Liseye ilk Başladığınızda Yasadiklariniz :)
Lisede gıcık olduk oldugunuz tipler?
İlk yıllarda komik anlarınız.
Sevdiğiniz birileri VARMIYDI?
Lisede gıcık olduk oldugunuz tipler?
İlk yıllarda komik anlarınız.
Sevdiğiniz birileri VARMIYDI?
Lise hayattır. Hayatı tanıdığım zaman dilimiydi gerçek arkadaşlığı kardeşliği yapmacık insanları abazaları tanıdığım dönemdi ama güzeldi genel olarak sınıfın heryerine duvarlar tavamlar dahil yazı yaradık biz sonrada her dönem sonu sınıfı bize boyatırlardı ama biz boyamaktan çok bbirbirimizle boya savaşı yapardık ya da boyalı fırçalarla deve güreşi çok güzel yıllardı lise en yakın arkadaşımı tanıdığım yıllardı zaten bana en büyük katkısıda bu en yakın arkadaşım erkekti ve çoğu kişi bizi sevgili sanırdı ama biz çok çok yakındık abi kardeş gibi ne o bana değişik bir gözle bakardı ne ben ona özledim liseyi yine olsa yine giderim gel 4 sene daha oku deseler düşünmem giderim benim için genel olarak iyi anılar var lise hakkında
Lise benim için pişmanlıktı. Sahte ilişkiler ile dolu olduğunu şu an farkediyorum. Üniversite sınavı derdi yeter. En azından iki üç yakın arkadaş kazandırdı. Karamsar oldu ya bu cevap
Yok Samimi Cevap Tatlim Sorun Yok ;P
benim gittiğim lisenin ilk öğrencileri bizdik. yani biz gittiğimizde sadece lise 1 vardı :D haliyle ilk mezunlarda biziz zaten :)
gittiğim lise çok belalı bir mahalledeydi, benim oturduğum mahalle o mahalleyi hiç sevmezdi ama aslında çok iyi çocuklarmış ve çok sağlam dostluklarım oldu.
çok kavga ettim :D hocalardan çok dayak yedim ama hep sevdiğim hocalar dövdü onlarda benim iyiliğimi istedikleri için zaten :D geçen sene dil anlatımcının lastiklerini deştim felan :D
baya haraketliydi ya. bu sene mezun oldum işte :)
Hayatın her alanında olduğu gibi yalan arkadaşlarla doluydu... ama çok tatlıydı lise.. hayata atılmadan önceki son sınav diyebiliriz tabi üniversitede bir hayat oldugu için.. 3 arkadaştık herşeyi birlikte yapardık Aynı kıza bile aşık olmuştuk :)) Tam gaddardık.. simdi koptuk zaten sağlam bir dostluğumuz da yoktu.. ortamdan ortama tenefüsten tenefüse... hiç apaçhi olmadık hep kalite takıldım.. modaya ayak uydurmaktansa kendi modamızı yaşattık... güzeldi be.. gruplaşmanın başlangıcıydı.. dedigim gibi güzeldi..
Cevap
27Cevap
lise arkadaşım bir kızdı ve en sevmediğim bir kişiydi sürekli birbirimizle uğraşırdık. o bir keresinde bana kar topu savaşı önerdi tamam dedim tüm kızları toplamış okulun bahçesine bende oradayım. 5-6 kız bana karşı. o günde günlerden cumaydı. istiklal marşı söyleyecektik. kızlar bana saldırıya geçti. çok sinirlendim. unutmuşum istiklal marşını filan ben de. bir sürü kar topunu doldurdum elime koluma şuursuzca atıyorum. bir baktım millet sıraya geçmiş. bizi bekliyorlar. müdür yardımcısının da gözü bende çağırdı yanına bu kadar adam seni bekliyor dedi milletin içinde kulağımı çekmişti. 1-2 hafta okula gitmedim utancımdan.
Sonra ben bu kızdan intikam alacaktım. çantasına iskelet koydum ve ışıklandırma filan döşedim yani. kız acayip korktu. görmen lazım bir an öldürecekti beni. sonra çantasıyla daldı bana. çanta çanta değil bavul bildiğin.2 kişi kullanıyordu onu hatta. içinde fön makinası maşa filan da vardı. ben gözümü hastane de açtım. 2 dikiş var kafamda.
fırlamalıktı benimki. O değilde ilk liseye başladım, 2. günü okulun reisi dövdüydü adama atar yaptıydım ee alnında reiz yazmıyo ki kuyruğumuzu sıkıştırıp kedi gibi kaçalım. ama eyi dövdülerdi ha sopaynan vurdular hiç acımadılar insan evladına vurur gibi değildi
Lise benim için hayatımın dönüm noktasıydı diyebilirim.. Okulumu inanılmaz çok seviyordum şu an bile çağırsalar gel 4 sene daha oku deseler bir an bile düşünmem giderim. Genelde elit kesim hakimdi okul içersinde.. sevdiğim değil ama hoşlandığım biri vardı ben lise 1 deyken o lise sonda restorasyon bölümündeydi..^^
Zenginlerin parasiyla hava attigi bir yerdi. En guzel anim sinifta herkesin beni reis olarak gormesiydi. En kotu ankm mudur yardimcisina saate bak tanju dememdi. Sevdigim insanlar vardi ama satak ciktilar.
Sahte, boş ve gereksiz insanlarla dolu bir yer... Tabi herkes öyle olacak diye bir şey yok bak mesela ben çok iyi 4 kardeş edindiğimi düşünüyordum ama öküz öldü ortaklık bitti ( Mezun Olduk ) şu an için herkes birbirini unutmuş durumda anca telefonla haftada 1 kez görüşüyoruz o da eski samimiyeti, sıcaklığı vermiyor
İlk senem kötü geçsede diğer 3 senem güzel geçti.
Güldüm, eğlendim, iyi dostluklar kurdum.
Uyuz olduklarımda vardı, sevdiğimde vardı
lise benim için hükümdarlık kurduğum bir yerdi :)
tam 4 sene okul başkanlığı + sınıf başkanlığı yaptım :D
halk severdi beni bende halkımı :D
Hayatımda ki en boktan yerdi en büyük acılarımı orda yaşadım be :(
tüm okulun nefret ettiği kızdım, milletin sevgililerini elinden alırdım, iki ev arkadaşım dışında arkadaşım yoktu.
Cehennem gibiydi.
İlk günden nefret ettim.
Birkaç kişi dışında herkesten tiksiniyordum.
Komik anılarım yok.
Bir iki kişi dışında hayır.
Lise benim için arkadaş ortamıydı, öğretmenlerimle aramdaki bağ idi. Ah ne günlerdi..
Cok guzeldi sirf liseyi birakmamak icin bilrek sinifta kaldim sinavlarda biliyodum ama yapmadim
mükemmel yıllardı ilk başlarda zorlandım yeni ortam falan ama sonra sevdikçe sevdim komik anılar var sevdiğim kişiler var değişikti güzeldi.
lise hayatım iyidi makara geçti hep ama endüstri meslek lisesinde okumanın en kötü tarafı hiç kız yoktu ve seveceğin birileri olmuyodu ne yazıkki :(
Lisede son senem keşke bitmese daha yeni başlıyo gibiyim yani çok çabuk geçti :/
lisenin en güzel yanı bence sağlam dostlar edinmen en kötüsüde karne ve sorumluluklar :D
Bir zor ve sıkıcıydı ikide arkadaşlarımla tanıstım üc ve dörtte gayet eğlenceliydi
en kötü günlerim sanki ama bir yandan en iyi eğer o günleri yaşamasaydım şuanki halimde olmazdım... ama anılarım hep acılı... stresli
ilk p*rno dergilerini getirmiştim okula. kızlar özellikle o erkekten geln beyaz şey neyin nesi demişti.
anlatmak çok zor oldu gerçekten.
hakikaten lise neydi? lise emekti lise sevgiydi. ok kib bye
Edebiyat soğutucu çekmiştik ahhahahahahahhahaa aklıma geldi şimdi bak sonra derste iskambil falan oynuyoduk :D diğer açıdan herkes birbirinin yüzüne güler arkasından kuyusunu kazardı
Edebiyat dersinde*
Düz liseydi kankss Süperstar ayakkabı modaydı birde illa üstüne renkli bişey giyerdi herkes ve üst sınıflar hep gözümüz de gözde insanlardı. Çok farklıydı be kankss
Çok mal zaman geçirdim ama dostlarım oldu çok ama çok sevdiğim dostlarım. her gün neredeyse bıkmadan hayal ederek 31 çektiğim kızlar pek unutulur zamanlar değil
meslek lisesi elektrik bölümü ne beklersin aşkmı hayır macera komedimi evetttt :D
lise tam bir sacmalıktı ama uni bambaska
Gereksizdi, düşük iq sahibi insanlarla doluydu
Lise hayatimin en güzel 5 senesiydi
Fazladan Bir Sene Hazırlık Mı
endustrı meslektı kanks
Genelde tüm okulu sevmezdim hanım efendi
lise mallık yıllarıdır. üni hayat gençlik yılıdır
Ergenliğin tavan yaptığı yıllar...
Ortaöğretim kurumu.
Ne Cevap Ama...
Ne Diyalog Ama...
küfür.