Annemin baskısından dolayı adet olmamaktan korkuyorum kadınım 26 yaşındayım baskı yapıyor bana annem?

En son adetimi oldum hatta daha tarihi geçmedi ama annemin bana olan baskısı kavgası arttıkça üzülüyorum kendimi paraladim baskısından sinir krizi bile geçirdim üzüntüden baskıdan çok acı çekiyorum adetim gecikir diye korkuyorum annemin baskısından sizce gelir mi kendimi gerçekten çok üzdüm sağlığımı tehlikeye atmak istemiyorum atmıyorum üzüntüden böyle oluyor adet Olcam diye umuyorum ama olur muyum sizede sormak istedim kadınim annemin baskısından dolayı kendimi hirpaliyorum üzülüyorum adetim gelir mi sizce? Tarihim daha geçmedi bu arada? yardımci olur musunuz yani anlatın adet olurmuyum tarihim daha geçmedi ama şüphem var kendimi çok üzdüm baskısından annemin.. kavga ediyor durduk yere baskıda var adetimi etkiler mi? Yani zaten kendimi korumaya çalışıyorum ama o gene annem yani bana eziyet yapıyor adetim olur mu sizce tarihim geçmedi?
Annemin baskısından dolayı adet olmamaktan korkuyorum kadınım 26 yaşındayım baskı yapıyor bana annem?