Güncellemeler
1 yıl
Türk erkekleri de, Kürt kızlarından memnun bakıyorum cevaplara bakınca!
Güncellemeler
1 yıl
Hangi erkeğe sorsam eşi, sevgilisi, veya nişanlisi Kürt sinir oldum bu ne ya! 10 erkeğin 8 nin eşi veya sevgilisi Kürt!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Oh iyi yapıyorlar kudur sende oturduğun yerde seni almadılar diye sen burada ağlıyorsun bize ahahahah
Kızım siz kendinizi ne sanıyorsunuz lan !
Biz insanız knk sen nesin
Kendi erkeklerinizle evlenin yanaşmayın bizim kısımdaki erkeklere !
Yanaşıcaz evde kaldın sen tüh😂😂😂😂
Dua et karşımda değilsin ayrıca cirkin biri değilim siz kğrt kızları gibi.
Emin ol senden daha güzelimdir sarışın yeşil gözlü beyaz tenli bi kızım
Ya bi yürü git Kürt erkeklerle evlenin niye evlenmiyorsunuz onlarla?
Evlenmiyoruz lan Allah allah sanane istediğimiz kişiyle evleniriz sen bize bu konuda hesap soramazsın bizde sana hesap vermek zorunda değiliz git bi yemek ye de beynin az hava alsın😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Siz kğrt kızların özeliği ne yani kimsiniz kızım siz. Her 10 erkekten 8 i kğrt kızla evleniyor nesiniz siz !
Biz barbie bebeğiz 😂😂
Türk kızları sizden bin kat daha güzel
Olabilir ben çirkin demedim ki ama kısmetiniz bizim kadar açık değil bunu unutma 😂
Kğrt kızlarının Türkiye yi, kğrtleştirmesine izin vermeyeceğiz !
Aldın cevabını şimdi gidebilirsin ☺️
Saçını saçıma süpürge yapayım saçlarım temizlensin😂😂😂
Anca burdan konuşursun
Napim sende burdan konuşuyorsun😂😂
Karşımda konuşamazsın emin ol
Daha böyle milleti küçümseme buna hakkın yok sorduğun sorunun trol olduğu da çok belliydi saklamana gerek yok
Ne trolu lan herkesi kendin gibi sanma ve uza
Ne kadar şımarık bi tipsin Yaşın 25 bile yoktur
Bundan sanane?
İnşallah kürt biriyle evlenirsin
Allah korusun erkeklerimiz daha yakışıklı
Bitane yakışıklı kürt biri kalbini çalsın da gör aşık olursun böyle annene yalvarır anlatırsın beni evlendir anneee diye
Gizli bu soruyu soran bir Türk erkeği emin ol kız falan değil
Yazık acil şifalar diliyorum kronik mi bu durum
Davul bile dengi dengine. Tamam Yahudiler haricinde ırkçı değilim. Ama melezleşmeye karşıyım.
Daha saygılı oluyorlar örf ve adetlerine daha bağlılar çünkü her şeyi normalleştirmiyorlar tabii zıvanadan çıkan nereli olursa olsun oluyor elbet
Merak etme bu biz Türklerin lehine bişey çünkü kürt kızlarıyla evlenip asimile ediyoruz çocuklarımızı Türk kültürüyle büyütüp milliyetçi yetiştiriyoruz zaten kürt kızları dünyada asimile olmaya en hevesli ve yatkın kizlardir. Kendi milletlerini sevmezler dillerinden utanırlar başka milletlerle evlenme hevesindedirler o yüzden bunu dert etmene gerek yok
O öyle değil bro melez oluyor kadın Kürt diye çocuk hakiki Türk mü olacak yarı yarıya oluyor
Biyolojik olarak evet ama soy babadan yürür o yüzden çocuk Türktur ve tamamen milliyetçi yetiştirilir gördüğümde hep buydu
Olsun yinede kürtle evlenmek kötüdür
Bende karşıyım kesinlikle ama çocuk Türkçü yetisecekse ve tamamen Türklük için calisacaksa sakıncası yoktur yapacak bişey yok
O şekilde kabul edilebilir ama yine de karşıyım
Ya bakma zaten kürt kızları dünyada asimile edilmesi en kolay kizlardir çünkü başka milletlerle evlenme hevesleri çok fazladır kendi milletinden dillerinden utanırlar nefret ederler o yüzden alıp Türkçü çocuklar dogurtturmakta kulağa mantıklı geliyor
Biliyorum Kürt kızları ırkçı olmaz genelde hiç
Evet o yüzden arada güzellerini seçip evlenip Türkçü ve milliyetçi çocuklar dogurtmak lazım böylece onlarida Türk yapabiliriz
Zordan rahata erdikleri için mi? E biz Kürtlerle evleniyoruz sevgili oluyoruz o zaman ne oluyor? Rahatsız oluyor musun?
Bencede bir Türk olarak soyuma kürt karışmasını hakaret kabul ederim soyum kürt geni ile kirlenmemeli
E sizde Kürt erkekleriyle sevgili olup beğeniyorsunuz biz bir şey diyor muyuz
Seni rahatsız eden ne niye bu kadar ön yargılısın kıskanç mısın yoksa olamaz mı Türk erkekleri sana bakmıyor mu
Erkek olduğun o kadar belliki.. sırf Türk kızlarını kıskandırmak için sordun
Harbi öyle , bide Kürt kızlarında neden o kadar büyük meme var
Bide aşırı cirkinler.
Genetikdir
Hahah evet ya
memeleri büyük kürt kızlarını kaçırmıyorlar demek ki
mardin ve Diyarbakırlı özellikle türbanlı kızları aşırı beğeniyorum
Yürü git burdan
e tabiki memnunum
Evlenirken namus önemli. Namus da genelde Kürt kızlarında var
Sevmiştir evlenir yani niye dert yaptın bu kadar
Sevmiyorum?
Niye bu kadar öfke dolusun
Çünkü hangi erkeğe sorsam eşi, sevgilisi, veya nişanlisi Kürt sinir oldum bu ne ya !
Niye sinir oluyosun işte anlayamadım
Bakıyorum yanlarında taş gibi çocuklar aşırı sinir oluyorum cidden bak bu ne böyle !
Bu kadar öfke dolu olma çünkü ne zaman böyle konuşan görsem büyük konuştukları için başlarına geliyor
Bi tanıdığım kız asla kürtle evlenmem diyordu kürtle evlendi
Sen nerelisin?
Karadeniz
Sinir olmuyor musun bizim erkeklerin kğrt kızlarla evlenmesine?
Niye olayım hepimiz insanız, kürtlerde insan ve kime aşık olacağımızı seçemiyoruz.
Irkçı değilim yani
Neden evlenmesin yasak mı?
Yasak var mı?
Yoo istediğim kadın ile ilişki içinde bulunurum bundan kime ne? İster kurt ister alavi ister yahudi bunlar sizi ilgilendiren bir konu değil insanların kendi özgür ve hür düşüncesi ve hayatı
Bende ama gönül işte ne yapalım kız..
Sen nerelisin
Diyarbakır sen nerelisin
Ya Allah aşkına şu kızlarınıza sahip çıkın hani erkeğe sorsam eşi veya sevgilisi kürt niye bu böyle !
Nasıl sahip çıkalım buyur gel sen sahip çık canım 🤦🏻
o k harfini küçük yaz bir dahakine
demekki onların kalçası daha güzel :D
Neden? Kürt kızları onun bunun çocuğu mu?
Ben evlenmem istemem
Bence senin erkeğini bı Kürt kızı aldı ondandır
Yüzde yüz katılıyorum
Bencede ondan bu kudurukluk kıskançlık sana ne aw yani kim kimle sevgili olacaksa bundan mı izin alıcak çocuk daha belli bu daha büyümemiş hasta
Normal değil
nerden nolcak
Yasak mı
Yasak var mı?
Yasak yok gıcık ediyim seni biraz daha Kürtüm bende türk biriyle evleneceğim sinir ol oldu mu
AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
O Türk erkeğinin ben varya neyse ağzımı bozmak istemiyorum.
Neyse kesin tipsiz bir Türk erkeğin bakmıştır sana.
Sana o da bakmiyo napicaz
Tipsiz derken tipsiz erkekle benim işim olmaz yakışıklı gayette
Yürü git yorumumdan cidden bak !
Yooo Türkle evlenecem gelde kötü yapsana nasıl yapıyorsun
Senin sevgilin Türk değildir. Hatta senin sevgilin bile yoktur hahah ☺️
Kandır kendini süper devam et kandırmaya senin olmadığı için düğünüme gel görürsün var mı yok mu
Türk değildir o ☺️
Türk gayette Kürtle evlenmiyoruz
Nereli lan söyle
İstanbul canısı
İnsafınız varsa Karadeniz’e yanaşmayın bari Karadenizli erkeklerle evlenmeyin ! Ben Trabzonluyum !
Karadenizli erkeğe ben yanaşmam kontenjanım doldu benim diğer Kürt kızlarına söyle onu
Söylerim gerekirse !
Git söyle tabi dinlerlerse Karadeniz erkekleride elden gider yoksa
Siz hiç merak etmeyin biz Karadeniz kızları izin vermeyiz buna ☺️😎
Karadenizli erkekleri hedef aldılar bu yorumundan sonra
Kğrt kızların Türkiyeyi kğrtlestirmesine izin vermeyeceğiz.
Kurtlestirecegiz
Erkeklerimize elimizden geldiği kadar söyleriz.
Söyleyin dinlerlerse ayrıca ana Kürt baba türk olursa çocuk türk sayılır yani tam Kürt veya tam türk olmaz
Bu fark etmiyor. Kürt anne, Türk baba evliliklerinde kğrt kızları daha asimile ediyor, erkeğini ve çocukları! Yani asimile konusunda kadınlar çok daha etkin !
O zaman yapacak bir şey kalmıyor Kürt olacaklar
Kürt yapacağım hepsini delir
O erkeklerin pişman oluşlarını görmek isterdim varya
Kürt kızlarıyla evlenen hiç bir erkek pişman olmaz merak etme
İnsallah çocuk yapamazsın !
Sağ ol istemiyordum zaten çocuk sevmem sıramı diğer kızlara salıyorum dua için teşekkür
Ohh şükür erkeğimiz den çocuk yapmayacak hiç değilse.
Ben yapamayacağım diye diğer kızlar yapmayacak diye bir şey yok istersem 10 tane doğururum zor bir şey değil
Tamam söyle kızlarınıza kendi erkeklerinizden yapsınlar.
Yok türklerden yapacağız
Ya niye Türklerden niye kendi erkeklerinizden yapsanıza işte?
Türk istiyoruz kendi erkeklerimizede türk erkeklerinede yeteriz sayıca
Yemin ederim Twitter da tag açıcam “kğrt kızların Türkiye’yi kğrtleştirmesine izin vermeyeceğiz” diye bekle lan sen!
Aç türk kızlarıyla takılın orada türk erkeklerlede biz evleniriz o sırada siz Twitter'dayken
Twitter da gücümün olduğunu bilmiyorsun tabi bekle sen.
Bekliyorum Twitter gücünle başarılar sana
Bu soruyu soran bir Türk erkeği kız falan değil oysa Türk kızları Kürt erkekleri için ölüp bitiyorlar
Şizofren 😂