Güncellemeler
+1 yıl
Sabah yazdı halsizmiş ondan telefona bakamamış😌
Wp den yazdım interneti kapalı cevap vermiyor. Yani kaç saat geçti aradan ne bileyim normal mi? Basına olumsuz bir olay gelme olasılığı var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Halsiz kalmıştır. Uyumuştur. Yakınlarının numarası yok mu?
Yarın cevap vermezse ortak arkadasıma sorucam o da olmadı instadan bulup yazıcam tanıdıklarına. Korkmamı gerektirecek bir durum yok dimi
Yok. Yani burun ameliyatı basit ve yan etkileri az olan bir ameliyat olarak biliyorum.
O kadar uzun surmez sanırım gerçi tampon takarlar belki ondan telefon aklına gelmemiş olabilir
Korkuyorum ya bir sorun olduysa vs diye. En son pzt 23:00 da girmiş wp ye. Kendine mi gelemedi acaba? instadan yakın arkadasına yazsam mı haber var mı diye
Kendine gelemeyecek bir durum olmaz. Kötü bir şey olsa haberin olurdu zaten. Bence telefona bakmamis olabilir. Çünkü sancılı bir ameliyat sonrası için
İnşallah güzel geçmiştir. Yarın kendinde olur mu? akşama kadar yazmazsa ulaşmaya çalışırım çünkü
Annesinin babasının telefonu varsa ordsn ulaş
Tamam sağol 😢
Gelir haber üzülme. Burun ameliyatı çok riskli sayılmaz sadece sancılı
Bakalım yarın akşama kadar beklerim. Tesekkürler🙏
İyi geceler
Var ama düşük. Ulaşırsın sğrekli araba açınca bakar. Bişey olmaz risk düşük
Yani sabah 9 gibi olacaktı ameliyatı. Acaba çok mu yorgun düştü telefona bakamadı
Olabilir bünyesine göre değişir kişinin. Normalde bakması lazım ama şişliği morluğu vardır ağrıda duyar illaki bakmamıştır
Hmm evet olabilir. Aklıma gelince uyuyamadım sağlığı yerinde olsun da telefona bakmasa da olur🤷♀️
Arasana
Ya arasam ulaşamam eğer telefonu eline alsa interneti açar zaten. Bir de burun ameliyatından sonra nasıl konuşsun ki
Konuşur yani burun ameliyatından sonra konuşamama gibi bi durum olmaz yani en fazla ağrısı olur bu yüzden konuşmak istemez
Ağızdan nefes alacağı için zorlanır. Mesajı görünce yazar zaten hemen
İyi sen bilirsin yazar ya burun ameliyatında masada kalacak hali yok
Bakalım yarın akşama kadar bekliycem