AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sen de her şeyini anlatma
Herşeyi mi anlattığı mı nerden çıkardın
Nerde duyuyorlar ki nazar ediyorlar ya fazla içli dışlısın ya da biri sürekli onlara aktarıyor aileden
Bak Allah'ın izniyle bir şey anlatmıyorum Allah'ın izniyle anlatmam konuşmuyoruz da ama görmeleri bile yetiyor görmesiler bile uzaktan sürekli benden ve ailemden bahsediyorlar kulağımıza geliyor ay çok mutluluardır çok rahatlardır gibisinden sonra evde 3. Dünya savaşı çıkıyor ellerinde olsa evmiizi herşeyimizi almaya çalışcaklar çok kıskançlar bazılarında çok daha fazlası da var ama başkasının elindekine de göz dikiyor yer biz uzak duruyoruz yüzsüz gibi gelmeye çalışıyorlar gtlerinden bişiler uydurup yine değdiriyorlar huzurlu olamıyorz
Bir mont çanta al bitti işin sanki trilyarlıksımşın gibi deliriyorlar sonra hasta yataklara düşüyoruz yemin ederim perişan olduk o kadar yüzsüzler ki konuşmak istemiyoruz ama onlar sürekli konuşmaya çalıyıor
Huzurunuzu onlara baglamayin onlar ancak izlemekle kalır kıskanç insanlar bırak hakkınızda ne konuşursa konuşsunlar siz onları düşünüp takıldıkça birbirinize girersiniz kimse kimsenin malına çökmez gözleri vardır belli ama ancak baktığıyla kalırlar sizi örnek göstermeleri hakkınızda konuşmaları iyi bir şey aslında asla sizin gibi olamayacaklar
Bak şu an sülaleeden biri evlense ya da ben Allah muhafaza ama duyursak bitti işimiz bak damat hakkında hiçbir bilgi verme hiç bişi bilmeselr sadece evleneceğini bile bilseler o düğün olmaz
Ya bu her zaman olur onlar yüzünden de almamazlık yapma tam tersine daha kalitelisini daha iyisini al her zaman gözleri çıksın dustugun zaman her şeyi onlara bağlama Yoksa huzursuz olursun
Ama abicim bir bakıyorlar ya bir şey üzerimize düşüyor yani aniden bela müsibet yani ölümden kaç kere döndük çok fenalar ve o kadar çok dua okuyoruz ki haddi hesabı yok insanlara ben dualar öğretiyorum bina rağmen demekki dua okumasak neler olurdu hepimiz mezardaydık
İşte burada da tamamen ailenizi ailenizin içindeki sırları kesinlikle korumalısınız biriyle mi tanıştın onlar en son duyan kişiler olsun bir sorunun mu oldu hele kötü anılarını hiç kimseye paylaşma özellikle ailedekilerin de uyar duymasınlar bilmesinler
Yok kendimden kısmıyorum Allah'ın izniyle bütçeme göre en iyisini alırım genelde
Evet bundan 2 yıl kadar önce birileri beni stajda taciz etmek istedi ama ondan 1 yıl kadar önce bir akrabaya annem bir tramvam olduğunu söylemişti ben kalkıp söyleyince beni yalancı çıkardı geçmişteki şeylere vurup beni deli gibi göstermeye çalıştı o zaman ondan şühpelendik çünkü kendisi tam bir kadın düşmanı bu arada stajida o ayarlamıştı
Ondan öncesinde savaş bıçağı bulduk yine aynı kişi alakasız birinin üzerine bırakıp yalan attı gece vakti evimizin bahçesine biri girmişti kaçmıştı
İşte sanki diyalog çok aradaki bağlantıyı koparmak lazım onların sizin hayatınızda çok bilgisi var bu bilgiyi birileri aktarıyor
Aslında çok fazla bilgileri yok ama ellerine ufak bir söylenti bir laf bile geçse zarar vermeye çalışıyorlar ya da uydurmaya çalışıyorlar bir şeyler bir açık arıyorlar sürekli
Dünya kadar mal mülk yaptılar biz böyle az bir yatırım yaptığımız zaman aa parayı nereden buldular aaa nasıl getirdiler
Çünkü seni rekabet olarak görmüyor şu an olduğun yerde değil de yerlerde sürünmeni beklerler
Rekabet olarak görmeyen çekiştirir mi
Bi ziksem yemgeni düzelir
Ere vallaaa