Önceden çok sosyal biriydim son zamanlarda yaşadığım olumsuzluklardan dolayı özellikle iş hayatımla ilgili evden çıkmak istemiyorum ve çıkmıyorum 29 yaşındayım herkes tarafından çok beğenilen biriyim çok ilgiden sıkılıyorum çocukluktan beri bir sürü yer gezdim. İşten ayrıldım motivasyonum düştü çok fazla ayağa kaldıracak biri yoktu çünkü dışarıdan güçlü görünen biriydim. Giyimim , sarı saçlarım dışarı çıktığım an herkes bana bakıyor ve tanışmaya çalışanlar oluyor. Çok ilgiden bunaldım. Oturduğum ilçeyi ve buradaki insanlarıda sevemiyorum. İnsanlar seni kendinden farklı gördüğü İçin bunalıyorsun. Dışarı çıkmak İçin motivasyonum yok arkadaşlarımla da görüşmüyorum. Bu durumdan kurtarabilir miyim?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Çok bilmek, çok gezmek günün sonunda hep mutsuzluk.
Bazı şeyleri geç keşfetmek paha biçilemez.
Hakikaten her şeyin fazla zarar ya
@sevimyıkılsinevinn fazlası zaten zarar da her şeye hemen ulaşabilmek de kötü.
Bak bu yüzden şöyle bir şey okumuştum uzatmak istemiyorum ama hollywood'da mesela 27 yaşında intihar eden çok insan oluyor çünkü erken yaşta her şeye ulaşabilme bir süreç olmaması işte her şeyin ulaşılabilir olması en sonunda her şeye doymak ve depresyon aslında güzel olan şey sürecin ta kendisi bize uzakta olan şeyler güzel gelir ona ulaşma hayali bile insanı mutlu eder bazen herkesin ilgisi değil gerçek aşkı bulabileceğim birinin ilgisi İnan bana dünyayı gezmek de bana o kadar ilgi çekici gelmiyor bazen bir insan dünyanın olur gibi gibi
@sevimyıkılsinevinn tbr👏
Teşekkür ederim
O kadar abartı yaşamadım dünyayı gezmedim sevdiğim yerleri gezdim ama bana olan bir ilgi vardır belki bilmiyorum ben kendimi çokm mükemmel görmedim hala görmüyorum ama insanlar tarafından bunaldım
Farklılık şart dostum sana. Farklı insanlar, farklı mekan, farklı doğa…
yani sorunu söylemişsin zaten, motivasyonun yok. az biraz mola versen gecer bence
Bana iyi gelen bir şeyler bulmam lazımdı belki
insan bazen overload oluyo, yapmayı sevdigin biseyler vardır elbet, isten hayattan biraz mola al, belki arkadaslarında kal biraz, kendine gelirsin bence, herkese arada olabiliyo
En iyisi efendim amann ne güzel oturun kafanız rahat
Dışarı çıkınca başıma bir şeyler geliyor hep ve takip edildim bu yüzdene vade güvende olabilirim
En iyisi işte yaşayın evde miss gibi ohh
Yani arkadaşlarınla görüş neden böyle oldunki sevgilimden mi ayrildin
Çok şey var öncelikle oturduğum yerde dikkat çekici olduğum İçin çok fazla sıkıntı yaşadım bu iş hayatımı etkiledi işe gitmek istemedim işten ayrıldım daha kötü oldum eve kapandın ve aşk hayatımda hiçbir zaman normal olmadı.
Açık mi giyiniyordun ve meslek nedir?
Açık giyinmiyordum ama ne giysem yakışıyordu gibi bir şey bana göre normalim saçım sarı fiziğim iyi öyle işte
O ilçeye sonradan mi gittin? Ve yalnz mi yasiyorsun bide meslek nedir
Kendimde değişiklik yapabilirsin muhtemelen bir depresyon sürecindesin içsel bir huzur için meditasyon önerebilirim bu kadar sahte ilginin arasında insan gerçek sevgiyi arıyor bence sende de böyle bir durum olmuş
Kesinlikle doğru söylüyorsun kimseyi istememeye başladım sadece kendime gelmek istiyorum
Ben senin durumunu çok iyi anlıyorum bir kere ilgi denilen şey senin için artık sıradanlaşmış ve rutin haline gelen her şey insan için çok sıkıcı olur sen şu an zaten bir Satürn döngüsündesin böyle hissetmen çok normal 31'li yaşlara kadar insan 29-31 arası bir Satürn döngüsü Yaşar. Bunu bir araştır derim onun dışında aslında şunu da çok güzel özetliyorsun ki belli bir zaman zarfından sonra çok güzel olmanın da o kadar önemli olmadığını anlıyorsun çünkü diğer yorumda da bahsetmiştim bir beyefendiye güzel olan şey sürecin kendisidir o sevgiliye ulaşma hayalidir her şeyin ulaşılabilir olması insan için sıradan duygular yaratır o yüzden senin muhtemelen karakter olarak ilk başta beğendiğin birine aşık olabileceğini düşünüyorum çünkü zaten gerçekten güzel ya da yakışıklı insanlar güzelliğin her şey olmadığını bilirler senin sürecin depresyon olarak adlandırsak da aslında bir değişim dönüşüm süreci yerinde olsam kişisel gelişimi verirdim kendime elbette her yeri gezebilirsin ama dünyanın neresine gidersen git kendi zihninle gideceksin o yüzden içsel değişim ve kendini keşfetme yolculuğuna başlamalısın ruhum demek ki bu dünyaya bu dersleri almak için gelmiş ben böyle düşünüyorum
Kimse mükemmel değil ben de değilim ama kadınlar olarak işte bazen böyle olabiliyor. Biraz dikkat çekici olmak bile sorun olabiliyor. Başarı ihtiyacım vardı hala devam edebilirim umudum var kendime ihtiyacım var ama inanıyorum.
Sizi eleştirmek istiyorum kusura bakmayın da kendinizi ovmussunuz sorunun genelinde
Övmüyorum gerçekleri söylemesem kimse beni anlamayacaktı çünkü başıma neler geliyor ve hep başına bir şeyler gelecek hissi oluyor
Saçma sapan konuşma iş hayatında sıkıntılar var diyorsun sonra çok güzelim bilmem ne hayır işyerinde beğenildigin için mi ayrıldın anlamadim
Çok güzelim demedim ilgi var insanlardan sıkılabilir insanlar olamaz mı bu
Zaten güzel olamazsın
Yeni arkadaş ve çevre lazım sana bence iyi gelen şeylere yönelmelisin
Kitap okumayı severim
Yeterli değil tek başına maalesef senin kafanı dağıtmaya paylaşmaya ihtiyacın var bir şeyleri yanında bir arkadaşın olmalı mutlaka sana iyi hissettiren
İşinden neden ayrıldın
Mecbur kaldım ama daha kötü oldum
Mecburiyet nedir?
Egolu ve sıkıcı birisin belli ki
Kendini kleopatra sanıyor arkadaş 🤣
@kimmich09 değilim ama siz benim neler yaşadığımı anlayamazsınız evden dışarı çıkmıyorum
Beni ilgilendirmiyor neler yaşadığın
@kimmich09 biraz empati lazım
Öncelikle hayatınla barış
Barışmak İçin neden arıyorum işte ben herkes benimle ilgilensin demiyorum ama sürekli başıma birisi musallat olacak düşüncesi korkunç çünkü beni takip edenler oldu ben de eve kapandım işten ayrıldım
Korkularınla yüzleşmeyi dene
taşın. yeni bi ortam yeni bi başlangıç
Bunu yapmak istiyorum ama güvenecek birileri lazım sürekli başıma bir iş gelebilir
bana gellll :D
Nargile içelim
Güzel bir ilişkin olmalı