Allah kaynanamın belasını versin ne diyim ya bıktım usandm hickira hickira ağlıyorum şu an ne istiyor benden huzurumdan ogluna gelin beni sevmiyor demiş aptal kocamda bana annemi sevmiyorsan benide sevme dedi sinir krizi gecirdim dayanamiyorum artık arkamdan konusan insan sürekli ogluna şeyler söylüyor bosanmak istiyorum yeteer köle değilim ben istiyor sürekli dibinde olayım işlerini goreyim ya hizmetcinmiyim ben senin aileme soylicem artık bu ne her zaman çekiyorum ondan kadın 70 yaşında kocası öldü kocasından görmedigini oglundan bekliyor napicam ben simdi hamileyimde kocami seviyoken annesi yüzünden tavırlari değişiyor bir ömür gecermi böyle :(
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim babanem senin kaynanandan 100 kere kotu. Annem ve eltileri neler cekmedi bir bilsen. Babanemde senin kaynanan gibi kocasiz oglularinda hep 3 ay kaliyor. Annemgil 20 sene evli ama cok sey yasadilar ve babanem hala ayni. Simdi ama babamgil ve amcalarimda fark etti babannemin nasil biri oldugnu. Kocanla konusmaya calis eger olmuyorsa cocuk yokken bitir bence ama hemen pes etme. Benim annanem babanemin sayesinde olecekti yani bence cok uzulme cunku daha kotuleride var. Cabalamaya calis insallah duzelir hersey cok kotu birsey. Annen ile konus bu durumu
021 Yorumla
Soran+1 yılannem hasta benim anlatsam fenalasr diye korkuyorum diğer seferde böyle bişi yaşadım hastanelik olmuştu üzüntüden ve hamileyimde
Cevap sahibi+1 yılKocanin hep annesine hak vericegini dusunuyormusun? Ilerde falan , Allah annene sifa versin insallah annen iyilesir
Soran+1 yılbabasıni geçen sene kaybetti bu seferde annesini kaybetmekten korkuyor ama annesi çok pis ömrümü yedi adeta
Cevap sahibi+1 yılEsine bu konu hakinnda konusmaya calis ama boyle annesini karalamadan. Bide hamilemissin kaynanan aslinda biraz daha sevgi gostermeli ben anladim ama nasil bir kisi oldugnu, bunlar ayrilmanizi istiyor bence. benim babanneme demisti amcal birgun birimizden biri ayrilacak ve sen mutlu olacaksin
Soran+1 yılax axx ne desem boş konuşmayi denedim fakat annesi yaşlı olduğundan hiç bir sekilde bisi yapamıyor
Cevap sahibi+1 yılBence biraz cabalamaya calis biraz idare et. Eger sen ve esin anlasabiliyorsaniz birsey olmzz bence, insallah. Cocuk dogduktan sonra belki daha iyi olur. Cok iyi anlasabildigin evli teyzen falan varsa onunla konus bence onlar cunku tercubelidir.
Soran+1 yılesimi seviyorum o tavırlari annesinden kaynaklı ama napabilirm bitiriyor beni
Cevap sahibi+1 yılBence tek cozum konusmak. Kendini bide esinin yerine koy sen nasil davranirdin
Soran+1 yıldengeyi sağlamaya çalışırdm beni uyardıgi kadar annesini uyarsa dedim zaten ona oda annem degismez huyu öyle dedi ya
Cevap sahibi+1 yılBence eger mutlu degilsen bosan ama mutlu san kaynanani gozr almalisin ve soylediklerini kafaya takmamaya calis. Kaynanan zaten yaslanmis
Soran+1 yılo kadar tartıştk ona ragmen yanina gitmek istiyorum ona sarilmak istiyorum onu seviyorum ya ama annesi mahfediyor bizi
Cevap sahibi+1 yılEsini seviyorsun bebisinizde gelirse belki daha cok severdiniz. Kaynananida dedigim gibi takmamaya calis baska gelinleri yok mu kaynananin?
Soran+1 yılvar bir tane yurt dışında digeride farklı bir sehirde
Soran+1 yılben tek varm bahtsz olarak onu ceken
Cevap sahibi+1 yılCok zor bir durum. Gonlunden geceni yap, eger kaynanani en fazla 10-20 sene cekmeye hazirsan bence yuvayi yikmayin. Bol bol dua et bence. Allah sabir versin
Soran+1 yılcekmek istemiyorum işte lutfen bana dua et eşimin işi olursa baska bir sehre gitcez o sekil kaynanam gelmicek
Cevap sahibi+1 yılDua edicem sen kendini cok uzme ne guzel bebegin olucakmis sen onu dusun. Esinle hep tartismamaya calis beraber bebeginizden ilgili konusun falan sana karsi aski azalmasin bu tartismalarin yuzunden. Insallah hersey istedigin gibi olur, insallah cocugnuzdz saglikli dogar ve huzrlu olursunuz.
Soran+1 yılİnşallah ya inşallah o kadar istiyorumki bunu
Cevap sahibi+1 yılOlur olur insallah belki cocuk geldikten sonra kaynananda biraz daha iyi olur insallah
Soran+1 yılonunla yaşamak istemiyorum çocuğuma dahi karışır öyle degil böyle diyerekten birakmicak çocuğumu kendim buyutim
Cevap sahibi+1 yılBeraber mi yasiyorsunuz kaynanan ile? Kizlari yokmu?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni o kadar ii anlıyorum ki benim kaynanam yok ama eltim bana kaynanalık çok yaptı ne iftiralar attı bana eşime demiş ki senin karın kendi altınlarını bozdurmak istedi dedi halbuki kendi bozduralım dedi. Bir sene sonrada benim altınları istediler tabi benim eşimde verdi. Daha neler var neler ama çocuklarımız için sabredeceğiz evinizi taşıyın ondan uzakta olun kıskanıyor galiba kaynanan Allah böylelerini bildiği gibi yapsın. Yeri gelecek bu huzurumuzu bozmak isteyenler elbet ki bulacaklar Allah'tan.
00 Yorumla
+1 yılEvlenirken annesi yok muydu?
Birlikte oturacağınız bilmiyormuydun?
Kocanı yeteri kadar tanıyor musun?
Ama kaçıp gitmek en kolay olanı bence
, sevgi emek ister
sevgi fedakarlık ister
sevgi karşılıklı hoşgörü ister
bunlar kolay mı değil
Haklısın ama güzel olan hiç bir şey kolay değil inan ki
İyi tarafından bak kadın 70 gelmiş zaten daha ne kadar yaşar ki...08 Yorumla
Soran+1 yılannesi vardı ama bana birlikte yasicaz falan demedi ayrı olcaz dedi ve kendi sehrimde olcaktm sonrasında işi vs bişiler ters gitti onun annesinin üst katında kalıyoruz buda annesinin hayatımza müdahalesi demek mahfetti bu kadın beni emek diyosun ben eşimi seviyorum ama annesi dolduruyor aklını ben ne yapsam fayda etmiyor
- +1 yıl
evet zor bir durum gerçekten ama kocanı gerçekten seviyorsan sık dişini.
Ama bundan emin değilsen çocuğu aldır adamı boşa.( mesela )
Sonra dul bir kadın olarak annenlerin evine mi döneceksin , dönsen de ne kadar rahat olacaksın , ya da onlar bu duruma ne kadar üzülecek?
Soran+1 yılBebeğime kıyamam sevgi dedigin seyde ezilen tarafsan anlamı kalmıyor napicam bilmiyorum gerçekten
- +1 yıl
Dediğim gibi biraz zor hem bebekten vazgeçme
Hem kocandan vazgeçme
Hem de kaynanan dan Bu denklem zor..
O zaman ezilerek devam edeceksin sabredeceksin sonunda mutlu olan sen olursun
kocan aslında anenesinin sana haksızlık ettiğinin farkındadır ama bunu söyleyemez..
Soran+1 yılaz once esim odanin kapisina geldi kitledimde ac arabanin anahtariniver dışarı cikacam dedi acmadm kapıyı böyle bisidr giderse geç gelir eve bu şekil beni bir basima birakcak
- +1 yıl
ama bu yaptığın yanlış bence
Anahtarı vermeyerek onu evde tutmayı başaramazsın.
Ben onun yerinde olsam arabasız giderim ve eve mümkün olduğunca geç gelirim.
kocanın neden bu saatte evden gitmek istediğini bulmaya çalış bence.
Bilgisayarın başında bu saate oyalanacağına, onunla vakit geçirmeyi denesene ya da nereye gidiyorsa seni de götürsün.
Soran+1 yılusengec o arabasz cikmaz gidip rahatlicak ben burda parca parca olurken yanına gitsem yine aynı şey bana evin huzurunu bozuyordun dedi ya insafsz kadın nr dediyse çünkü alt kattan grlince söyledi yemek yapıyodm o arada
Soran+1 yılve o kadar umursamazki ben bu haldeyken gitti mutfaga yemeginide yedi gelip kapıyı çalıyor anahtarmi ver
+1 yılHamileliğin verdiği duygusal iniş çıkışlar yaşıyorsun bu çok normal. Onların en ufak lafı bile sana kabir azabı gibi gelir.
Tavsiyem şu ki hemen atarlanma kendi içinde kendini sakinleştirmenin bir yolunu bul bu şekilde bebe doğana kadar idare et sonra daha güzel olacaktır hayatın buna emin ol 🙂00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
11Cevap
hey allahım en korktugum durum bu iste.. annemle karim arasinda kalmak.. ama suda varki hakli kimse onda yana olurum.. kocana olanlari dogru bir sekilde anlat.. mantikli düşünmesini sagla.. illa annesi onu dogurdu diye annesinin hakli olmadigini ona guzelce anlat..
00 YorumlaBiraz sakin olmaya calis sevmeseb bile saygida kusur etme birde kocanq kalkip annen boyle soyle diye soylenme sen annesini sevdigini ama her zaman onunla olamayacagini anlat birde bunu tartisma boyutuna getirip kendini de cocugunu da uzme
01 Yorumla
Soran+1 yılsürekli onlarla vakit geçirmemizi istiyorlar eşim alt kata inince kadın beni sikayet ediyor ya la ben 21 yasindaym 70 yaşındaki kadınla ne kadar bir sohbetim olabilir üstelik aramzda dil problemide varken
valla geçmiyor sırf kaynanalar yüzünden ne evlilikler bitti değmez onun yüzünden boşanmaya ama kocada onun tarafini tutuyorsa kötü ya da sen kaynanaya koca bul oda gitsin
07 Yorumla
Soran+1 yıl70 nde nasıl evlencek keske uzaklassa bende rahat etsem biraz
Soran+1 yılömrümüzden gidiyor böyle ya
Soran+1 yıldüşün dul kızı var ayriyeten o bile yanına ugramiyor annesinin huysuzlugu yuzunden
+1 yılİleriyi düşünerek hareket et sakin ol sabırlı ol konuşmayı dene bence sakince huyuna suyuna git bak değişir her şey
11 Yorumla
Soran+1 yılhep ben alttan alıyorum ama nereye kadar beni kırıp parça parça ediyor sonra ilk adımı ben atıyorum eşime annesi yüzünden oluyor hep tartışmalarmz nereye kadar böyle sürecek
+1 yılcocuk sorunlu. ben evlendigimde asla esimi hizmetci yapmam ellerini operim surekli be. nasil bir koca imis o. yazik aciyorum sana kardesim
06 Yorumla
Soran+1 yılbunun adına saygı diyor bide
- +1 yıl
saygi tek tarafli degil hic bir zaman. kaynana da cocukda cok arizali. senin acindan cok uzuldum umarim hersey yoluna girer duzelir
Soran+1 yılKüçük ben olduğum için benden bekliyorlar.. inşallah düzelir yoksa bir hayat heba olcak bana
- +1 yıl
kendini cok sıkma. sacma isler yapmayada kalkisma sakın. kendine zarar vermek gibi dusunce icine girme kimse vazgecilmez degildir en fazla bosanirsiniz
Soran+1 yılbu saate kadar ben ağzıma bir lokma almadm sinirden az once bişiler yiyim dedim bünye kaldirmadi hepsini attm midem kalktı simdide ateşimmi var anlamıyorum çok sıcaklık basıyor
- +1 yıl
sinir krizi gecirmissiniz su icin odada kendinize gelmeyi bekleyin muzik dinleyin kafanızı dagitin. kotu bir durum
- Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılgrzkalı koca, kıskanç ve huysuz kaynana. işin zor kardeşim.
11 Yorumla
Soran+1 yılo kadar huysuzki ne olursa olsun eşim laf soyletmiyor ona olan bana oluyor kadın cesaret buluyor resmen
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKocam dedigin onun oglu
O da buyutmedi ki elin kizi gelsin kapsin oglunu
hakki var kadin 70 yasinda isin yok kiz03 Yorumla
Soran+1 yılogluyla ne yapıyorsa yapsın ona karışan yok derdi ne benle hayatımın her noktasina müdahale ediyor stresten bittim ya yazık banada bebeğim karnında her gün aglatyrlr beni
- +1 yıl
yaslilar bazen gercekten cekilmez olur
hele kaynanansa isin zor
Soran+1 yılHemde ne zor offf
Başka çocuğu yok mu kayınvalidenin? Varsa arada dönüşümlü baksanız sende çok yıpranmazsın
01 Yorumla
Soran+1 yılhepsi bir yerde 4 çocuğu boşanmış 3 kızı bide oğlu yurtdışında olanlarda var kızı var yaninda dul oda diger kizida aynı sehirde oda dul o dahi annesine pek gelmiyor evlerini ayırmışlar huzursuzlktan ötürü çocuklaryla birlikte
- Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılHamileyken durum zor. Beneginizin sagligi icin kendinize halim olup doguma kadar idare edin. Sonra bakarsiniz.
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl idare edcm 5 ay var doğumuma ömrümden gidiyor adeta bunlarla kaldıgm her saniye
- +1 yıl
Hak veriyorum size, siz ne yapmak istiyorsunuz bu durumda?
Soran+1 yılaileme bildirmekte buluyorum çünkü huzursuzm
- +1 yıl
Ailenizin yanina donebilecekseniz olayi cozmussunuz.
Diğer konusunda 304 cevap paylaştı. geçer ya sıkma canını bence üzülmene gerek yok sabret şükür et ama sabırlı ol
016 Yorumla
Soran+1 yılsabır nereye kadar benim her günüm zehir oluyor o kadin yüzünden dayanamıyorumm
Soran+1 yılkötülügum olmadı inan ben evimde huzurluydum onlar müdahalesi gitgide arttı sonra ogluna beni şikayet etmesi yanımza gelmiyor sohbet etmiyor falan diyo ya sabah aksam birlikteyz daha ne gelcm o suratıni görmeye
Soran+1 yıliçim parcalaniyor yuvami yıkıyor resmen
Soran+1 yıleşim kötü davranıyor bana artık buz gibiyz evde ya
Soran+1 yılkendimi değersiz hissetmek gibi mesela kahvaltı masasında her zaman yanımda otururdu bu kez oturmadi aksamda aynı yatakta iki yabancı gibiydik ya kahretsinki
Soran+1 yılbu kez farklı ben soguyorum esimden bana kendimi kötü hissettiryor
Soran+1 yılduzelttik çok şükür rabbim yine yasatmasn
+1 yıldurumları bilmediğimizden bir şey diyemeyiz ama gerkirse ailene söyle çözmeye çalışın biran önce
00 YorumlaDiğer konusunda 5,2b cevap paylaştı. Ana kuzusu adam alırsan böyle olur
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyordum farklı sehirlerde yaşadığımzdan anlayamadm hiç
annesini sallayip seni sallamiyosa bas tekmeyi
00 YorumlaKaynanan yuruye biliyomu yani hala dincmi
06 Yorumla
Soran+1 yılkambur bir şekilde ama yürüyor baya evime geliyor o merdivenlerden nasıl bir hırsla
Soran+1 yılişe yaramaz laf eder bu sefer her yer pis temizle diye
Soran+1 yılannem uzakta işte ararsam onlari gelir alırlarda bu boşanmak anlamına gelir
+1 yılDurumun zormuş gardaş
00 YorumlaErken evlilik sanirim
00 Yorumla
+1 yılzor tabi ne desem boş şu an
00 YorumlaSakin ve sabır hepimiz yaslanacagiz
00 Yorumlavur gitsin
015 Yorumla
Soran+1 yılsonunda o olcak sanırım sinir sistemimi alt üst etti
Soran+1 yılhamileyim bitki çayları icemiyorum başka çaresi yok mu
Soran+1 yılooo cinnet geçirdim tartışırken resmen ne bulduysam attm sinirden
Soran+1 yılodaya kitledim kendimi
Soran+1 yılaynı evdeyken olmuyor iste