
Peki şu an hangi tarifeyi kullanıyorsunuz
bende de Turkcell de çok İnternet yiyor telefonum 🙄
şu an kamu 4gb tarifesindeyim ama yurtta kaldığım için yetmiyor o yüzden aylık 19₺ 5gb paket satın aldım yıllık toplam 45 lira kadar ödüyorum aylık 9gb ya böylr daha uygun çünkü tarifemi yükseltmek için aradğımda kamu 6gb 45 liraydı kamu 8gb 52 liraydı bende paket satın aldım daha uyguna denk geldi ama taahütüm bittiği anda tekrar turkcele geçeçeğim
Turk telekom kullanmaya başlayınca fark edeceksin ki tt daha çok yiyo xjenxjd
Selfye gecmeyi düşündün mu? orada 24 GB 250 dk 250 sms 65 lira yaş sınırı varmış 24 yaş alti yaptırmıyor herhalde ona geçmeyi düşünüyorum belki sen de değerlendirme yapabilirsin
24 yaş üstü yaptiramiyor öğrenci tarifesi yanlış yazmışım
Kamu tarifesi dışına çıkamıyorum maalesef 145₺+kullanım bedellerimi cayma cezası olaral ödemem gerekiyor :'(
TT daha iyi bilgi verir
Bulunduğum bölgede TT'un mağazası yok 😢
Kötü
Geçmeden dur çok kötü
Maalesef geçtim Turkcellydim çok pahalıydı ben de buna geçmek durumunda kaldım 😢
Bende pahalı diye geçtim şu an keşke geçmeseydim diyorum keşke geçmeden sorsaydın buraya:(
Herhangi bir şey imzalamadim ya da tahattut yaptirmadim geri geçemez miyim bir sey bulamazsam
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!