Evet şimdi boy uzaması için güzel bir şey öğrendim
Doğal yumurta kabuğunda %95 kalsiyum karbonattan oluşur bu çok yüksek bir sayı arkadaşlar buda boy uzaması ve kemikler için önemli bir mineraldir şimdi bakın doğal yumurta olacak ama onlardan alıyorsunuz bu yumurta kabuklarını güzelce yıkıyorsunuz sonra 10 dakika suda haşlıyorsunuz sonra Fırında kurut → 100°C’de 10-15 dakika fırında beklet. (Tamamen kuruduğundan emin ol.) Soğumasını bekle → Fırından çıkardıktan sonra birkaç dakika oda sıcaklığında beklet. Toz haline getir → Blender, kahve öğütücü veya havan kullanarak iyice öğüt.
Bunu yaptıktan sonra tozu bir yerde hava almayacak şekilde kapatın üstünü ve yatmadan önce 1 çay kaşığı kadar alın yutun 1 çay kaşığı günlük kalsiyum ihtiyacınızı karşılıyor gayet yetiyor yani merak etmeyin eğer bu tozu tam yağlı sütte karıştırıp içerseniz tam yağlı süt olacak ama çok etkili olur. Sitede 18 yaşında ki kardeşlerim için anlattım eğer etrafınızda ergenlikte olan biri varsa kardeşiniz, akrabanız da olabilir muhakkak söyleyin garanti yöntemdir yazdığım her şeyi harfi harfine yaparsanız birde erken uyku tabii bunu yaptıktan sonra uyusunlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İlk defa duydum ama köye gidince yaparım yaşım geçti ama bu yaştan sonra esneme gerilme haraketleri ile az da olsa uzayan var denicem yinede
Ergenlikte ki kardeşin, akrabaların varsa muhakkak anlat net uzar bu yöntemle
Tamamdır teşekkür ederim
Hiç böyle uğraşmayın kalsiyum takviyesi alın siz dkkdk
Bu doğal ve güzel bir yöntem hem yağlı sütün içinde başka şeylerde var
Uyumu problemim var boy 1.78 de kaldı henüz 18 yaşındayım 19 olmama 6 ay var ama hiç Uzamıyorum nedense spor yaptım her şeyi yaptım 17 yaşındayken ama hala aynı boydaym sence işe yarar mı?
Uyuku*
Şimdi diyelim boyun genetik olarak 171 dir sem bu yöntemle hep yaparsan bırakmazsan 175-178 olursun, belkide şu an ki boyun uğraşıp genetiğinin üstüne çıktığın boydur? Baba, anne boyu kaç?
Babamın 178 annem 160 örneğin abim 185 oldu ama ben 178 de kaldım uyuku problemlerim ve sağlıksz beslendiğim için
Boy uzama formülüne göre 175 olması gerekiyor çocukların
Kendim için soruyorum bende işe yarar mı henüz 18 yaşındayım
Bilmiyorum dene işe yarar belki 18 yaşında bile uzayan var. Ama uyku sorununu hallet
Normal marketten alınan yumurta olmaz mı? Bi de 100 c fırın da duman yapmaz mı yanık olur hepsi
Hayır doğal yumurta şart, sıcaklığı da ayarlarsın kurutda nasıl kurutuyorsan kurut
Görünümü simsiyah olur 10 dakika da nasıl bir görünüm elde ettiğimde kapatayım fırını
Ya da ila fırın olması şart mı tost makinesi olmaz mı? Snkwksksk
23 e kadar olur