Erkek olarak evde ev bakımı gerektiren şeyleri umursamazsaniz ne anlama gelir. ?

Eşim aynen umursamıyor yıllarca yap şunları dedim gerçekten küçük bir çocukla ugrasmisim. Ben ne kdar ev ile alakadar olmak istedoysem o temtersi yaptı sanki Allah'ın cezasıydi bana. Eve ilgi gösteren bir kadınım. Ev düzenini seven yıllarca badanayi ben yaptım eşiminmeslwgi badanacı bir ya da iki kere badana yapmıştır sonrasını hep ben yaptım ağlayarak bazen cunki çok zor bir iş. Duvar kağıtlarını soktuğum ve yaptırıp badanaa yaptigim zamanlar oldu oda kanepede yattı izledi. Öğünleri hatırladıkça yüzüne tukuresim var değersiz sanmış bizi. Demekki ama şte ilahi adalet oda benim gözümde bir hiç. Neden bana eviyle uğraşan hobileri olan bir adam denk gelmedi diye düşündüm. Yıllarca yapalım kalk dedik yapmadı meden yapmaz bir erkle gervi artık kalk yap demiyorum bende evden elimi cektim dışarıya attım kendimi. Umrumda değil evi barki

Erkek olarak evde ev bakımı gerektiren şeyleri umursamazsaniz ne anlama gelir. ?