Görüşmek için istiyor. Farklı şehirlerde üniversite okuyoruzda bulunduğum şehre geldi. Kendi evinin oralara çağırıyor ama ben istemiyorum. Bağcılar da oturuyor nereyi gezebiliriz ki? Ben gezmek istiyorum Büyükada var kafamda da çekiniyorum sanki ameliyattan sonra çağırmak ayıp olur gibi düşündüm.
Pek sevdigin bir arkadasin degil mi? sevdigin biriyse, hasta ziyareti yapip, baska gun gezmeye gitsen daha uygun olur. Ama pek sevmedigin biriyse, nazikce onu su an riske atarsan suclu hissedecegini, o iyilesince rahatca gezebileceginizi soylersin.
evet o zaman ona simdilik dinlenmesini soylersen daha uygun olur. Zaten bayram tatili de araya girdigi icin herhalde biraz daha kalacaktir. Yani vaktiniz olur diye tahmin ediyorum
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Arkadaşım burun ameliyatından 1 hafta önce çıktı. İyi gibi. Gezelim desem ayıp olur mu benim oraya gel diyor ama gezmek istiyorum?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
diyebilirsin evet
mikrop kapmamasi gerek yeni ameliyatli daha
Bizim oraya gel diyor ama
İstemiyorum evden çıkmışken gezmek istiyorum. Onun için kötü olacaksa evden de çıkmamalı ben onun oturduğu yere gelirsem dışarıda buluşucaz
bence de cikmamali. neden cikmak istiyor sordun mu? sen gezmek istediğin icin mi disarida hem eve yakin yer diye soyledi acaba?
Görüşmek için istiyor. Farklı şehirlerde üniversite okuyoruzda bulunduğum şehre geldi. Kendi evinin oralara çağırıyor ama ben istemiyorum. Bağcılar da oturuyor nereyi gezebiliriz ki? Ben gezmek istiyorum Büyükada var kafamda da çekiniyorum sanki ameliyattan sonra çağırmak ayıp olur gibi düşündüm.
Pek sevdigin bir arkadasin degil mi? sevdigin biriyse, hasta ziyareti yapip, baska gun gezmeye gitsen daha uygun olur. Ama pek sevmedigin biriyse, nazikce onu su an riske atarsan suclu hissedecegini, o iyilesince rahatca gezebileceginizi soylersin.
Haftaya gezelim desem ayıp olur değil mi? Ameliyattan bu pazartesi çıktı. Evet çok yakınım değil
O üniversiteye gidecek iştr. En uygunu ona dinlen demem gibi
evet o zaman ona simdilik dinlenmesini soylersen daha uygun olur. Zaten bayram tatili de araya girdigi icin herhalde biraz daha kalacaktir. Yani vaktiniz olur diye tahmin ediyorum
Teşekkür ederim
rica ederim
Ne ayıbı ayaktan olmadıya ameliyat