Diğer Erkekler neden karsi cinsin onunde bacaklarını acarak oturur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Bunu neden yapıyorlar? Güncellemeler1 yıl .. Erkekler neden karsi cinsin onunde bacaklarını acarak oturur? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yani belli bir nedeni yok rahatlik için. Ama tabi ortama göre değişkenlik gösterebilir bu durum. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hoslandigi kızın yanında neden yapar Yorumla Mr_Potter 1 yıl Hoşlandığı kızın karşısında bunu yapıyorsa cinsel bölgesiyle kızın dikkatini çekmeye çalışıyordur. Yorumla
Nimesayyya Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Genelleme yapmak istemiyorum ama çoğunun niyeti belli 1 0 Yorumla
Mehmet_2 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 95% 1 yıl Bazıları böyle canını cektırecgını zanneıgor heralde 0 0 Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bunun bilimsel bir açıklaması var karşı cins olmasıyla alakası yok 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bence karşıdaki insana saygısızlık önce kendine saygısızlık hiç öyle oturmadim oturmuyorum da 0 0 Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% 1 yıl Diğer konusunda 534 cevap paylaştı. Sıcağı sevmediğimiz için serinletme amacıyla açıyoruz (istemsiz olarak) 0 0 Yorumla
Nabermüdür_1 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 1 yıl Bu durumun karşı cinsle hiçbir alakası yok bu sadece erkeklerin ailesinin yanında ya da erkek kankalarının yanında kendini rahat hissettiği için vücudunun refleksif bir şekilde kendini pozisyonlamasıdır yani 0 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sizinle alakalı bir durum değil erkek için en rahat oturma pozisyonu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Aslinda tamamen anatomik bu durum. Gobek varsa diger turlu oturmak imkansiz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Öyle oturmayi sevmiyorum rahatsız olurum. Genelleme yapmayalım, ya da bazısı diyelim 0 0 Yorumla
Catsiaaamo Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 57% 1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Edepten yoksun terbiye görmemiş oldukları için 0 0 Yorumla
EfeÇerkez Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 532 cevap paylaştı. Sıkıştırmak istemiyoruz elemanı 0 0 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 825 cevap paylaştı. Böyle bir durumdan haberim dahi yok 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% 1 yıl Diğer konusunda 725 cevap paylaştı. Düşüncesiz oldukları için 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Terbiyesi olmayan erkek yapar bunu 1 1 Yorumla Barbarosakman 1 yıl İnşallah seninde cukun olurda seni de görürüz kolay mı öyle 3. Bacakla yaşamak Yorumla
kkartanesi_ Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl Ortadaki nefes alsın diye😂😸 2 1 Yorumla Kaçıncıhesap 1 yıl Sııışıyor 😂 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı. Nerede mesela 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hoslandigi kizin onunde Yorumla TipSizAdam06 1 yıl Hii Yorumla
Mühendis0109 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 965 cevap paylaştı. Terbiyesizlik 0 0 Yorumla
ayazwinston Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 726 cevap paylaştı. Ne bileyim ae 0 0 Yorumla
Karavicdanli0606 Takip Et Guru Yaş: 30 1 yıl Diğer konusunda 529 cevap paylaştı. Okuzlugunden 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Yani belli bir nedeni yok rahatlik için. Ama tabi ortama göre değişkenlik gösterebilir bu durum.
Hoslandigi kızın yanında neden yapar
Hoşlandığı kızın karşısında bunu yapıyorsa cinsel bölgesiyle kızın dikkatini çekmeye çalışıyordur.
Genelleme yapmak istemiyorum ama çoğunun niyeti belli
Bazıları böyle canını cektırecgını zanneıgor heralde
Bunun bilimsel bir açıklaması var karşı cins olmasıyla alakası yok
Bence karşıdaki insana saygısızlık önce kendine saygısızlık hiç öyle oturmadim oturmuyorum da
Sıcağı sevmediğimiz için serinletme amacıyla açıyoruz (istemsiz olarak)
Bu durumun karşı cinsle hiçbir alakası yok bu sadece erkeklerin ailesinin yanında ya da erkek kankalarının yanında kendini rahat hissettiği için vücudunun refleksif bir şekilde kendini pozisyonlamasıdır yani
Sizinle alakalı bir durum değil erkek için en rahat oturma pozisyonu
Aslinda tamamen anatomik bu durum. Gobek varsa diger turlu oturmak imkansiz
Öyle oturmayi sevmiyorum rahatsız olurum. Genelleme yapmayalım, ya da bazısı diyelim
Hayvanliklarindan
Edepten yoksun terbiye görmemiş oldukları için
N alakası var hanfendi
Bunu inan ben de anlayamıyorum.
Sıkıştırmak istemiyoruz elemanı
Bunamı dıkkat ettın 😀
Böyle bir durumdan haberim dahi yok
Düşüncesiz oldukları için
Terbiyesi olmayan erkek yapar bunu
İnşallah seninde cukun olurda seni de görürüz kolay mı öyle 3. Bacakla yaşamak
Göstermek için
Ortadaki nefes alsın diye😂😸