Bu platformda psikolog ve psikiyatrist var mı acaba. ?

Çok isterdim böyle bir psikoloğun üç yilda yaşadığım şeyin analizini bana anlatsa ufkum açılsa ha böylemi olmuşum desem. Kısa anlatmak gerekirse ben üç yıl önce coooooook güvendiğim. Asla asla ondan duygularımı kalbimi ezip geçebileceğini asla dusunmedigim birisinin ihanetine uğradım ve sarsıldim. yasadigim kabus üç yıl sürdü depresyobaşladımnda yasadim.. O surecete kavga öfke nefret intikam , kaldiramama , gibi negatif duygular tetikleniyordu. her ay benim bunları yaşamıma sebep eden kişide tüm laflarıma , kavgalarima, nefretime i, ntikam sözlerime, bela edislerime maruz kaldı. Fakat bu üç yilin sonunda ben ondan bir b... ok olmayacağıni hissederek huzur buldum değersiz geliyor , ciddiye almıyorum. Kendimle tanıştım ve yeniden hayata gelmiş gibi hissedip yoluma devam ediyorum. Eskiden aşırı bagliydim şimdi ise tam tersi bagimsizik. Ben birşeyin bitisinemi hayatımda tanık oluyorum cunki her ay değişiklik yaşıyorum bu ay ise aşık olmak başkasına ilgi duymak hatta radarima aldığım bir insan var.

Bu platformda psikolog ve psikiyatrist var mı acaba. ?