Diğer Tayt çeşitleri arasında kendinize uygun olanı bulmak zor değil mi? theprofessional10101 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ve hatta modelleri de bir o kadar …Kendinize uygunu nasıl seçiyorsunuz? Güncellemeler1 yıl Tayt Tayt çeşitleri arasında kendinize uygun olanı bulmak zor değil mi? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Cvdnhzr Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Zor değil istediğimi rahat buluyorum 1 41 Yorumla theprofessional10101 1 yıl Kabinde deneme yapmıyor musun? Yorumla Cvdnhzr 1 yıl Bazen yapıyorum Yorumla theprofessional10101 1 yıl Denemedende oluyor genellikle zaten… beden ölçünü bilmek yeterli 😉 Yorumla Cvdnhzr 1 yıl Evet çoğu zaman denemiyorum bedenimi bildiğim için Yorumla theprofessional10101 1 yıl Bedenin neymiş 😉 Yorumla Cvdnhzr 1 yıl Medium giyiyorum genelde bazen s beden de oluyor kalıba göre Yorumla theprofessional10101 1 yıl Hmm o zaman ne zayıfsın, ne balık etli, tam idealsın 😉 Yorumla Cvdnhzr 1 yıl Evet balıkta değilim Zargana da 🤓 Yorumla theprofessional10101 1 yıl Kalça nasıl peki 😉 Yorumla Cvdnhzr 1 yıl Normal yani neden Yorumla theprofessional10101 1 yıl Ölçülerin nasıl 😉 90-60-90 mi ☺️ Yorumla Cvdnhzr 1 yıl 92 62 90 Yorumla theprofessional10101 1 yıl Hmm, manken olacak kadınsın 😉 yarışma düzenleyeyimde seni 1. Seçeyim 😉 Yorumla Cvdnhzr 1 yıl Olur seç 🤓 Yorumla theprofessional10101 1 yıl Seçtim bile 😉 1. Sensin… altına tayt üstüne de ne giysen yakışır 😉 Yorumla Cvdnhzr 1 yıl Teşekkürler 🤓 Yorumla theprofessional10101 1 yıl Neler giymeyi severisn geneldr Yorumla Cvdnhzr 1 yıl Normal kombinler işte neyi merak ediyorsun ki Yorumla theprofessional10101 1 yıl Kadınlarda o kadar çok kombin var ki 😉 Yorumla Cvdnhzr 1 yıl Evet var Yorumla theprofessional10101 1 yıl Senin tercihlerin neler? Yorumla Cvdnhzr 1 yıl Ne gibi Yorumla theprofessional10101 1 yıl 😉 kadın olan sensin, kombin tercihlerin, altına , üstüne ne tercih edersin, tayt, tişört, etek, gömlek vb ya da kadınca nasılsa Yorumla Cvdnhzr 1 yıl Sen neden bunu bu kadar merak ettin Yorumla theprofessional10101 1 yıl 😉 fiziğine göre giyinmeyi de biliyor sundur diye düşündüm ondan öwrak ettim. Güzel hoş giyinmesini bilen kadın , zatiftir Yorumla Cvdnhzr 1 yıl Özelden sorabilirsin burayı meşgul etmeyelim Yorumla theprofessional10101 1 yıl Anlıyırum ama xperim yetmiyor 😔 Yorumla Cvdnhzr 1 yıl Bende gönderemiyorum Yorumla theprofessional10101 1 yıl İnst var mı vereyim mi? Yorumla Cvdnhzr 1 yıl İnstaya çok girmiyorum Yorumla theprofessional10101 1 yıl Olsun eklersin girersin 😉 Yorumla theprofessional10101 1 yıl Profil ismimdeki sondaki 1 yok. Gerisi inst adrwsim Yorumla theprofessional10101 1 yıl Ne yaptın? Yorumla Cvdnhzr 1 yıl 1010 mu Yorumla theprofessional10101 1 yıl Evet Yorumla Cvdnhzr 1 yıl tamam eklerim akşam Yorumla theprofessional10101 1 yıl teşekkür ederim, şimdi eklersen daha iyi olurdu sanki Yorumla Cvdnhzr 1 yıl Müsait değilim şu an Yorumla theprofessional10101 1 yıl Anlıyırum. Afedersin Yorumla Cvdnhzr 1 yıl Takip attım geldi mi Yorumla theprofessional10101 1 yıl Geldi Yorumla
Yarendiebiri10 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Tayt giymiyorum 0 34 Yorumla theprofessional10101 1 yıl Ne giyiyorsun peki Yorumla Yarendiebiri10 1 yıl Mini etek şort daha çok tercihim Yorumla theprofessional10101 1 yıl Hmm, bacakların mı güzel yoksa güzel olduğu için görünmesini mi istiyorsun? Yorumla Yarendiebiri10 1 yıl Bacaklarım güzel Yorumla theprofessional10101 1 yıl Güzel ve dolgun bence… sarkma vb yok 😉 Yorumla Yarendiebiri10 1 yıl Daha yaşım kaç hemen sarkma veya benzeri olsun Yorumla theprofessional10101 1 yıl 😉 yaşınla ilgili değilde , fiziksel özellikle ilgili. Kilo falan olunca basenler, kalçalar vb sarkma, vb olabilir Yorumla Yarendiebiri10 1 yıl Kiloyu bacaklara aldığım halde hiç sarkma falan olmadı ☺️ Yorumla theprofessional10101 1 yıl Farkettim, dolgun ve hoş duruyor, bende pek beğenirim böyle bacakları… ☺️ Yorumla Yarendiebiri10 1 yıl Çoğu erkek dolgun seviyor zaten Yorumla theprofessional10101 1 yıl 😉 dolgunlukta ziyade vücüt ölçüleri ile uyumlu, ince bacak , kalın bel hoş değil mesela. Ama senin fiziksel ölçülerin ve hatların göze hoş geliyor 🙈 Yorumla Yarendiebiri10 1 yıl Fizik zaten bütün olarak düşünülmeli Yorumla theprofessional10101 1 yıl Düşünmekle kalmıyorum görüyorım seni 😉 daha fazla konuşmak isterim. Ama xperim yetmiyor 😔 Yorumla Yarendiebiri10 1 yıl Yapacağım bişey yok Yorumla Yarendiebiri10 1 yıl Xper yetmiyorsa Yorumla theprofessional10101 1 yıl Senin xper yüksek. Maj atabilirsin bana. Devam ederiz Yorumla Yarendiebiri10 1 yıl Atacağımı düşünmüyorum Yorumla theprofessional10101 1 yıl Hmm. Üzüldüm. Seni tanımak isterim…sende istersin diye düşünmüştüm… Yorumla Yarendiebiri10 1 yıl Üzülme boş ver Yorumla theprofessional10101 1 yıl Üzülmemek elde mi? Bu kadar hoş konuşabilmenin güzelliğini deveam ettirmek tatlı olurdu Yorumla Yarendiebiri10 1 yıl Yapabileceğim bişey yok Yorumla theprofessional10101 1 yıl Yapabileceğin bir şey var 😉 Yorumla Yarendiebiri10 1 yıl Yok Yorumla theprofessional10101 1 yıl Peki. KS deki amacın nedir? Yorumla Yarendiebiri10 1 yıl Boş zamanlarımda vakit geçirmek Yorumla theprofessional10101 1 yıl Hmm, neler yapıyorsun, günlerin nasıl geçiyor? Yorumla Yarendiebiri10 1 yıl Bi konu hakkında kendi düşündüğüm hariç Farklı fikirler duymak Yorumla Yarendiebiri10 1 yıl Genelde okulda Yorumla theprofessional10101 1 yıl Farklı fikirler duymayı, öğrenmeyi bende seviyorum. Nerede okuyorsun Yorumla Yarendiebiri10 1 yıl Antalya Yorumla theprofessional10101 1 yıl Hmm, çok güzel. Uzakmışız. Aslen antalya lımısın? Yorumla theprofessional10101 1 yıl Burdamısın Yorumla Yarendiebiri10 1 yıl Evet sen nerelisin Yorumla theprofessional10101 1 yıl Balıkesirliym, balıkesirde yaşıyorum. Yeni foto koymuşsun. Külotlu çorap mı seviyorsun Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Zor değil istediğimi rahat buluyorum
Kabinde deneme yapmıyor musun?
Bazen yapıyorum
Denemedende oluyor genellikle zaten… beden ölçünü bilmek yeterli 😉
Evet çoğu zaman denemiyorum bedenimi bildiğim için
Bedenin neymiş 😉
Medium giyiyorum genelde bazen s beden de oluyor kalıba göre
Hmm o zaman ne zayıfsın, ne balık etli, tam idealsın 😉
Evet balıkta değilim Zargana da 🤓
Kalça nasıl peki 😉
Normal yani neden
Ölçülerin nasıl 😉 90-60-90 mi ☺️
92 62 90
Hmm, manken olacak kadınsın 😉 yarışma düzenleyeyimde seni 1. Seçeyim 😉
Olur seç 🤓
Seçtim bile 😉 1. Sensin… altına tayt üstüne de ne giysen yakışır 😉
Teşekkürler 🤓
Neler giymeyi severisn geneldr
Normal kombinler işte neyi merak ediyorsun ki
Kadınlarda o kadar çok kombin var ki 😉
Evet var
Senin tercihlerin neler?
Ne gibi
😉 kadın olan sensin, kombin tercihlerin, altına , üstüne ne tercih edersin, tayt, tişört, etek, gömlek vb ya da kadınca nasılsa
Sen neden bunu bu kadar merak ettin
😉 fiziğine göre giyinmeyi de biliyor sundur diye düşündüm ondan öwrak ettim. Güzel hoş giyinmesini bilen kadın , zatiftir
Özelden sorabilirsin burayı meşgul etmeyelim
Anlıyırum ama xperim yetmiyor 😔
Bende gönderemiyorum
İnst var mı vereyim mi?
İnstaya çok girmiyorum
Olsun eklersin girersin 😉
Profil ismimdeki sondaki 1 yok. Gerisi inst adrwsim
Ne yaptın?
1010 mu
Evet
tamam eklerim akşam
teşekkür ederim, şimdi eklersen daha iyi olurdu sanki
Müsait değilim şu an
Anlıyırum. Afedersin
Takip attım geldi mi
Geldi
Tayt giymiyorum
Ne giyiyorsun peki
Mini etek şort daha çok tercihim
Hmm, bacakların mı güzel yoksa güzel olduğu için görünmesini mi istiyorsun?
Bacaklarım güzel
Güzel ve dolgun bence… sarkma vb yok 😉
Daha yaşım kaç hemen sarkma veya benzeri olsun
😉 yaşınla ilgili değilde , fiziksel özellikle ilgili. Kilo falan olunca basenler, kalçalar vb sarkma, vb olabilir
Kiloyu bacaklara aldığım halde hiç sarkma falan olmadı ☺️
Farkettim, dolgun ve hoş duruyor, bende pek beğenirim böyle bacakları… ☺️
Çoğu erkek dolgun seviyor zaten
😉 dolgunlukta ziyade vücüt ölçüleri ile uyumlu, ince bacak , kalın bel hoş değil mesela. Ama senin fiziksel ölçülerin ve hatların göze hoş geliyor 🙈
Fizik zaten bütün olarak düşünülmeli
Düşünmekle kalmıyorum görüyorım seni 😉 daha fazla konuşmak isterim. Ama xperim yetmiyor 😔
Yapacağım bişey yok
Xper yetmiyorsa
Senin xper yüksek. Maj atabilirsin bana. Devam ederiz
Atacağımı düşünmüyorum
Hmm. Üzüldüm. Seni tanımak isterim…sende istersin diye düşünmüştüm…
Üzülme boş ver
Üzülmemek elde mi? Bu kadar hoş konuşabilmenin güzelliğini deveam ettirmek tatlı olurdu
Yapabileceğim bişey yok
Yapabileceğin bir şey var 😉
Yok
Peki. KS deki amacın nedir?
Boş zamanlarımda vakit geçirmek
Hmm, neler yapıyorsun, günlerin nasıl geçiyor?
Bi konu hakkında kendi düşündüğüm hariç Farklı fikirler duymak
Genelde okulda
Farklı fikirler duymayı, öğrenmeyi bende seviyorum. Nerede okuyorsun
Antalya
Hmm, çok güzel. Uzakmışız. Aslen antalya lımısın?
Burdamısın
Evet sen nerelisin
Balıkesirliym, balıkesirde yaşıyorum. Yeni foto koymuşsun. Külotlu çorap mı seviyorsun