"Garip/Asi Tip" çıktı!
Sen lisedeki o çok garip tiptin. Gizemli bir havan vardı; garip kitaplar okur, garip garip laflar eder, okul üniformanın üstüne-içine garip garip kazaklar-tişörtler giyerdin. Tam bir kapalı kutuydun yani, kimse konuştuklarından bir şey anlamazdı. Senden nefret eden de çoktu; ama çok şükür seni sevende de bağımlılık yaratıyordun. İçinde uysaldın; fakat öyle tehlikeli bir havan vardı ki, okulun en belalıları bile seni görünce geri'ye takıyordu. Gerçekte okulun salaklarını kendi içinde ti'ye alıyordun. Şimdiki durumun da aşağı yukarı böyle aslında!
Benim yorumuma gelecek olursak her ne kadar ben kendimi normal görsemde herkes cidden bana garip biri olduğumu söylerdi her zaman. Bence test dürüst davranınca gayet doğru cevap veriyor, en azından benim için öyle20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSen çalışkan, azimli, zeki ve motive birisin. Aslında bu özelliklerini lisede edindin. Gırgıra, şamataya, saçma sapan aktivitelere hiç girmedin; hep önüne baktın, hep derslerine baktın, ki karşılığını da şimdilerde alıyorsun. O zamanların sözüm ona popülerleri ağustos böceği misali açlıktan kırılırken, sen karınca misali bu çalışkanlığını meyvelerini yiyorsun. Yani oldum olası gerçekçi ve olgundun ve bu sana hep kazandırdı. Son olarak "sende notlar var mı canım ya!" :)
inanmayın sallamış lise 2de lise 3te bütünlemeye kaldım12 Yorumla- +1 yıl
gerçekten sallamış :DD banada çalışkan tip çıktı :DD
- +1 yıl
Bnmki de bu cikti dogru :D
"Çalışkan Tip" çıktı!
img-0.onedio.com/.../54be4de48d976e661925cdf0.webp
"Çalışkan Tip" çıktı!
Sen çalışkan, azimli, zeki ve motive birisin. Aslında bu özelliklerini lisede edindin. Gırgıra, şamataya, saçma sapan aktivitelere hiç girmedin; hep önüne baktın, hep derslerine baktın, ki karşılığını da şimdilerde alıyorsun. O zamanların sözüm ona popülerleri ağustos böceği misali açlıktan kırılırken, sen karınca misali bu çalışkanlığını meyvelerini yiyorsun. Yani oldum olası gerçekçi ve olgundun ve bu sana hep kazandırdı. Son olarak "sende notlar var mı canım ya!" :)
haklı baya inek bir tiptim22 Yorumla- +1 yıl
aynısı çıktı :D
ama çalışkan değilim yaaa :DD
yani yetersizim :P :DD
enin bütün özelliklerin içinde en öne çıkanı, sınırsız bir hırsa sahip olman. Bilgiye, öğrenmeye karşı da çok büyük bir açlığının olduğunu söylemek gerek. Lisede her ne kadar, hocanın yalakası olarak tanınsan da, senin amacın sadece yeni bir şeyler öğrenmekti, sen kendini biliyorsun. Bu girişkenliğin hayatının ileriki yıllarında hep işine yaradı. Hem zaten o tembel tenekeler seni çekemedikleri için sana o tür şeyler söylüyorlar, ki o günlerden beri antenle geziyorlar :) YOK DAHA NELER :D GÜLDÜM
11 Yorumla- +1 yıl
:DD test bozuk yaa :DD
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yıl"Okulun Popüleri" çıktı!
"Okulun Popüleri" çıktı!
Sen okuduğun lisenin en havalı, en yakışıklısı/güzeli, en karizmatiği ve pek tabii ki en popüleriydin. Ortama senden önce adın gelirdi, koridorda yürüdüğün zaman ise kafalar kendiliğinden sana dönerdi. Okulun en tanıdık siması da sendin. Çıkma tekliflerindense başını alamıyordun, seninle göz göze gelebilmek bile büyük ayrıcalıktı, gerisini sen düşün. Son olarak, tarz olduğunu da eklemek gerek. Öyle ki, giydiğin bir şey ertesi gün adeta okul üniforması haline geliyordu. Ne günlerdi be! :)20 Yorumla
+1 yılRahat, Kafasına Takmayan Tip
Sen lisede en arkada, kaloriferin dibinde oturan tiptin. İpinle kuşağındı, hiç kimseyi kafaya takmazdın, rahattın. Sınıfta bir vardın, bir yoktun ve herkes senin o gün nereye kaybolduğunu merak eder dururdu. Sınıfta olduğun zamanlarda da genelde kafayı sırayı koyup uyurdun. Ancak şunu söylemek gerek, okulun en aranılan kişisi de sendin. Herhalde suratını çok az gördüklerinden dolayı, özlüyorlardı seni kim bilir. Laf aramızda platoniğin de çoktu. Gizemli ve rahat havan onları çekiyorsa demek :)
Aksine popüler değildim ama sınıfa girmek bilmezdim. :))10 Yorumla
+1 yılOoo başganım! Sende kesinlikle şeytan tüyü var. Bazıları farklı bir yaratılışa sahiptir; senin de hamurun öyle yoğrulmuş, yapacak bir şey yok. Herkes tarafından sevilir misin bilmiyoruz ama istisnasız herkes tarafından saygı gördüğün bir gerçek. Sen lisenin en çok sözü dinlenilen kişisiydin; okulun Obaması'ydın yani. Şimdiki durumunun da bundan bir farkı yok aslında. Yıllar senden lider ruhunu alamamış yani, sayın başganım :)
harbiden de sınıf başkanlığı yaptım ama :D12 Yorumla- +1 yıl
tutmuş seninki :DD
- +1 yıl
aslında binbir surattım ya... neyse :D
+1 yıl"Hoca Yakınında Oturan Tip" çıktı!
Senin bütün özelliklerin içinde en öne çıkanı, sınırsız bir hırsa sahip olman. Bilgiye, öğrenmeye karşı da çok büyük bir açlığının olduğunu söylemek gerek. Lisede her ne kadar, hocanın yalakası olarak tanınsan da, senin amacın sadece yeni bir şeyler öğrenmekti, sen kendini biliyorsun. Bu girişkenliğin hayatının ileriki yıllarında hep işine yaradı. Hem zaten o tembel tenekeler seni çekemedikleri için sana o tür şeyler söylüyorlar, ki o günlerden beri antenle geziyorlar :)
ama alakası yok10 Yorumla"Rahat, Kafasına Takmayan Tip" çıktı!
Sen lisede en arkada, kaloriferin dibinde oturan tiptin. İpinle kuşağındı, hiç kimseyi kafaya takmazdın, rahattın. Sınıfta bir vardın, bir yoktun ve herkes senin o gün nereye kaybolduğunu merak eder dururdu. Sınıfta olduğun zamanlarda da genelde kafayı sırayı koyup uyurdun. Ancak şunu söylemek gerek, okulun en aranılan kişisi de sendin. Herhalde suratını çok az gördüklerinden dolayı, özlüyorlardı seni kim bilir. Laf aramızda platoniğin de çoktu. Gizemli ve rahat havan onları çekiyorsa demek :)10 Yorumla"Rahat, Kafasına Takmayan Tip" çıktı!
Sen lisede en arkada, kaloriferin dibinde oturan tiptin. İpinle kuşağındı, hiç kimseyi kafaya takmazdın, rahattın. Sınıfta bir vardın, bir yoktun ve herkes senin o gün nereye kaybolduğunu merak eder dururdu. Sınıfta olduğun zamanlarda da genelde kafayı sırayı koyup uyurdun. Ancak şunu söylemek gerek, okulun en aranılan kişisi de sendin. Herhalde suratını çok az gördüklerinden dolayı, özlüyorlardı seni kim bilir. Laf aramızda platoniğin de çoktu. Gizemli ve rahat havan onları çekiyorsa demek :)21 Yorumla
+1 yılSen o bildik, en arka sıraya, montların dibine oturup sürekli dersi kaynatan tiptin. Hocaların korkulu rüyası, rehberlik odasının gediklisi ve müdür muavinin fazla mesai yapma sebebiydin. Gömleğinin eteğinin/pantolonun içine girdiği daha görülmemiştir; bu yüzden hocalarından en çok duyduğun laf "Bağırsaklarını içine sok!" olmuştur. Şimdiki durumun da aslında bundan farklı değil; hala işin gücün gırgır şamatadır. Hayatı istesen de ciddiye alamıyorsun, ki bizce de en güzelini yapıyorsun :)
11 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler :)
"Rahat, Kafasına Takmayan Tip" çıktı!
Sen lisede en arkada, kaloriferin dibinde oturan tiptin. İpinle kuşağındı, hiç kimseyi kafaya takmazdın, rahattın. Sınıfta bir vardın, bir yoktun ve herkes senin o gün nereye kaybolduğunu merak eder dururdu. Sınıfta olduğun zamanlarda da genelde kafayı sırayı koyup uyurdun. Ancak şunu söylemek gerek, okulun en aranılan kişisi de sendin. Herhalde suratını çok az gördüklerinden dolayı, özlüyorlardı seni kim bilir. Laf aramızda platoniğin de çoktu. Gizemli ve rahat havan onları çekiyorsa demek :)10 Yorumla- Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl"Çalışkan Tip" çıktı!
"Çalışkan Tip" çıktı!
Sen çalışkan, azimli, zeki ve motive birisin. Aslında bu özelliklerini lisede edindin. Gırgıra, şamataya, saçma sapan aktivitelere hiç girmedin; hep önüne baktın, hep derslerine baktın, ki karşılığını da şimdilerde alıyorsun. O zamanların sözüm ona popülerleri ağustos böceği misali açlıktan kırılırken, sen karınca misali bu çalışkanlığını meyvelerini yiyorsun. Yani oldum olası gerçekçi ve olgundun ve bu sana hep kazandırdı. Son olarak "sende notlar var mı canım ya!" :)
Bu gerçekten doğru :D10 Yorumla "Hoca Yakınında Oturan Tip" çıktı!
Senin bütün özelliklerin içinde en öne çıkanı, sınırsız bir hırsa sahip olman. Bilgiye, öğrenmeye karşı da çok büyük bir açlığının olduğunu söylemek gerek. Lisede her ne kadar, hocanın yalakası olarak tanınsan da, senin amacın sadece yeni bir şeyler öğrenmekti, sen kendini biliyorsun. Bu girişkenliğin hayatının ileriki yıllarında hep işine yaradı. Hem zaten o tembel tenekeler seni çekemedikleri için sana o tür şeyler söylüyorlar, ki o günlerden beri antenle geziyorlar :)10 YorumlaHoca Yakınında Oturan Tip" çıktı!
"Hoca Yakınında Oturan Tip" çıktı!
Senin bütün özelliklerin içinde en öne çıkanı, sınırsız bir hırsa sahip olman. Bilgiye, öğrenmeye karşı da çok büyük bir açlığının olduğunu söylemek gerek. Lisede her ne kadar, hocanın yalakası olarak tanınsan da, senin amacın sadece yeni bir şeyler öğrenmekti, sen kendini biliyorsun. Bu girişkenliğin hayatının ileriki yıllarında hep işine yaradı. Hem zaten o tembel tenekeler seni çekemedikleri için sana o tür şeyler söylüyorlar, ki o günlerden beri antenle geziyorlar :)10 Yorumla
+1 yılÇıka çıka ne çıktı :D
https://i.hizliresim.com/QJYN0G.jpg14 Yorumla- +1 yıl
:DDD
- +1 yıl
Seni çekemeyenler antenle geziyo diyo :D :D
- +1 yıl
offf :DD
test bozuk :DDD - +1 yıl
Son kısmı gayet doğru bence :D
Valla aynsı anlattı be :D
Aslında çok zeki ama tembel :p11 Yorumla- +1 yıl
:DD
+1 yılHoca Yakınında Oturan Tip" çıktı! halbuki ben en arkada oturup dersi kaynatandım hep :D
11 Yorumla:DD yeniden çöz :DD
+1 yılSınıf başkanı çıktı ya, ya bırak ben lisede bonussimo uzun ince aşık bir cocuktum ya :D
28 Yorumla- +1 yıl
hadi ya :D
- +1 yıl
Aynen öyleydim, sınıf başkanı da neymiş :D
- +1 yıl
:DD kıyamam yaa test bozuk zaten :DDDD
- +1 yıl
Aynen öyle test bozuk, sevdiğim kız sınıf başkanıydı :D :D
- +1 yıl
ahahahh :DD hayran hayran bakıyorsundur kıyamam yaa :DDDDDDDD
- +1 yıl
He :D :D Aynen öyle bakıyordum işte, yoklama yaparken burada diye bağırıyordum ister istemez :D
- +1 yıl
:DD off çok kötü :DD
- +1 yıl
Öyleydik işte hafif salak :D
https://i.hizliresim.com/L2gNrG.png
Okulun popüleri çıktım aynen doğru :) okulun en yakışıklı çocuguda benim peşimdeydi :)10 Yorumla"Hoca Yakınında Oturan Tip" çıktı!
Evet bu huyumu çok severdim. Çünkü herzaman en rahat kopya çekebildigim yer orasıydı :))10 Yorumla
+1 yılRahat kafasına takmayan bir tipmişim test bozuk değil bayan :D
13 Yorumla- +1 yıl
:D bozuk bir kere :DD
- +1 yıl
Malesef hiç şansın yok :D
- +1 yıl
:D :D
+1 yılRahat, kafasına takmayan tip çıktı. Kesinlikle doğru :D sınavın olduğunu sınav günü öğrenirdim :D
10 Yorumlabu çıktı :D
https://i.hizliresim.com/AE6Nl7.png10 Yorumlaşimdi nasılsam lisedede öyleydim bordo kolej ayakkabılarıı siler gezerdim
10 Yorumla
+1 yılLink bozuk 😕 müdür RİHANNA olmasını isterdim 😂😂😂
10 YorumlaÇalışkan çıktım.:d Ama orada yazdığı kadar değildim.:D
10 YorumlaTesti çözmeme gerek yok sessiz sakin tiptim ben:)
28 Yorumla- +1 yıl
pekiii :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılE250 cep telefonuyla dj Akman dinleyen tiplerden değildim cok sukur , tabiri caizse en p. c bendim :)
20 YorumlaDiğer konusunda 604 cevap paylaştı. Şair ve müzisyen tipim :)
11 Yorumla- +1 yıl
hmm :)))
+1 yılLisede sınıf başkanıydım ankette de başkan çıktım :)
12 Yorumla- +1 yıl
Beni herkes severdi ama lise yıllarında her ayda yoklama kağıtlarını çalardım:) benim no 121 idi birde alt sırasında 124 vardı o'nun hiç devam sızdığı olmazdı gıcık olurdum 121 rin birine alttan bir çizgi atardım 124 olurdu :)
+1 yılşamatacı çıktım, halbuki uslu bir çocuktum =/
11 Yorumla- +1 yıl
yeniden çöz :D
Şamatacı çıktı :D doğru da çıktı :)
20 Yorumla
+1 yılOkulun popüleri doğru tespit...
10 Yorumlakendi halinde =D
11 Yorumla- +1 yıl
:DD
- Diğer konusunda 24b cevap paylaştı.
+1 yılHiç işim olmaz test felan.
20 Yorumla
+1 yılAslında Çok Zeki Ama Tembel çıktı
10 Yorumla"Aslında Çok Zeki Ama Tembel"
10 Yorumla
+1 yılne olduğu belli olmayan
10 YorumlaYalan bu yaw ben oynamıyorum :)
10 Yorumla
+1 yılHocanın yakınında oturan tip çıktı :D
10 Yorumla
+1 yılOkulun Popüleri" çıktı! vaybee gerçektende öyleydi
11 Yorumla- +1 yıl
Dogruymus :))
Aslında Çok Zeki Ama Tembel :D
10 Yorumla
+1 yılŞamatacı tip çıktı :d
00 Yorumla
+1 yılSınıf başkanı çıktı bana yahu 😂😂😂
10 YorumlaDiğer konusunda 478 cevap paylaştı. Şamatici. :) tam doğru
10 YorumlaArka siraya oturup uyuyan tip :)
10 YorumlaBu test bozuk !
14 Yorumla- +1 yıl
bence de :DDD
- +1 yıl
yok galiba :D
+1 yılŞamatacı tip
10 Yorumla
+1 yılhoca yanında oturan tip çıktı
10 Yorumla
+1 yılsınf başkanı çıktım.
10 Yorumlaasiiiiii
10 Yorumla