Yanlış anlaşılmasın parti filan tutmuyorum fakat. Şahsen ben bir iktidar olsaydım isteyeceğim tek şey Chp olurdu :D Akp gibi kötü yönetim sergileyen bir iktidarı ayakta tutan tek güç vasat muhalefet olan Chpdir. Akpnin en vasat halindeyken seçimi kaybetmesi normal şartlarda bankoyken bile onu iktidarda tutabilecek kadar rezalet olan Chp'ye Erdoğan ne kadar teşekkür etse azdır gerçekten :D Chp mantığı şu benden başka kimse muhalefet olmasın hpe ben hep ben siz aday olmayın oyları bana verin bana verin akpyi yneicem falanfilan bilmem kaçıncı kez yeniliş ve ne zaman başka parti aday çıkarsa muhalafet olarak ona oyları biliyon akpye çalışıyon gibi karalamalar yaparlar çirkefleşirler.
Ekonun veri olayı vardı ihaleler vs. Adamı kendi adamları chpliler ifşa etti zaten Kemal Chpye operasyon çekiyor tekrar başa geçmek için. Eko ilk geldiğinde izinsiz veri depolama, kullanma vb. olayları vardı daha o dönemden soruşturması vardı onun. İtirafçılar o dönem itiraf ve delilleri sunsaydı eğer eko daha o dönem hapse girerdi.
Akp ne zaman gider sorusunun cevabı Chp ne zaman aday çıkartmaz başka parti ana muhalefet olarak adayını koyar he işte Erdoğan o zaman yenilir. Fakat bu olmayacak çünkü Chp vatna millet değil cep peşinde o yüzdne hep bana hep bana iktidar dertleri yok maksat makamı korumak onlarda.
Bu vasat chp yüzünden bu akp iktidarına biz maruz kalıyoruz ya üzülüyorumda ona üzülüyorum. akpye chpye mhpye deme ipe vs. benden zaten oy çıkmaz.
Chpliyim abicim şurdan bişe demek istiyorum ama her kim aktrolluk yapiyor akp icin diğer partileri din yonunden teror yonunden zedelemeye calisiyorsa hepsinin validesiyle cima eyleyeyim butun akplileri değil belki ama yalakalik yapanları zütten zorliyim kemikci foseptiğin torunları
CHP li değilim ama solcuyum hiç bir parti mükemmel değil ama CHP en iyi partilerden birisi kısaca bir partiye destek verecek olsaydım o kesin CHP olurdu
Atatürk'ün partisi Cumhuriyet Halk Fırkası'dır. Cumhuriyet Halk partisinin ise Atatürk'le ilgisi yok. Atatürk'ün olmadığı yerde de Türkçüler yok. Chp'li değilim yani.
@imbackbitchezzz bunca yıl kendini degistirmek icin hicbi çabada bulunmayan, secmenler zaten atatürkün partisi diye oy verecegi icin garanti oylarla yetinen ve artık atatürkün cizgisinden de cıkmıs yozlaşmış bi partiden cok beklentin var kuzum. Siyaset "havalı" bir lidere, ambleme, isme oy vermek gibi bir sey değil. Ama senin gibi düsünen cok var endiselenme yadırganmazsın
:D abi git o zaman akpye ver. Ataturk'un kurdugu ulkede atatirk'in kurdugu partiye oy vermeyeceksen cok da yorma kendini :D Parti tuzugu duzeltilir, parti dinamizmi guncellenir ama senin gibi dusunenlerin guncellenebilecegini sanmiyorum.
@imbackbitchezzz bu devlet binlerce yıldır kendini gelistirerek atatürk, osman gazi vs bir cok liderle ayakta kalmayı basarmıs zaten. "Atatürkün kurduğu ülkede atatürkün kurdugu partiye oy vermemek" size mantıksız ve bağnazca geliyorsa demokrasinin ne olduğunu bilmiyorsunuz. Demokrasiyi destekleyen birisi bile değilim fakat atatürkcü geçinip Atatürkün düsüncelerinden fazlasıyla uzaksınız. 100 küsür yıl önce kurulduğu zamanla su anki yönetiminin zerre bağlantısı yokken, partide atatürk demekten imtina eden mv varken bu haliyle oy verelim nasıl olsa secilince düzenlemeye gidecektir demek akıl karı mıdır?
Başka seçenek olmadığını düşünenler ha aktroldür ya karatroldür. A Haber izleyip de Mehter dinleyen ile Halk TV, tele1 vs izleyip İzmir Marşı dinleyenler aynı zeka seviyesine sahip
Bu donemde chp disinda bi partiyi savunmak ve desteklemek akp'ye oy vermekte farksiz. Baska partili olunca neye nasil olumlu anlamda katkiniz oluyo bi aciklasana pls..
Bu millet yaptı bunu. Tek seçenek hakları varmış gibi takım tutarcasına fanatiklik yaparlarsa geldiğimiz hal bu olur. Benim kime oy vereceğim veya hangi partiyi savunduğum da kimseyi ilgilendirmez bu yüzden. Ayrıca partilere katkı yapılmaz normal şartlarda partilerin bize katkısı olmak zorunda.. Bilmem ne sorunu var diyip önceliğin başka bir tür olduğunu savunan birilerine sıcak bakmak da mantıklı gelmiyor.
Bence ulkede 100lerce parti olmasi sacmalik. Bir ulkenin cikarlari bellodor, amaci bellidir. Ataturk ulkeyi kurmus, partiyi de kurmus bize hazir vermis kiymetini bilmiyoruz.
Hangi partiye sorsan hepsi ataturkcu, cumhuriyetci geciniyo. E o zaman bir parti neyinize yetmiyo derler d mi? Herkes fikrini chp'ye katilarak dile getirebilir sonucta.
Bence biraz mantikli dusunmek ve davranmak lazim. Sizin farkli partilere gidiyor olmaniz simarikliktan baska bisey degil, ki zaten baska parti kurmak basli basina bi simariklik.
Şunu da belirteyim malum parti için chpnin önünü kesmek çok basit bir şey. En kötü içeri alır ümit özdağ sonuna kadar direndi ilk onunla başladi bu olaylar. Sonra mansur yavaşa gelecek sıra he iktidardan düşünce siz yine ülkeyi CHP yönetecek zannediyorsunuz ama büyük yanılgı. Meclis içerisinde kimsenin bilmediği derin olaylar dönüyor bize yansıtıldığı kadar farkındayız, iktarı temsil edecek bambaşka bir lideri yine bulurlar sırf chpnin oy oranı hepsinden daha yüksek diye bir partiye aşırı fanatik olmak da saçmalık