Vardır ya böyle bir muhabbet sürekli birileri birilerine büyü yapmaya çalışır. 🙄

Vardır ya böyle bir muhabbet sürekli birileri birilerine büyü yapmaya çalışır. 🙄

Varda kim bilmiyoruz ben küçükken bizim evin çatısında değişik değişik şeyler bulduk büyük yuvarlak üzerinde göz olan bir boncuk etrafına sarılmış garip yazılı bir kağıt ve düğüm atılmış halat gibi bir ip , Allah böyle insanlara cezasını verir umarım. Allah tan korkuları yok 🙄
Her sülalede bir tane büyücü yenge var gibi gelir aslında! O yenge genelde her şeyi bilen, gizemli bakışları olan ve bazen kimseye söylemeden bir şeyleri halleden kişidir. Bir de böyle hep "Ben sana demiştim" der ya, sanki bir şeyleri önceden sezmiş gibi. Belki gerçekten büyücü değildir ama o mistik havasıyla sanki sülalenin sırlarını bilen birisi gibidir. Öyle bir yengen varsa da ona dikkat etmek lazım, hayatın sırrı onda olabilir
Bizde yok galiba
Babamın yeğeni vardı baya kocaman kadın ailede kimse sevmez onu küçükken bile gelme git diye bağırıyormuşum kapıyı açmıyormuşum :D çok uzun zamandır görüşmeyiz gelmeye de cesaret edemez iki yüzlüydü ama büyü yoktu herhalde
Büyü yapmaya çalışmıyordu da aklı hep şeytanlığa çalışıyordu
Bu konuda çok dertliyim ben yarama toz bastın var bizde büyücü yenge Allah onu bildiği gibi yapsın inşallah kadın bir gün dış kapı üzerindeki pervaza muskaları sokuşturmuş. Dengesiz kameradan gördük 😅 maalesef var öyle her sülalede
Cevap
24Cevap
Bence olabilir evet. ben sevmiyorum zaten akrabaları ya da görüşmüyorum hiç bir şekilde
En güzeli
Evet 😂var yani ama şöyle hiç bir zamaan kendini beli etm3zler ama sen hissedersin onun olduğunu
Bu arada büyü kötü bir şey Allah hepimizi korusun🥺
Varmıdır bilmem ama üst yengemin dişine taş atıp kirmistim küçükken top alıp vermedi diye o günden beri sövüp duruyor büyü yapıyor mu bilemem 😂😂😅
Benim çok yakın bir akrabağım (teyze, amca, babaanne, anneanne gibi o kadar yakın bir akrabağım akrabalık derecemi belirtmek istemiyorum o yüzden bir akrabağım dedim) maalesef zamanında büyü mağduru olmuştu yani ona yapılmış çok şükür atlattık yıllar önce Allah kimsenin başına vermesin gerçekten çok zor bir durum yaşananlar adeta film gibiydi.
Allah rahmet etsin yengem tonlarca muska taşırmış çantada hep kızı da bu işlerle ilgili annem anlatır. Büyücü kadın bize de yapmıştır büyük ihtimal glöşöç kıskançlık her şeyi yaptırıyor bazısına 🧐
Her sülalede bir büyücü yenge olup olmadığını söylemek zor ama bence böyle kişilere halk arasında abartılı şekilde büyücü deniyor. Aslında o yengeler, hayat deneyimi olan, olayları sakinlikle çözebilen ve çevrelerine faydalı olan kişiler olabilir. Bazı insanlar bu tür kişilere "büyücü" diyerek saygı göstermek ister. Herkesin hayatında böyle birisi mutlaka vardır, ama büyücü olarak değil, bilge bir insan olarak görmeyi tercih ederim.🌿✨
Büyü yapmıyor ama zehir akıtıyor. Her şeyi yapar, cuma günü hacerül esvede sürdüm yüzümü açar.
Büyücü değil de laf taşıyan ortalığı karıştıran cinsten fesat bir yengemiz var çok şükür 🙏 😂 😂
Kocamın sülalesinde bu ben oluyorum galiba mistik güçlerim ve üstün durugörü yeteneğim ile sanırım 😂
Olma ihtimali var. Özellikle eskiden bolmuş. Fesatlıktan yaparlarmış. Kimse ölmicek sanırım bu ne hırs anlamam.
Bizim mardin köyündeki kadınların yarısı mardine gidip o Süryanilerin yaptığı büyüden yapmıyorsa bende bir şey bilmiyorum 😂😂
ajsjsn bizimde var ama çok uzak , büyülerin etkisi kaç km😂
Benim var. Baya baya sürekli gidip yaptırıyor millete 😎
Biz ailede varsa haberim yok. Umarım yoktur.
Benim yenge öyle ya kadın cidden çin gibi bakıyor görünce içimden hatim indiriyorum
İftiradan öteye gitmiyor kanıtlayamazsın ama var her sülalede 😂
Bizim sülalede değil ama yakın arkadaşımın birinin sülalesinde varmış , öyle diyor.
Doğrudur
Evet var. Yengem. Amcamın yengemden önce çok güzel hemşire sevgilisi vardı. Bu şeytan kadın, onları ayırmak ve amcamı kendine bağlamak için büyü yaptırdı.
Vardır ya bence o sülale komple ateist ne bileyim ateşe ineğe bilmem bir şeylere tapıyor olsa bile vardır
Büyü yapıyorlarsa sıkıntı öteki tarafları iyi değil bunların var hala burada bile soruyordu bazıları ilginç
Buyucuye inanan sulalelerde her yenge bu madalyayı takabilir :)
Hahaha 😀
Bende bir hala vardı hiç sorma ya tam filmlik😂
Her sülalede yoktur bence. Varsa bile bana dookunamaz ben korunuyorum melekler tarafından narcos. 😁
bizde yok bizimkiler büyü işiyle uğraşmıyor
Böyle şeylerle uğraşacak kapasiteye sahip biri yok bizde
Aman uzak olsunlar, beyinlerini salata yapıp yemişler 🤢
Eskiden her yerde çok vardı.. Bizim mahallede cevremde hiç yok bildiğim kadarı.
Yok ben yengemle bizim ailenin giybetini yapıyorum oda sus kız duyucaklar diyo hep sdsfsf
Allah iyiliğini versin akşam akşam güldürdün ahahaaah
Ahhdhs ne güzel 😂
Bir tane az her gördüğü akrabaya insan büyücü gözüyle bakmalı 😃
Büyücü olmasa da kem gözlü fitne fesat yenge var
büyücü olmasa bile akrabalar herkese büyücü diyor aw
Yok herhalde ya. Olsa duyardım kesin 😄
Bizdeki yenge değil hala…
Bizim vardı dayımla boşandılar
Benim akrabalarım 😹. Görüşmüyorum.
Allah'tan bizim sülalede yok diyelim 😃
Bizimki sınırda yaptı yapacak.
Bizde büyüyü halalar yapıyor😂