Ben bir çocuğa numara verdim annemle. Bu yüzden birbirimize girmiştik, niye numaranı niye verdin diye. Bir amaç için vermiştim, çok iyi geçtiği söylenemez lise günlerimin.
2 ay
Lise dönemim hayatımdaki en güzel dönemimdi üni dönemimde ise tam vardiya çalışma ve okul birleşince hiçbir şey anlamadım üni adeta sadece bir diplomadan öte değil ama lise dönemim o kadar çok anı ile doluki bidaha dön deseler lise yi tercih ederdim o derece mutlu ve özgürmüşüm o yıllarda şimdi anlıyorum o ayrı
Lise dönemini böyle baskıyla yaşamak içini kırmış olmalı 💔 Ailenle çatışınca insanın aklı da kalbi de karışıyor. Senin bir amacın varmış ama anlaşılmamış hissediyorsun belli. Lise harika geçmedi diye geleceğin de öyle olacak demek değil. Şu anki sen çok daha güçlü ve bilinçli 🔥 Unutma değerli olan yaşadıkların değil onlardan aldığın ders 💫💛
Cevap
6Cevap
Lise zamanlarında herkes zorbalık görmüştür, ben de zorbalık görecekken maalesef kavga etmiş, birkaç burun kırmış biriyim. Allah affetsin...
Lise geçiştir, kimse özlemesin, özlenecek tarafı da yok.
Tuvaletin kapısına penis çizmişlerdi mk duvara numarasını yazan vardı aq matematik dersinde arkasırada çekip boşalan biri vardı uruzbu cocu
Ohaa böyle şeyler yapan var mıymış vay anasını 😳
Duvara bosalmisti it
Okuldan kaçıp eve duş almaya gitti
Derste pørno açmışlardı
Ohaaa şu an bakıyorum da babamın hakkını yemişim iyi ki de lise denilen illete göndermemiş babam senin gitmek istediğin okul çok kötü aklın bile almaz derdi de şimdi yeni yeni anladım. ( Açık öğretim ile okudum babam sen safsın seni kandırırlar demişti) Peki hocalar öğrendi mi böyle şeyleri mesela p*rno açtılar falan dedin ya merak ettim
Sınıfın hepsi erkek olduğu için kimse kimseyi ifşa etmez o yüzden izlediler dersin ortalarına doğru
Bende açıktan okudum 9. sinifi 2 yıl okudum 10. Sınıf oldum ortalarında bıraktım
Okuyorum hala açıktan bazen pişman değilim bıraktığıma
Ha erkek ortamı dedim kızlarda varsa olaylar büyürdü. Hocalar bilse ailelerine deseydi varya ne büyük kavgalar çıkardı. İyi yapmışsın çıkmakla
hababam sınıfı gibiydi bide 2 tane ørospu evladı vardı sınıftaki herkesi zorbalıyordu açığa geçmeden önce onun ağzını burnunu kiracaktim nasip olmadı
Okula gittiğim gün ortalıkta yoktu arkam var diye Herkese sataşıyordu
Zaten kızlar olsaydı varya ortalığı velveleye verirlerdi sksbksnd
Hem * lar hemde zorba en nefret ettiğim şeylerden keşke kırsaydın ben olsam kırmıştım galiba bilemem. Allah kurtarmış da çıkmışsın bence yoksa kagva ederdin falan. Peki şu an üni ye mi gidiyorsun
Yok hala açıktan okuyorum ve çalışıyorum
Babanın ellerinden öperim bu arada
Yok zaten ortalıkta olsaydı okul içi okul dışı farketmez kırardım burnunu ortalıkta yoktur
Sağ ol. Valla babam beni göndermedi diye çok kızmıştım ama haklıymış bu arada babam akıllılık yapıp da göndermemiş yoksa şu an Allah bilirdi durumum ne olurdu.
İstek atayım mı sana konuşuruz falann
İyi iyi Allah zihin açıklığı versin.
Amin amin inşallah istek atayım mı
Şimdi mı olur
Tamam
Atıyorum kabul et
Lisemi de sevmezdim lisede olan hocalarıda öğrencileride. Hepsinin gelişimi geçmişi @@mk
güzel günlerdi güzel geçti
Üni hayatımdan çok daha iyi geçti
sen yine iyi tek numarani vermissin
Niye ki sen ne yaptın
Vahşi geçti
ilk yılım berbat
Kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?