Friends dizisini onla izliyorduk, onun evinde yemek söyleyip..
O diziyi izliyordu, ben onu sfsfwd biz biteli çok oldu da birkaç bölüm friends izleyeyim dedim hala eski aşık ben e donuyorum. O yüzden bunu kendime yapmamalıyım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Friends dizisini onla izliyorduk, onun evinde yemek söyleyip..
O diziyi izliyordu, ben onu sfsfwd biz biteli çok oldu da birkaç bölüm friends izleyeyim dedim hala eski aşık ben e donuyorum. O yüzden bunu kendime yapmamalıyım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bana poyraz karayel izletip dururdu her gece ona kitap okur uyusun diye beklerdim bazen en sevdiği şarkıları söyler onun için nostaljik kasetler hazırlardım ama şimdi baktığımda çalan şarkı önüme düşen dizi kesitleri... Ne kadar canımı yaksa da güzeldi aşk böyle değil midir bitse bile insanlar anılar uğruna yaşamaya devam eder çok tuhaf yine de bi boşluktayım şimdi tekrar olmak istesek eskisi gibi olamayız biten bitmiştir...
Ben mlsrf arkadaş kalmayı kabul ettim
Canım daha çok yanıyor
Surekli görüşmüyoruz tabi ama arkadaş ortamında bir araya geliyoruz aynı wp Instagram gruplarında ekliyiz
Bende arkadas kalmayi kabul ettim... Aptallik bu yaptigimiz ama neden devam ediyoruz bilmiyorum belki de ışık bekliyoruz sndnwjdn bazen denk geliyoruz eskilerden bahsediyoruz ama ortam gariplesiyo vs
Biz bir kez baş başa buluştuk ayrıldıktan sonra...
Ona karşı içimde tuttuğum , bencil olduğunu düşündüğüm ne kdr konu varsa söyledim. Sadece defalarca özür diledi... sonrasinda da bir daha hiç baş başa bulusmadik
Hep grupça buluşuyoruz ama onda bir huzursuzluk, yüzüme bakamama, rahat olamama seziyorum
Keşke değerini yerinde bilseydi de seni böyle eksik bırakmasaydı..
Dogum gününe bile benim sevmediğim ne kdr insan varsa onları toplamış. Beni de ağız ucuyla ortadan davet etti, bireysel sormadı bile.
Çok alındım ama belli etmedim umursamaz gibi davranmaya çalıştım.
Böyle erkekler kazanan oluyor hep sinir bozucu... Doğum günümde ayrıldı benden benimki de o yüzden kendimde değilim hâlâ bdnsjfjf
Vay s e r f siz , insan düşmanına yapmaz
Yok banane
Sevgililer gelir geçer bir kızdan bir kıza
Kalan ben olurum
Elbette çok şeyden