Sevgilimle 5 yillik ilsikimiz vardi beni cok severdi ve asla da bu sekilde bir inssan degildim ta ki son aylarimiza kadar son bikac aydir benden sogudu ve ayrilmak istedigini soylemisti gerekce olarak cok * * dedigi beni aramadin demem ya da konusalim bulusalim demem ve bu konuda fazla israr etmem ve kusmem trip atmam tamsm dogru değil biliyorum ama insan sevdigi birisinden bunlari gorunce kaybetmemek icin duzelmesi icin anlatiyor o da bunalmis sikilmis boguyormusum cok fazla bir ayrilik yasadik 1 hafta surdu sonra knedi geldi baristik o zaman da cok uzulmustum ben aramistim defalarca sonra 3 ay sonra bir kez daha sacma bir seyden ayrilicam yeter biktim anlasamiyoruz daha fazla gordum bu nedir biktim artik senle konusunca mutlu etmiyor artik beni hergun gergin kapatiyorum bisey bulup laf isitoyorum biltim dedi ben de ozur dilerim benden uzaklastigin icin kendimi anlahmak istemistim dedim ve ayrildi bir daha donmem bitti yok bekleme dedi ben agladim sizladim ama beni birakti 15 gun bekledim sonra yazdim bu sefer de hayir vs gelmem donmem deyince kaybetme korkum artiii ve kendimi anlatan destan gibi mesajlar yazdim ve kizdi daha fazla biltim bunaltiyosun hala yapma dedi ve ben anlatmaya devam etyim ozur dilerim ne olur 5 yilimiza yazik etme birak duzeltelim gel konusalim dedim yok dedi duzelsen o zaman duzelirdin biktim bu altmalarindan sikildim artik dedi bana ve bitirdi ve ben canım gibi tam 3 ay hergun yazdim o engelledi 1 hafta sonra acti engeli ben yazdim arladaslarimdan aradim en son 3.5 ay sonra bana sunu dedi bir karar almistim dusunmeme bile firsat vermedim bitti artik tamam daha da donmem iyice pekistirdin yaptiklarinlaa biltim artik dedi ve cok uzuluyorum ama giderken de asla olmaz bekleme demisti ben de korkularima yenik dustum aylarca bekledim doner yazsr diye o kadar kotuyum ki elinin tersiyle itti onca seneyi tel dan ayrildi demedigi kalmadi hatam var ama onsan bunlardan ayrilir mi doner mi donmesi icin ne yapmaliyim 30 gun bile yazmamazlik yapmadimm beni artik hepten sildi dimi bunaldigi icin gitmisti ve ben soz degiscem dedim yeminler ettim bu mu degismis halin hala aynisin istemiyorum bitti artik yok donmem kararimdan donmucem dedi..,😔😔cok uzuluyorum. Cok hala
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ayrıl geç direk..
Çocuk haklı knk kusura bakma da. O kadar çocuğun peşinde köpek olursan tabi kaçar senden. Sen onu köpek edicektin o seni değil.
Yapamadim son aylarda o ayrilcam deyince biseyler oldu bana asla boyle degildik hep ben acardim bu konularo ve cok korkardi asla geri dinmez dimi rezil ettim kendimi de gururumu da ayaklar altina aldim donecegi varsa da donmez dimi
Maalesefki dönmeyebilir knk. Keşke üstüne düşmeseydin o senden ilk ayrılmak istediğinde tamam deseydin kendisi paşa paşa dönerdi ben bi tanesine öyle yapmıştım ve eşşek gibi 1 ay içerisinde dönmüştü
Yalvarmak nedir ya kafayı ı yedin kız olan sensin erkek peşine düşecegne sen düşüyorsun
5 yil cok uzun bu 5 yilda neler anilar birikmiştir
Evet ben de cok uzuldum asla beklemiyorudm bu konudan da olunca nevrik dondu gibi bisey oldu yazar dedim yazmayinca ben de ozur dileyip donmeyince asla vs deyinve yalvardim 3 ay pesinde her gerden engelledi beni donecegi varsa da dinmez dimi
Maalesef ya bir erkek bu kadar uzun durmaz duruyorda ciddi silmistir hayatin kaydi cidden şimdi.
Çok uzun mk özet geçin hayat hikayesi gibi
Kız çocuğu bunaltmış çocukta o 5 yılı çöpe atıp bitirmiş
@çikolatalıçilekli Hee bоktan olaylar
Neyse bizene
@çikolatalıçilekli Aynen sen edepli ol onu örnek alma
🤣😂😂edeple alakası yok. Keşke kız da erkeğin peşinden koşmasaydı bi ton erkek var sonuçta.
@çikolatalıçilekli Valla
Ezik bir insansın o yaptıkların ile
Aynen degerim hic kalmadi gozunde Şu an asla hic yazmasam duzelmez mi
Başkasına ver