Güncellemeler
1 yıl
Neyse ben uyumaya çalışayım sonraki okurum yorumları
Güncellemeler
1 yıl
Güzelce açıklamak yerine saldıranlar kendi imanını sorgulasın.
Ramazan ayı bana saçma gelmiştir. Yok açın hâlinden anlamak tok yiyeceklerin kıymetini bilmek... Sahurdan sonra uyuyamıyorum. Hiç oruç tutmasam daha iyi. Dinler mantıksız geliyor böyle olunca. Günaha da girmek istemiyorum ama uyuyamadıkça asabım bozuluyor oruç tutmak istemiyorum. Güzelim uykumun içine s*çıp uyanmak aşırı saçma geliyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sana mı soracak kendine nasil ibadet edilmesi gerektiğini. Olay sadece tok açın halinden anlasın degil ama malum laisey hayatla anca papağan gibi tekrar yapmayı ve bir şeyduyunce sadece ondan demeyi ogreniyorsunuz
Sen zaten oruc tutmasanda olur 😅Seninki kültürel olmasından dolayı oluşmuş birse sen anca boşa ac ve susuz kalmış olursun
Tövbe tövbe nefsini nasıl terbiye edersin bilirmisin onu ac bırakarak
her şey eski bir hikayenin ürünü zamanla kültür haline gelmiş bunu insanlara anlatamazsın
tutma boş ver ben tutmuyorum mesela
Allah rızası için tutmaya çalışıyorum zor geliyor biraz ama dayanıyorum bir şekilde. Kış olmasa daha zorlanırdım.
bence tutma zorlanıyorsan sağlığına yazık
Baskıcı aile olunca böyle oluyor sanırım
Baskı da değil denemek istedim ama zor geliyor bana yapamıyorum demek ki.
Bizim dinimiz niyet dini. Niyetin yoksa boşa aç kalıyosun
Niyetim var ki deniyorum ama zor yani
Mutlu hisset 🤗 Allah'ın senden istediği bir şeyi başarıyorsun. Senin mantğınla düşündüğümüzde islamın 5 şartıda Allaha bir artı ya da eksisi yok. Şöyle düşün sevdiğine sevgini göstermek için ona çaba emek harcamak gibi
Doğru diyorsun. Birisi demiş sen sadece aç susuz kalıyorsun falan diye. Dimi sevdirmeye çalışmak varken daha da soğutuyor böyleleri.
Günaydın 🤗🌲♥️
Günaydın. Oruç tutmakla ilgili bir sorunum yok bu arada, uyuyamadım diye sinirle böyle yazmışım Allah affetsin.
Sıkıntı yok arkadaşm 🌸♥️
Said Nursi'nin Ramazan ve iktisat riselesini oku.
Link var mı
Play store da rnk'yı indirip ordan okuyabilirsin. Küçük kitaplardan.
Tövbe de
Niye birden herkes Allah’a laf atmaya başladı