Bütün yengeler böyle kötü müdür?

Kısa bir sekilde anlatmaya calisicam.
Dun yengeme gittim. 4 yildir bizden ayrı eve çıkmışlar. Beni aradı gel bize bende gittim. Yeğenlerimide ozlemistim 1 2 adimlik yer. Evindeyken bana hiç deger vermedigini anladim. Mesela bir sey yapip onumuze koysa alsam yesem hepsini yedin ya diyor sonra saka yaptim diyor. Ondan sonra gece 2 ye kadar uyanik kalip oglen uyaniyordu ben misafirim beni cagirmis oraya buraya kosturuyorum cocuklarin altini temizliyorum boyle cocukmusum gibi davrandi. Disimide cektirmistim o gun annesi evine misafirlige geldi kardesleri falan. Oturma odasina oturdum annesi bana selam bile vermeden topluca mutfaga gidip fısır fısir konusular bende tek basima orda oturdum. Abim isten gelince sofrayi kurup yemek yediler abimin yaninda beni daha yeni gormus gibi davrandilar falan gel utanma yemek ye bizimle bende disim cekildigini Şu an agridigi icin yiyemicegimi soyledim. Sonra annesi heralde kiz benden utaniyor dedi kasten. 1 2 saat oturdu gitti. Sonra abim bana kızdı yengemin yaninda bana neden sofraya oturmadin kaynanama ayıp ettin. Bir işi becerdiğin yok. Su tipe bak kalk bize bir kahve yap dedi bende kahve yerine nescafe tercih ettigim icin yapmayi bilmiyorum ki deyince bana bakip senin yasindakilerin 3 5 cocugu var gerizekali deyip alay etti. Yengeme donup dedi ki suna oturup kalkmasini giyinmesini ogret deyince o kadar kalbim kirildi ki anlatamam. Sonra yengemde dedi evden cok cikmiyor asosyal o yuzden bi de cok alingan deyip bıyik altindan guldu. Abimle gulusuyorlardi. Orda oldugum surece surekli kanepede yattim geldigime pisman oldum. Kendimi cok degersiz hissettim. Birde 3 gun kaldim 2. Gunden itibaren yengem bana surekli eve ne zaman gideceksin diyordu. Sabah hanfendi teyzesi gelecek diye sabah 9 kalkıp bana fırına git öglen teyzem gelecek. Ben misafir gelmisim beni yolluyor. Bende kahvalti yapmadan evden ayrildim. Zaten yok ben eve gidecem deyince tamam bende pazara gidecem hade sende cabuk ol cık dedi. Bende kendime soz verdim okuyucam.
Güncellemeler
+1 yıl
Aramizda o kadar yasda yok. O 22 olacak bende 19um.
Güncellemeler
+1 yıl
Bütün yengeler böyle kötü müdür? ##
Bütün yengeler böyle kötü müdür?