Gunde 5 vakit arapca sözlerle dolu bir şeyler okuyup yatıp kalkmak..
Bu bir emir mi, sonradan uydurma bir şey mi anlamadım
Gunde 5 vakit arapca sözlerle dolu bir şeyler okuyup yatıp kalkmak..
Bu bir emir mi, sonradan uydurma bir şey mi anlamadım
O bir emir sonradan uydurulma bir şey değil ve namaz sadece senin dediğin gibi Arapça birtakım kelimeler söyleyip yatıp kalkmak değil. Bu niyetle kılan varsa boşa kılıyor. Hemde sen şu geçen gün soru soran degilmisin yok bu saatte oruca kaldıran uykumuzu bile uyutmuyor dinlere inanmıyorum diyen kefere
Cevap
14Cevap
Allah bilir bunu
Boyle bir sey neden uydurma olsun, yani uyduran kisi bile neden uydursun ne isine yarayacak bunca sene sonra kendisi olup gittikten sonra. Bu kadar ateistler gibi dusunmeyin her seyi yok tesaduf yok uydurma yok kendiliginden olmalar falan fistan...
Bu çok uzun derin bir konu, ama Sağlığın yerindeyse Müslüman 5 vakit Namaz kılmalı Farz şart olduğu için
Düşünmeye gerek yok. Ayetlerle sabit. Namaz kılmayan kişinin öldüğü zaman büyük azabı var maalesef
cok ilginc ve guzel bir soru sormussun aslinda yanimdaki arkadas gordu bu soruyo benim telefonda okurken kiz arkadasim yani hak verdi oda katiliyor sana soyliyim dedim
Keşke yanacağımı düşündüğüm tek şey namaz kılmamak olsaydı 😂
Bu dünyada neden her zaman İslam'a saldırılıyor? Tamam kimse ölmeden görmüyor ama ya söylenen doğruysa?
o bir emir ve ibadet etmek 4 kitaptada yaziyor aslinda hepsi namaza cikiyor
Uydurma tabii ki yaa
Kim yanmış var mı bilen.
Evet Allahı anman lazım
Çok saçma geliyor.
Hayır.
Bu bir emir ve evet namaz kılmamak günah
Yoo ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?