Eşim aynen umursamıyor yıllarca yap şunları dedim gerçekten küçük bir çocukla ugrasmisim. Ben ne kdar ev ile alakadar olmak istedoysem o temtersi yaptı sanki Allah'ın cezasıydi bana. Eve ilgi gösteren bir kadınım. Ev düzenini seven yıllarca badanayi ben yaptım eşiminmeslwgi badanacı bir ya da iki kere badana yapmıştır sonrasını hep ben yaptım ağlayarak bazen cunki çok zor bir iş. Duvar kağıtlarını soktuğum ve yaptırıp badanaa yaptigim zamanlar oldu oda kanepede yattı izledi. Öğünleri hatırladıkça yüzüne tukuresim var değersiz sanmış bizi. Demekki ama şte ilahi adalet oda benim gözümde bir hiç. Neden bana eviyle uğraşan hobileri olan bir adam denk gelmedi diye düşündüm. Yıllarca yapalım kalk dedik yapmadı meden yapmaz bir erkle gervi artık kalk yap demiyorum bende evden elimi cektim dışarıya attım kendimi. Umrumda değil evi barki
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evlenmeden bunun böyle biri olduğunu anlamadın mı neye göre evleniyorsunuz bilmiyorum ki
Ailenin onayına göre evlendik. İyi dediler. İnandık heralde bir wekegin evine gidip ne yaptığını bilemezseniz. Kimsede size bu adam kötü demiyor sonuçta uzaktan akarabaydi
Görücü usulü ile olan evliliklerde böyle oluyor tanımadan etmeden sevmeden evliliklerde bu tür sorunlar olağan çünkü evlendikten sonra onu değiştiremezsin belli bir yaşa gelmiş belli bir karaktere tutmuş istediğin kadar söyle yani
Biliyorum anladık zaten. Haklısın gerçekten değişmedi hatta beni evin dışına koydu. O ldar kadir bilmezmis ki yapmamak için pisliginde bogulsa yine yapmaz ben boşanma davası açacağım zaman bekle bekle dedi. Yapma. cok kötü huyu var.
Valla kardeşim ne diyim zor bir durum
Allah yardımcın olsun
Ekonomik olarak özgürsen ona bağımlı değilsen çocuk da yoksa yol yakınken çıkar hayatından derim
Çocuğum var. Bir tane yaptım sonrası korktum guvenemedim. maalesef çok kötü hayat yaşadık simdi çalışıyorum belediyede. Ben yeni kendimle tanıştım. Buyuzden gidip tatile cikaxagik çok yoegunum uzak durmak istiyorum en ezindan 1 ay falan
İnzivaya çekilmen şart kafan boşalır
Çocuk varsa biraz zor olur psikolojik açıdan
Ama sen kafanı dinle
Böyle saçma sapan bir evlilik insanı hasta eder
Evet haklisiniz.
Ve ekonomik özgürlüğün de varsa hiç durma yanında
Bu hayatı bir kere yaşıyoruz
Geri kalan hayatını ziyan etme
Esen kal
Kendine dikkat et
Keyifli günler dilerim
Teşekkür ederim çalışmaya başladım bir senedir. Hayatı yeni tanımaya başladım daha önce param olmadığı için bir şey yapamiyordum.. ben hiç deniz gormedim oyuzden ilk kez bu sene tatile gidip görmek istiyorum. Sizede iyi günler.
En iyisini yaparsın mis gibi boş ver hep sen mi düşüneceksin biraz da onlar düşünsün bak keyfine
Öyle bir sınavdan çıktım. Allah kimseyi parasizlikla terbiye etmesin. Bakcam kendime.
Bak tabii ya hiçbir şey için geç değil Yeter ki azim olsun yeter ki kararlılık olsun dimdik dur kimseye ihtiyacın yok senin
nasıl erkek hissediyor bu adam evde kadınını prenses gibi yaşatacaksın ki dışarda seni kral yapsın
Yapmıyor yapmadı hiç bir şey. 6 yıl bulaşık makinesi bozuk bekledi yenisini almadi ben yıkadım elimde. 6 ay elimde camasir yikadigimi bilirim. Egzama. cikti mutsuzluktan. Çok hayır bilmez birisi ile evlenmiş
birde senden güler yüzbekler bu onu mutlu etmeni ister tövbe est. inşallah kurtulmuşsundur böyle birinden
Alesef kadınlar ayrılmayı bilmiyor bilsekte. Böyle dışarda boşanmis bir kadın olmak korkutuyor beni. herkes sana kötü bakoyor gibi geliyor
Çalışıyorum artık iyi para kazanıyorum belediye deyim.
açıklama gereği bile yapman gerekmiyor vallahi umrunda olmasıın herkes ailesinden düşünürse anlarlar evlenip boşanınca kadının karakteri huyu değişmiyor kadın aynı kadın yani bir sorun olmuyor için rahat olsun
cok iyi en azından muhtaç değilsin artık adama
Evet değilim belediyede çalışıyorum para vermiyordu. Harçlık falan ihtiyaçlarımı alamiyordum. İşime döndüm. İyikide donmusum. Şimdi yavaş yavaş dışarıya çıkmaya başladım hayatı ogrenoyorum
bir kere geliyoruz hayata biraz kafa dinlemek hakkın seninde
Evet haklisiniz.
o yüzden adamı umursama yaşa hayatını gez dolaş ev işinide o yapsın :D
:)) sağol. Degerliyim Allah'ın yatattigi bir kulum bemde çöp değilim ki. Yaşamak istiyorum dediginiz gibi. İyi günler.
iyi günler
Nankörler
Evet mesela 13 yıldır bir lambayı takmadi evde bir yer bozulursa yıllarca bekletiyor yapmıyor onu.
Senin adına üzüldüm dertleşmek ister misin
Sende yapma bırak bakalım ne olacak
Biraktim 6 yıl bozuk bulaşık makinesi durdu yenisini almadi. 6 yıl elimde yıkadım çamaşır makinesi bozuldugunda 6 ay elimde yıkadım. Bir badana yaptirdi. bu sene tam geçen Mart ayında basladi su an Mart ayı geldi tam birsene sürdü. Evimiz 100 metre kare. Psikolojik sorunu yok. Varsa bile bilmiyorum esrar kullanıyor. Lamba 13 senedir bozuk takmayı bilmez ben yapamam der yaotirmazda. Misal banyoda sıcak su deposu bozuldu 3 sene eski usul yikandik. Neden böyle bilmiyirum bende çalışmaya başladım şimdi evi b.. k goyiruyor hiç umrumda değil. Gelencek Nisan annemin yanına 1 ay kalmaya gideceğim. Ondan sonra 8 ayda da Bodrum'a gitmeyi düşünüyorum. İyi kazaniyrum şimdi korkmaya başladı aldaticam diye.
Boşasan olmuyor mu peki?
Korkuyorum. Hayat çok kötü. Ayrılınca daha da beter olabilir. İyi düşünmeden davranmak istemem çocuğum var büyük yaşta ama. korkuyorum. cunki bundan başka hayat bilmiyorum.
Belki de öğrenme zamanı gelmiştir. Çocuğun kaç yaşında bilmiyorum ama eşin ile sağlıklı bir ilişkin yok anladığım kadarıyla