Güncellemeler
1 yıl
İngiltere Kraliçesi Elizabeth Yeşil Cami'de Kuran Tilaveti Dinlemiş Düşünceniz Nedir?
Güncellemeler
1 yıl
ngiltere kraliçesieElizabeth yeşil cami'de kuran tilaveti dinlemiş düşünceniz nedir?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
olabilir
Şimdi nerden geldi bu soru aklına jdnfjcj
Geldi işte ama dinleyebilir yani
Olabilir tabi
Zaten bununla alakalı hüküm var yahudilerden hristiyanlardan sabilerden kim rabbine inanır ahirete inanır ve salih amel iyi işler peşinde olursa rableri katında mükafakatları vardır onlarda mahzun olmayacak ahir zamanı ve ahirette üzülmeyeceklerdir ayrıca ehli kitap ortaklığımız var ehli kitap peygamberler aracılığıyla bir kitaba inananları kapsıyor
Rab Tanrı'ya içtenlikle dua ettim, ona yalvardım, oruç tuttum, çul giydim ve küllerin içinde oturdum. Tanrım Rab'be dua ettim ve halkımın günahlarını itiraf ettim. Dedim ki, "Rab Tanrı, sen büyüksün ve seni onurlandırıyoruz bu ayet incildenmiş aslında ortalık var ibrahimi dinler olarak geçiyoruz zaten
Ya zaten 3 ilahi din var hepsi Allahtan gelme
Yani ateistlik vesaire falan varmış gençlerde bu yaygınlaştı ama en kötüsü müslüman olmasa bile hristiyan yahudi olsa bile ateistlikten kat kat iyidir bence
Saygı duyarım ya herkesin inancı kendine , önemli olan insan olabilmek
Evet sen burada yeni misin?
Hayırr neden
Kimseyi takip etmiyorsun takipçi de yok
Sohbetin iyiymiş ama
Nerden gördün hesabım gizli
Tahmin ettim içime doğuyor öyle mi ki
Evet öyle
Anladım içime doğmuştu gerçekten öyleymiş :)
Temiz kalplisin demek ki 😀
Teşekkür ederim sende böyle düşündüğün için iyi bir kızsın
Teşekkür ederim , iyi bayramlar
İyi bayramlar sohbetin çok hoşuma gitti :)
😀😀
Arada konuşalım mı lütfen 🌹🌹
Olur
İzin verirsen takipleşelim konuşuruz
Gönderime yorum yapmışsın
1 ay olmuş?
Tamam işte hatırlıyorsun demek
Evet
Seninde maşallah her şeyin gizli :D
Nasıl yani
Yani takip etsen edemezsin mesaj atsan zor
Ne gerek ya
Ne gerek var "
Sohbet etmek istiyorum yabancı değilsin çok konuşmadık ama neden konuşmayalım?
Zaten mesaja geri bildirim almışım olay bitmiştir yani
Önemli olan mesajlaşmak vesaire
Hmm öyle
Her şeye gerek yok diyorsun insanı tanımadan çok fazla bir şey dememek lazım aslında
Bir şey demedim zaten
Sen şimdi ne yapıyorsun mesaj atamıyorum sinirlendim biraz sadece
Niye sinirlendin , oturuyorum
Dm den mesaj atamıyorum ellerim titriyor şu an mesaj atamadığım için sana
Abartma istersen
O kadar değil tamam ama ellerim terledi bu doğru çünkü yani alışınca ve kanın ısınca birine nedense akıyor yani direkt nedenini bilmiyorum
Devamı geliyor yani sürekli sohbet istiyorsun
Ama biz fazla konuşmadık hatta bir süre de zsman girdi
Olabilir ne olmuş yani
Bir şey yok tamam
Alındın mı bir şey demiyorum sohbet etmek istiyorum zor bir şey değil
İyi geceler yarın buralardayım
Sende buralardasındır yani umarım
Evett
Süper
İngilterenin suanki kralınında gizli müslüman olduğu söyleniyor, İngiltere genel olarak İslam dostu bir ülkedir zaten
İngiltere kraliçesi elizabeth maalesef 2022 yılında vefat etmiş umarım mekanı cennet olur orasını bilemem ama rabbin katında bir ayet var kuranda yahudilerden hristiyanlardan sabilerden kim rabbine inanır ahirete inanır salih amel iyi işler yapmışsa rableri katında mükafakatları vardır onlarda üzülmeyecekler diye bakara ayet altmış iki olması lazım
Ayrıca kitap ehli var yani kitap ehli demek peygamberler aracılığıyla kitap inen toplumların ortak adı olarak kullanılıyor
Niye böyle bir şey olmuş ki? 😅
Olabilir dinleyebilir yani
İlgi alanım değil o tür şeyler
Olabilir