Ben İstanbul'da yaşıyorum abim de Ankara 'da aramızda 2 yaş var sadece. Ben üniversiteye hazırlanıyorum abim 2 senelik okudu 40k maaşı 3 ayda bir çift maaşı falan var her neyse araba konusu geçti Ben ailemle yaşadığım halde babam sana değil de abine aliriz o bizi gezdirir dedi abim de senede 1 kez geliyor bize çok kırıldım neden parası olan daha çok seviliyor?
Ben hastayım düzenli olarak ilaç kullanmam lazım beynime pıhtı attığım an öleceğim, abim de buraya gelince hava çarptı halsiz düştü annem 2 gün ilacını yatağına götürdü bana bi kere bile yapmadı
Evet ben de öyleyim aileme karşı ama bana göre günün birinde evleneceğin için başka bir yere gideceksin erkeğin onlarla olacağını düşünüyorlar o yüzden böyleler diye düşünüyorum nerelisin bu arada
Yok işte bu sene hazırlanıyorum gidicem asker olmak istiyorum ona bile iktidarın kpeği mi olacaksın sen slaksin yapamazsın sana uygun değil falan fistan
İstediğini yapabilirsin ama değişecektir fikirlerin büyük ihtimalle zamanla farklı şeyler istersin ailen şu an karışıyor ama zamanla elini ayağını çekeceklerdir
Deme öyle ailen sorunlu bence arabayı iyi öğren ikna et sende kullan kaza riski var ben bile korkuyorum sürerken hem o araba ailenin olduğundan sende sürersin
Anladım benim ailemde öyle parası var babamın evlenmek istiyorum ne para veriyor ne de söylüyorum biriktirmiyor Yok şöyle yok böyle aman onlar padişah ama kalmaz bu dünya kimseye günahı kendi boyunlarına
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu bizim ailede de var erkek çocuğa ayrı bir ilgi oluyor
Tamam da bu çok kırıcı bir şey tüm kahırlarını ben ćekiyorum abim onlarla konuşmak bile istemiyor
Ben hastayım düzenli olarak ilaç kullanmam lazım beynime pıhtı attığım an öleceğim, abim de buraya gelince hava çarptı halsiz düştü annem 2 gün ilacını yatağına götürdü bana bi kere bile yapmadı
Evet ben de öyleyim aileme karşı ama bana göre günün birinde evleneceğin için başka bir yere gideceksin erkeğin onlarla olacağını düşünüyorlar o yüzden böyleler diye düşünüyorum nerelisin bu arada
Çok geçmiş olsun üzüldüm
Teşekkür ederim karslıyım
Ardahan ben de şaşırtmıyor aileler hahahhaha
Maalesef. Kurtulmak istiyorum artik
Kendi ayakların üzerinde durunca kurtulursun okulunun bitmesine be kadar var bölüm ne
Yok işte bu sene hazırlanıyorum gidicem asker olmak istiyorum ona bile iktidarın kpeği mi olacaksın sen slaksin yapamazsın sana uygun değil falan fistan
İstediğini yapabilirsin ama değişecektir fikirlerin büyük ihtimalle zamanla farklı şeyler istersin ailen şu an karışıyor ama zamanla elini ayağını çekeceklerdir
Yoookkk, ırmağının akışına ölürüm türkiyem🤤🤤🤤🤤🤤🤤
Hahahahaha hayat senin karar senin
Doğru söylüyorsunda o yardımcı olcaksa farklı olur biraz
öyle oluyor maalesef bizim ailedede böyle şeyler var haklısın bence
Hah skeym kız olduğumdan tüm suçum
Deme öyle ailen sorunlu bence arabayı iyi öğren ikna et sende kullan kaza riski var ben bile korkuyorum sürerken
hem o araba ailenin olduğundan sende sürersin
Brn onlardan harçlık bile istemiyorum keşke bi mesleğim falan olsa da muhtaç olmasam kimseye
Sen onlara ne desen üste çıkarlar birde
Tam olarak evet
Anladım benim ailemde öyle parası var babamın evlenmek istiyorum ne para veriyor ne de söylüyorum biriktirmiyor
Yok şöyle yok böyle aman onlar padişah ama kalmaz bu dünya kimseye günahı kendi boyunlarına
Parası olanın borusu ötüyor işte
Evet öyle devir insanlık devri değil para devri
İki kardeş değilmisiniz
Bir de küçüğümüz var 11 yaşında
Kızmı
Evet
Kızmı get be
Bizim evde kıza daha önem verilir tuhaf ama öyle
Çalışıyor çünkü