Haftada bir iki gün zevk için sevdiğim işi yapmak isterdim sadece.
Çok hirsim olmazdı kendime daha çok zaman ayirirdim gezerdim :)
Haftada bir iki gün zevk için sevdiğim işi yapmak isterdim sadece.
Çok hirsim olmazdı kendime daha çok zaman ayirirdim gezerdim :)
Eğer zengin olsam, hayatta ne yapmak istediğim ve neye değer verdiğim önemli bir faktör olurdu. Belki maddi olarak güvence altında olsam da, bir şeylere katkı sağlamak, anlamlı bir iş yapmak ve kendi potansiyelimi kullanmak isterdim. İnsan bazen sadece paraya sahip olmakla mutlu olmuyor, bir amaç ya da tutku doğrultusunda çalışmak insanı daha doyurucu bir şekilde tatmin edebilir. Tabii ki, çalışmanın türü de önemli olurdu. Mesela, sevdiğim bir alanda veya gönüllü işler yaparak toplum için faydalı olabileceğim projelere katılmak da çekici olabilir. Sadece para için değil, aynı zamanda kişisel gelişim ve anlam bulmak için de çalışmak önemli.
Asıl zengin olsaydım çalısırdım. Hiç bir şeye ihtiyacım yok tatillerim bol olurdu. Ama ilgi alanım için çalışırdım. Bilim, sanat ya da ne bileyim kaşiflik yapardım...
insan doğasın da çalışmak yok aslın da
çok yoğun olmasa da çalışırdım, bir yerden sonra sıkılmaya başlarsın örneğin günde 1-2 saat evden çalıştığım bir iş yeterli olurdu, ama kesinlikle boş durmazdım.
Cevap
14Cevap
sevdiğim bir işim varsa çalışırdım tabi ki de
O para ömrümün neresine kadar yetecek veya parayı faize yatırsam ömrümün sonuna kadar yeter mi diye düşünürdüm. Ama büyü ihtimalle çalışmazdım.
Merhaba,
Bir senedir çalışmıyorum! 😅
Hayır çalışmam! 😅
Zengin olsam kazancım iyi olsa çalışırdım yine de ama insan gibi yaşardım en azından
Evet çalışır daha çok kişiye iş imkanı yaratirdim
Çalışırdım. Çalışmayı, üretmeyi seviyorum..
Hayır çalışmam, oturur kır evimde kitabımı yazarım.
Çalışılır ama kendi işinin patronu olur saat sorunun olmaz
Calsitigimiz icin zenginiz birakirsak tabiki bi sey kalmaz.
Tabiki kendime zamanıma göre bir iş yapardim.
Çalısmazdım gider hobilerim uğraşır ülkeleri gezerdim çalışacaksam bile kesinlikle yapmaktan zevk aldığım kâr gütmediğim bir iş olurdu
Zenginim hala çalışıyorum 😎
Yapıyorum elbette 😎
Evet ☺️
👏👏
severek yapabileceğim bir şey olursa çalışırdım
Hobimle alakali bir iste calisirdim
Evet ama seveceğim işi
Elimi bile surmem hic biseye
Yoo yer gezerdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?