Eğitim & Kariyer Lisede sınıfın neyiydin? ℓιуαяуαи Takip Et Yoda Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor En arkada oturan sessiz çocuğu Güncellemeler1 yıl Süper soru.. Lisede sınıfın neyiydin? Cevapla Lise Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Moldovyapapatya Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 847 cevap paylaştı. Ön sırada oturan sesiz biriydim 2 0 Yorumla
Insane_40 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Ben ortalarda otururdum ders dinlemeye çalışırdım ama bizimkiler yüzünden yarım yamalak öğrenirdim çoğu şeyi ne günlerdi ya 😌😅 2 4 Yorumla ℓιуαяуαи 1 yıl Aaa seni hatırladım o kızın aşkını ilan ettiği adamsın sen😂 Yorumla Insane_40 1 yıl Evet o tekkaşlı birey 🤣 Yorumla ℓιуαяуαи 1 yıl Duymasın tek kaşlı birey dediğini ayıp olur 😅 Yorumla Insane_40 1 yıl Manyak çok sitede boş ver 😅 Yorumla
Alyssiasy Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Her teneffüs lavaboda makyajını tazeleyen o kızdım ahdjsb 1 1 Yorumla ℓιуαяуαи 1 yıl Ve okulda olan bitenden haberdar olan o kız dhskls ne dedikodu dönüyorsa o lavabolarda dönerdi Yorumla
trollebacim Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Arka üçlüyüden biriyidim çok güzeldi ya keşke o günlere dönsekk 1 1 Yorumla ℓιуαяуαи 1 yıl 🥲 Yorumla
La_llorona Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Matematik delisi. Ve matematiğin en iyisiydim 😄Tarih dersininde en kötüsü jfjfj 1 2 Yorumla ℓιуαяуαи 1 yıl Sayısalcı olmama rağmen benim tam tersiydi kfhdlx Yorumla La_llorona 1 yıl Olabilir çok doğal jfjfj Yorumla
Mray34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Şu an liseye dönsen yine arkada oturan sessiz kız mı olurdun 1 2 Yorumla ℓιуαяуαи 1 yıl Evet Yorumla Mray34 1 yıl Olma öyle üzme beni Yorumla
Musti423 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 87% 1 yıl ilkokuldan sonra şu sırada hiç kız görmedim, kızları yeniden gördüğümde hepsinin evlenme zamanı gelmişti :) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Matematik dehası kafası biraz çatlak olan kız wkdjwksjw 1 2 Yorumla ℓιуαяуαи 1 yıl Her teneffüs hocaya soru götüren o kişi kdhskslnd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet ve sadece matematik hocasına soru götürüyordum wkdbwkdnwk Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,3b cevap paylaştı. en sessiz en silik karakterlerden biriydim durumum ne çok iyiydi ne de çok kötüydü öyle %60’larda sürünüp durdum bütün bir lise boyunca 2 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 384 cevap paylaştı. Çıkışta dövmek için beklenilen, Gıcık olunan, 1 2 Yorumla ℓιуαяуαи 1 yıl Ve asla olmayan o 'çıkışa gel' kavgaları Yorumla meinschicksal 1 yıl 😅 hep oldu maalesef. Bekleyenler okuldan değil dışarıdan oluyordu. Yorumla
Toval Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Öğretmenlerin tabiriyle en güleryüzlü ve uyumlu, saygılı öğrencisiydim. 1 0 Yorumla
Parlayanyıkılış Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl En çok bayılanı olabilir panik atak var bende anı bir sese korkudan bayışırdım 1 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 833 cevap paylaştı. Çalışmayan ama zeki olan ikinci sırada oturup arkasındaki kızlarla sohbet eden erkeği 1 0 Yorumla
jack_sparrow30 Takip Et Bilge Yaş: 32 1 yıl Benim görevim kavga edenleri ayırmak ortamı yumuşatmak 1 2 Yorumla ℓιуαяуαи 1 yıl Bu görevi yapanlara her zaman saygı duymuşumdur çünkü kavgayı izleme taraftarıydım ben Yorumla jack_sparrow30 1 yıl Resmi vazifemdi, öğretmen vermişti bu vazifeyi, herkesin vazifesi vardı Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Bilgisayar manyağı 😂 2 2 Yorumla ℓιуαяуαи 1 yıl Her sınıfta vardır ondan😄 Yorumla m ByBrawo 1 yıl İşte ben onlardanım 😂 okulun PC ye Msn kuruyordum 😂 Yorumla
s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl İneği olacam ne olur ki başka benden 1 2 Yorumla ℓιуαяуαи 1 yıl Sınıfın süslüsü olmaz mı? Yorumla s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ 1 yıl O zaman değildim süslü😂 Yorumla
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 308 cevap paylaştı. Cam kenarı en arkada oturan gizemli ve sessiz tipi 1 4 Yorumla ℓιуαяуαи 1 yıl Benim erkek versiyonum Yorumla Carvel 1 yıl İkiz olabilirmiyiz ☺️😅 Yorumla ℓιуαяуαи 1 yıl Olabilir😄 Yorumla Carvel 1 yıl Bence öyleyiz 😅😅🤣 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 888 cevap paylaştı. Formatçı ve oyun dağıtımcısı 1 2 Yorumla ℓιуαяуαи 1 yıl Her sınıfa lazım olan o öğrenci Yorumla Semih6934 1 yıl Kesinlikle 😄🙏🏻 Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 395 cevap paylaştı. Fırlamalarından birisiydim😂 1 2 Yorumla ℓιуαяуαи 1 yıl Ahhhh o fırlamalar olmasa fizik dersi nasıl geçerdi😁 Yorumla Konrad027 1 yıl İlk okulu bitirip bıraktığım için fizik dersi falan görmedim Yorumla
Desmond_G Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl gizemli takılan. 1 1 Yorumla ℓιуαяуαи 1 yıl En iyisi Yorumla
byvol Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 72% 1 yıl en sevilen nefret edileni 1 1 Yorumla ℓιуαяуαи 1 yıl Hahaha. İyiymiş Yorumla
sayelale Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 95% 1 yıl Sessiz kızı 1 1 Yorumla ℓιуαяуαи 1 yıl En iyisi ya Yorumla
kafkass31 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Mizahşör 1 2 Yorumla ℓιуαяуαи 1 yıl Sizin sayenizde dersler geçerdi. Yorumla kafkass31 1 yıl Evet çok emeğim geçti 😄 Yorumla
nemünoseboo Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl güldüreni 1 1 Yorumla ℓιуαяуαи 1 yıl En iyisi Yorumla
Beyefendi92 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl deliydim ben 1 1 Yorumla ℓιуαяуαи 1 yıl O da iyi Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ağır abisi 1 4 Yorumla ℓιуαяуαи 1 yıl Sınıfın bodyguardı💪🏻 Yorumla WUNDERWAFFE__ 1 yıl Sen mi Yorumla ℓιуαяуαи 1 yıl Hayır sen Yorumla WUNDERWAFFE__ 1 yıl Evet duruş ve giyinişten öyleydim Yorumla
bilgeerkoderler Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Zekisi. 1 2 Yorumla ℓιуαяуαи 1 yıl Ön sıra tayfadansın yani.. Yorumla bilgeerkoderler 1 yıl Yoo ön sıraya oturmazdim derste çalışmazdim ama zekiydim yüksek alırdım hep Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl kaçanı 1 2 Yorumla ℓιуαяуαи 1 yıl Bir ben kaçmadım herhalde okul hayatım boyunca Yorumla Boavistaa 1 yıl ben çok kaçıyordum ya Yorumla
asistant Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 76% 1 yıl Arka dedikodu tayfa 1 1 Yorumla ℓιуαяуαи 1 yıl Bizdensin Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 643 cevap paylaştı. Yaramazı 1 3 Yorumla ℓιуαяуαи 1 yıl Sınıfın yaramazı her zaman favorim olurdu Yorumla Sağlıkcı023 1 yıl Ne güzell Yorumla Sağlıkcı023 1 yıl Yaramazlık yapmak işe yarıyor yani🙂🙂 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 661 cevap paylaştı. Sessiz 1 2 Yorumla ℓιуαяуαи 1 yıl Bende Yorumla HoşafAğızlı 1 yıl En iyisi Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Önden ikinci sırada 1 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Örnek öğrencisi ☺️ Yorumla ℓιуαяуαи 1 yıl Örnekler hep önlerde otururlardı zaten:)) Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Örnek öğrencisi 😊 1 2 Yorumla ℓιуαяуαи 1 yıl İyiymiş Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😊😊 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Muhalefet 1 2 Yorumla ℓιуαяуαи 1 yıl Genelde arka tayfadan olur muhalefetçiler Yorumla Cevap sahibi 1 yıl maalesef öyleydi :D hep arkalarda oturduk. işin kötüsü 4 sene ben farketmedim. sonra son sene yıllık çıkarıldı ve EN'ler bölümü yazıldı bi baktım en muhalefet... :D Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Aşığı 1 2 Yorumla ℓιуαяуαи 1 yıl Aşkına kavuştun mu bari? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Platonik kaldı açıldım sevgilisi vardı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Ön sırada oturan sesiz biriydim
Ben ortalarda otururdum ders dinlemeye çalışırdım ama bizimkiler yüzünden yarım yamalak öğrenirdim çoğu şeyi ne günlerdi ya 😌😅
Aaa seni hatırladım o kızın aşkını ilan ettiği adamsın sen😂
Evet o tekkaşlı birey 🤣
Duymasın tek kaşlı birey dediğini ayıp olur 😅
Manyak çok sitede boş ver 😅
Her teneffüs lavaboda makyajını tazeleyen o kızdım ahdjsb
Ve okulda olan bitenden haberdar olan o kız dhskls ne dedikodu dönüyorsa o lavabolarda dönerdi
Arka üçlüyüden biriyidim çok güzeldi ya keşke o günlere dönsekk
🥲
Matematik delisi. Ve matematiğin en iyisiydim 😄Tarih dersininde en kötüsü jfjfj
Sayısalcı olmama rağmen benim tam tersiydi kfhdlx
Olabilir çok doğal jfjfj
Şu an liseye dönsen yine arkada oturan sessiz kız mı olurdun
Evet
Olma öyle üzme beni
ilkokuldan sonra şu sırada hiç kız görmedim, kızları yeniden gördüğümde hepsinin evlenme zamanı gelmişti :)
Matematik dehası kafası biraz çatlak olan kız wkdjwksjw
Her teneffüs hocaya soru götüren o kişi kdhskslnd
Evet ve sadece matematik hocasına soru götürüyordum wkdbwkdnwk
en sessiz en silik karakterlerden biriydim durumum ne çok iyiydi ne de çok kötüydü öyle %60’larda sürünüp durdum bütün bir lise boyunca
Çıkışta dövmek için beklenilen, Gıcık olunan,
Ve asla olmayan o 'çıkışa gel' kavgaları
😅 hep oldu maalesef. Bekleyenler okuldan değil dışarıdan oluyordu.
Öğretmenlerin tabiriyle en güleryüzlü ve uyumlu, saygılı öğrencisiydim.
En çok bayılanı olabilir panik atak var bende anı bir sese korkudan bayışırdım
Çalışmayan ama zeki olan ikinci sırada oturup arkasındaki kızlarla sohbet eden erkeği
Benim görevim kavga edenleri ayırmak ortamı yumuşatmak
Bu görevi yapanlara her zaman saygı duymuşumdur çünkü kavgayı izleme taraftarıydım ben
Resmi vazifemdi, öğretmen vermişti bu vazifeyi, herkesin vazifesi vardı
Bilgisayar manyağı 😂
Her sınıfta vardır ondan😄
İşte ben onlardanım 😂 okulun PC ye Msn kuruyordum 😂
İneği olacam ne olur ki başka benden
Sınıfın süslüsü olmaz mı?
O zaman değildim süslü😂
Cam kenarı en arkada oturan gizemli ve sessiz tipi
Benim erkek versiyonum
İkiz olabilirmiyiz ☺️😅
Olabilir😄
Bence öyleyiz 😅😅🤣
Formatçı ve oyun dağıtımcısı
Her sınıfa lazım olan o öğrenci
Kesinlikle 😄🙏🏻
Fırlamalarından birisiydim😂
Ahhhh o fırlamalar olmasa fizik dersi nasıl geçerdi😁
İlk okulu bitirip bıraktığım için fizik dersi falan görmedim
gizemli takılan.
En iyisi
en sevilen nefret edileni
Hahaha. İyiymiş
Sanırım biraz fırlamaydım.
Mizahi bir yapım vardi
en sağlam 2 kişisinden birisi.
Sessiz kızı
En iyisi ya
Mizahşör
Sizin sayenizde dersler geçerdi.
Evet çok emeğim geçti 😄
güldüreni
En iyisi
deliydim ben
O da iyi
Ağır abisi
Sınıfın bodyguardı💪🏻
Sen mi
Hayır sen
Evet duruş ve giyinişten öyleydim
Sessiziydim.
Bende
Zekisi.
Ön sıra tayfadansın yani..
Yoo ön sıraya oturmazdim derste çalışmazdim ama zekiydim yüksek alırdım hep
kaçanı
Bir ben kaçmadım herhalde okul hayatım boyunca
ben çok kaçıyordum ya
Arka dedikodu tayfa
Bizdensin
Yaramazı
Sınıfın yaramazı her zaman favorim olurdu
Ne güzell
Yaramazlık yapmak işe yarıyor yani🙂🙂
Anarşist.
Güzel
Sessiz
Bende
En iyisi
Önden ikinci sırada
Örnek öğrencisi ☺️
Örnekler hep önlerde otururlardı zaten:))
Örnek öğrencisi 😊
İyiymiş
😊😊
Muhalefet
Genelde arka tayfadan olur muhalefetçiler
maalesef öyleydi :D hep arkalarda oturduk. işin kötüsü 4 sene ben farketmedim. sonra son sene yıllık çıkarıldı ve EN'ler bölümü yazıldı bi baktım en muhalefet... :D
Gözü açık
Fırlama tipiydim 😃
😄
aşk acısı çekeni , eziği, dışlananı
Aşığı
Aşkına kavuştun mu bari?
Platonik kaldı açıldım sevgilisi vardı