Boyum 1.70 ve kendimi çok uzun hissediyorum boyumu durdurmak hatta kısaltmak istiyorum?
Boy kısaltmak mümkün mü?
Lütfen kırıcı cevaplar vermeyin
Boy kısaltmak mümkün mü?
Lütfen kırıcı cevaplar vermeyin
1.70 bir kız için ideal hatta on numara bir boy. Kısaltmak mümkün ama sana uyar mı bilmem. Ağırlık çalışırsan kısalırsın ama bence boyunu bırak gitsin :D.
Ağırlığın kısalttığına emin misin o durdurmaz mi sadece?
Çok tanıdıklarım var boyları 170 cm olup da ağırlık nedeniyle 165 cm civarlarına inenlerden :).
Gerçekten mi ya? Ağırlık var ne kadar sıklıkla yapılabilir?
Hey?
Yıllarca çalışacaksın. Hemen etkisini göstermez. Bir de birşey söyleyeceğim, neden boyunu kısaltmak istiyorsun ki, uzun boylu bir kız daha güzel olur bence.
Minyonlar daha sevimli ve cana yakın oluyolar zaten erkeklerin çoğu da böyle minyon hastası
Sen erkekler istiyor diye istiyorsan şimdiden işin kötü. Erkekler sadece onu istemez, bunu biliyorsun. Bence 1.70 boyunda olmak senin için çok ideal. Bence kendin olmaya çalış, mesela ben 1.85 boyundayım ve ben yanıma yakışacak birisini isterim. Mesela 1.75 boyunda birisini isterdim :). Yani anlatmak istediğim bu konular görecelidir, bana göre yahut bir X kişisine göre değişebilir. Onun için bu tarz saçma şeylerin içine girme :).
Haklisiniz güzellik göreceli birşey bu takintimi unutmaya caliscam teşekkürler :)
Yas 16 boy 1.70 sizce daha uzarmi
İnsanın boyu kısalmaz. :D Kemikler küçülmez ama büyük bir kaza geçirirsen belki kısalabilir. Bir bacağın kısalır bir bacağın normal kalır toparlarsın. :D
Cevap
13Cevap
evet mümkündür ama ileride oluşabilecek rahatsızlıklarıda gözardı etmemek lazım...
Mesela?
Cevap verirmsn lütfen
Bir süre yanımda dur, kendini gayet kısa hissedersin..
Mümkün olmayacağını bildiğin halde sormuşsun. Hem senin boyunda olmak isteyen o kadar kişi var ki... daha ne istiyorsun uzun olmak güzel bence.
Sen uzun kız görmemişsin -.-
Aynen mendede 1.70 çeki en son 58 16 yaş 🥺piss gorunur daha uzayar? boyum
Gayet güzel boyun ve ideal.
Boyum 173.
70 cokta uzun bir kusur degil
boyun uzun değilki çokta
manyakmısın kızım sen
normal boy saçmalama
Yas 16 boy 1.70 daha uzarmi (
Topuklu ayakkabıyı tersten giymeyi dene :/
Sevgilim 172 ben ise 174 boy farkımız çok mu
Belli bile olmaz