Sevgilime yalvarip ozur diledim son defa deneyelim dedim tam bir rezilim benden ayrildiği için ?

Sevgilimle 5 yillik ilsikimiz vardi beni cok severdi ve asla da bu sekilde bir inssan degildim ta ki son aylarimiza kadar son bikac aydir benden sogudu ve ayrilmak istedigini soylemisti gerekce olarak cok * * dedigi beni aramadin demem ya da konusalim bulusalim demem ve bu konuda fazla israr etmem ve kusmem trip atmam tamsm dogru değil biliyorum ama insan sevdigi birisinden bunlari gorunce kaybetmemek icin duzelmesi icin anlatiyor o da bunalmis sikilmis boguyormusum cok fazla bir ayrilik yasadik 1 hafta surdu sonra knedi geldi baristik o zaman da cok uzulmustum ben aramistim defalarca sonra 3 ay sonra bir kez daha sacma bir seyden ayrilicam yeter biktim anlasamiyoruz daha fazla gordum bu nedir biktim artik senle konusunca mutlu etmiyor artik beni hergun gergin kapatiyorum bisey bulup laf isitoyorum biltim dedi ben de ozur dilerim benden uzaklastigin icin kendimi anlahmak istemistim dedim ve ayrildi bir daha donmem bitti yok bekleme dedi ben agladim sizladim ama beni birakti 15 gun bekledim sonra yazdim bu sefer de hayir vs gelmem donmem deyince kaybetme korkum artiii ve kendimi anlatan destan gibi mesajlar yazdim ve kizdi daha fazla biltim bunaltiyosun hala yapma dedi ve ben anlatmaya devam etyim ozur dilerim ne olur 5 yilimiza yazik etme birak duzeltelim gel konusalim dedim yok dedi duzelsen o zaman duzelirdin biktim bu altmalarindan sikildim artik dedi bana ve bitirdi ve ben canım gibi tam 3 ay hergun yazdim o engelledi 1 hafta sonra acti engeli ben yazdim arladaslarimdan aradim en son 3.5 ay sonra bana sunu dedi bir karar almistim dusunmeme bile firsat vermedim bitti artik tamam daha da donmem iyice pekistirdin yaptiklarinlaa biltim artik dedi ve cok uzuluyorum ama giderken de asla olmaz bekleme demisti ben de korkularima yenik dustum aylarca bekledim doner yazsr diye o kadar kotuyum ki elinin tersiyle itti onca seneyi tel dan ayrildi demedigi kalmadi hatam var ama onsan bunlardan ayrilir mi doner mi donmesi icin ne yapmaliyim 30 gun bile yazmamazlik yapmadimm beni artik hepten sildi dimi bunaldigi icin gitmisti ve ben soz degiscem dedim yeminler ettim bu mu degismis halin hala aynisin istemiyorum bitti artik yok donmem kararimdan donmucem dedi..,😔😔cok uzuluyorum. Cok hala

Sevgilime yalvarip ozur diledim son defa deneyelim dedim tam bir rezilim benden ayrildiği için ?