Diğer Rahatlamak ve rahatlatmak isteyen var mı konuşmak anlamında? johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl güncel... Rahatlamak ve rahatlatmak isteyen var mı konuşmak anlamında? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,7b cevap paylaştı. yoktur 0 0 Yorumla
turpunbuyuguheybede Takip Et Xper 2 Yaş: 29 1 yıl amca sanal seks için birini arıyorsun ama yarattığın başlık olmamış :D 3 28 Yorumla AnkaradaBirYalniz 1 yıl 😀😀😀 Yorumla johnrocco44 1 yıl yok ya sanal değil gerçekten daha yeni yaptım gerçeğini... Yorumla turpunbuyuguheybede 1 yıl @AnkaradaBirYalniz sonra kızıyorlar :)) Yorumla turpunbuyuguheybede 1 yıl tamam amca Yorumla johnrocco44 1 yıl yalnız bırakayım sizi gençler isterseniz başbaşa kalın ikiniz :D Yorumla turpunbuyuguheybede 1 yıl yok amca, bir de üstüne kıskançsın jdjd Yorumla johnrocco44 1 yıl yok daha neler amcasının gülü sdaldas Yorumla AnkaradaBirYalniz 1 yıl Beni guldurdun gece gece saol Yorumla turpunbuyuguheybede 1 yıl amca deme lazım olur jfjdjfjd Yorumla johnrocco44 1 yıl yok ya bu kadar genç varken neyine lazım amcan :D fjasdjasd Yorumla turpunbuyuguheybede 1 yıl allah'a emanet ol amcam, inşallah elinde kalmaz oltan :D Yorumla johnrocco44 1 yıl sende Allaha emanet ol yeğenim , benim oltayla orkinos bile tuttum hep elimde :D sadakdsa Yorumla turpunbuyuguheybede 1 yıl heybede büyük balık var diyorsun, ne doyumsuz adamsın yahu :D Yorumla johnrocco44 1 yıl yeğen sen ne yapıyorsun bu saatte bu ıssız yerde :D Yorumla turpunbuyuguheybede 1 yıl fışkiyecilerle elim sende oynuyorum amca :D Yorumla johnrocco44 1 yıl yüzüne fışkırmesin elindeyken asldasld Yorumla turpunbuyuguheybede 1 yıl yok, onlara dokundurup kaçıyorum :D jdjdjjd Yorumla johnrocco44 1 yıl kökünden kavrada hayrın olsun biraz onlara :D Yorumla turpunbuyuguheybede 1 yıl hissedarlı işleri sevmem ajdjfjd Yorumla johnrocco44 1 yıl dokunmuşken ucuna öpücük at bari hissedar ne kurbana girer gibi sdkada Yorumla turpunbuyuguheybede 1 yıl fışkiyesinin yağmuruna tutulan tek ben olmalıyım, her gelene kapıyı açtırmıyorum maalesef. Benimkinin oltası sadece beni tutup doymalı :D Yorumla johnrocco44 1 yıl seninkinin oltasını o doyana kadar vakumlarsan inan hiçbir yere gitmez :D Yorumla turpunbuyuguheybede 1 yıl öyle umuyorum, sonra; orkinosu heybeye atmışken, gelip kaya balığı için oltayı atacak kadar doyumsuz olmasın jdjdjdjdjjd Yorumla johnrocco44 1 yıl senin gibi fedakar , asla hayır demeyen , tutkulu , çekici , seksi , sınırsız bir hatun için diğerlerinden vazgeçer bence skdksadsa Yorumla turpunbuyuguheybede 1 yıl hayırlısı amca :D ben yatıyorum, misinayı boşa sallıyor gibisin şu an hadi yat uyu sen de jfjdjfjiyi geceler :) Yorumla johnrocco44 1 yıl ben senin yaşında 3 saatten fazla uyumazdım , şu an kamış göbeğime değiyor bu halde uyuyamam maleef elbet tatlı sözlerle rahatlatan olur bende boş durmam :D iyi geceler yeğen :D Yorumla turpunbuyuguheybede 1 yıl vira vira kamışbeyi :D ajdjgjdjfjfd Yorumla johnrocco44 1 yıl aynen kaptan kamışreis :D sakdkada Yorumla
Kadınsıahmet Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 82% 1 yıl Diğer konusunda 460 cevap paylaştı. Sor soruyu cevaplayalım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
yoktur
amca sanal seks için birini arıyorsun ama yarattığın başlık olmamış :D
😀😀😀
yok ya sanal değil gerçekten daha yeni yaptım gerçeğini...
@AnkaradaBirYalniz sonra kızıyorlar :))
tamam amca
yalnız bırakayım sizi gençler isterseniz başbaşa kalın ikiniz :D
yok amca, bir de üstüne kıskançsın jdjd
yok daha neler amcasının gülü sdaldas
Beni guldurdun gece gece saol
amca deme lazım olur jfjdjfjd
yok ya bu kadar genç varken neyine lazım amcan :D fjasdjasd
allah'a emanet ol amcam, inşallah elinde kalmaz oltan :D
sende Allaha emanet ol yeğenim , benim oltayla orkinos bile tuttum hep elimde :D sadakdsa
heybede büyük balık var diyorsun, ne doyumsuz adamsın yahu :D
yeğen sen ne yapıyorsun bu saatte bu ıssız yerde :D
fışkiyecilerle elim sende oynuyorum amca :D
yüzüne fışkırmesin elindeyken asldasld
yok, onlara dokundurup kaçıyorum :D jdjdjjd
kökünden kavrada hayrın olsun biraz onlara :D
hissedarlı işleri sevmem ajdjfjd
dokunmuşken ucuna öpücük at bari hissedar ne kurbana girer gibi sdkada
fışkiyesinin yağmuruna tutulan tek ben olmalıyım, her gelene kapıyı açtırmıyorum maalesef. Benimkinin oltası sadece beni tutup doymalı :D
seninkinin oltasını o doyana kadar vakumlarsan inan hiçbir yere gitmez :D
öyle umuyorum, sonra; orkinosu heybeye atmışken, gelip kaya balığı için oltayı atacak kadar doyumsuz olmasın jdjdjdjdjjd
senin gibi fedakar , asla hayır demeyen , tutkulu , çekici , seksi , sınırsız bir hatun için diğerlerinden vazgeçer bence skdksadsa
hayırlısı amca :D ben yatıyorum, misinayı boşa sallıyor gibisin şu an hadi yat uyu sen de jfjdjfj
iyi geceler :)
ben senin yaşında 3 saatten fazla uyumazdım , şu an kamış göbeğime değiyor bu halde uyuyamam maleef elbet tatlı sözlerle rahatlatan olur bende boş durmam :D iyi geceler yeğen :D
vira vira kamışbeyi :D ajdjgjdjfjfd
aynen kaptan kamışreis :D sakdkada
Sor soruyu cevaplayalım
konuşuruz