Sana destek olması gerekirken ortada olmayan sevgili arkadaş dost?

böyle bir insana insanlara hangi sıfat denebilir? ihtiyacin olsa veya olmasa düşünmemesi seni yalnız bırakmayı seçmesi hiçbir bahanesi hicbir sartta olamaz. sevgisizlik dupe duz sevgi denemez arkadaşsa arkadaş hiç denemez bir farki yok insan iliskilerinde. seni kendinle birakmayi seçmiş herkesi geride birakmak şart onlarin sözleri agizlarindan cikanlar davranislarina yansimiyorsa ne anlami var senin icin endise etmiyor bir dakika sonra ne olacagini dusunmemis mesela hersey olabilir ama umursamamis. tepki bile verilmeyi hak etmeyen şeylere bence rekor oynuyor. biri artik bana dusundurdugu gosterdigi hissettirdigi seyle ilgilenmiyorsa o insanle cikilacak bir yol baglam sifat hicbir seyi bence hiçbir seyi ifade etmiyor

Güncellemeler
1 yıl
samimiyetsizlik. bana gore önce kimin benimle anlasmak veya anlasmak istememedigi eger karsi taraf anlasmak istemiyorsa ortaligi atesleyecek karaktersizlikler saygisizliklar hareketler yapar ama bunun adini yaptin olarak koyar. o degil sen yapmissindir alay etmek beyninle kisacasi. ve sonra sizin zivanadan ciktiginizi idda ederek magduru oynar pabuc birakilmayacak şeylerin başini cekiyor bir daha selam verilmemesi kafi
. ne yol olur ne yordam
Güncellemeler
1 yıl
ihtiyac olsun veya olmasin yalniz birakan kim olursa olsun arkadas vs sevmeyen deger vermeyen ayni onun gibi o insanin yaptigi gibi selam sabahi kesip aradiginda ulasamayacagi geldiginde bulunmamak gerekir hicbir seyi hak etmeyen insandir mesgule atilacak vaktim yok denilecek zaattir
Sana destek olması gerekirken ortada olmayan sevgili arkadaş dost?