En son adetimi oldum hatta daha tarihi geçmedi ama annemin bana olan baskısı kavgası arttıkça üzülüyorum kendimi paraladim baskısından sinir krizi bile geçirdim üzüntüden baskıdan çok acı çekiyorum adetim gecikir diye korkuyorum annemin baskısından sizce gelir mi kendimi gerçekten çok üzdüm sağlığımı tehlikeye atmak istemiyorum atmıyorum üzüntüden böyle oluyor adet Olcam diye umuyorum ama olur muyum sizede sormak istedim kadınim annemin baskısından dolayı kendimi hirpaliyorum üzülüyorum adetim gelir mi sizce? Tarihim daha geçmedi bu arada? yardımci olur musunuz yani anlatın adet olurmuyum tarihim daha geçmedi ama şüphem var kendimi çok üzdüm baskısından annemin.. kavga ediyor durduk yere baskıda var adetimi etkiler mi? Yani zaten kendimi korumaya çalışıyorum ama o gene annem yani bana eziyet yapıyor adetim olur mu sizce tarihim geçmedi?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Annenin psikolojik destek alması şart bu normal değil çünkü
Doğru ama almıyor bende bişey yok diye net konuşuyor hatta bağırıyor bı defa güzelce söyledim itiraz ediyor sanki zorla git demişim diye hasta annem var kafa anlamında ya , fikrimi soyledim onada pişman etti aynen hasarlı bır annem var sakat kafalı yani kafayı yiyik.. haklısın anlamışsın
Bı defa rahatsız oldum kavgasindan doktora git dedim tedavi ol dedim güzelce tabiki kabul etmedi hatta bağırdı zorluyorum gibi gerçekte olan benden uzak dur demek istiyorum çünkü kafası hasta banane ister gitsin ister gitmesin ama başkalarını hasta edecek kapasitesi var annemin hasta kafası..
Almaz annem ama biliyorum benide ilgilendirmez zaten ama çok haklısın doğruyu söylüyorsun anlamışsın demekki.
Annem 52 yaş civarında ister tedavi almasın ister alsın ama annem kötü değişmez ben kendimden uzaklaştırmaya çalışıyorum sadece çünkü baskıcı zorbaci ama dışa etrafa süslü açık kıyafetli bakımlı nasıl kadın annem? Sence yani bakımlı olup açık kıyafetli olup baskıcı zorbaci olmak erkek gibi kadın olmak annem gibi nasıl bişey ya benden uzak dur diyorum edebilse içime girecek sabırli olmak istiyorum hasta kafası annemin
Adetinin gelmesi sağlamak vücudunu negatif enerjiden arındırmak mümkün
Bazı anneler başa bela
Gerçekten öyle annem mesela başıma bela kötü bela , sanki ben anneyim evde annem çocuk gerçekten yaaa daraltıcı 😢😊😊😊😂 buna gülesim geldi kendi yazdığıma ama sorduğum soru ciddi soru ciddi mesele
Seni o kadar iyi anlıyorum ki
Derken açıkla?
Evde saçma sapan şekilde kavga çıkıyor Bayram sonu evden gidcem büyük ihtimalle
Bişey diyecem ayrıca ben sürekli düzenli adet gören bir kadınım ama baskısı arttı annemin ben kendimi üzüyorum yani kendimi koruyorum ama üzüntüden dolayı kendi vücuduma yani baskı uyguluyorum nasıl anlatsam ya mesela baskı kavga ediyor odama kaçıyorum kavgasından kaçıyorum zaten kaçarken kendim üzüldüğüm için baskı oluyor vücudumda adetimi olmak istiyorum en son oldum zaten sürekli oluyorum düzenli oluyor zaten kadınım 26 yaşındayım baskıdan olmamaktan korkuyorum gerçekten.. iyice oku bende yazdığımı
Evlilik düşünen biri misin evlenen veya baska eve çık
Düşünüyorum tabikide düşünüyorum ama annem baskı uyguluyor bana hatta sana şöyle diyeyim ne zaman adet kanım yatağa veya yattigim yere çiksa her zaman küfür ediyor kavga ediyordu zaten kanimla adet kanimla en son kanım yatttigim yere çıktı bı ara dellendi annem ya kanım çıktı diye kadın olduğum için mutluyum gerçekten zaten derdine düştüm kendimin kanımın annem baskı uyguluyor bana en son adet oldum zaten daha tarihim geçmedi ama baskısından olmaz diye korkuyorum dediğim gibi kendime zarar vermiyorum annem veriyor zaten ama ben kendimi korurken anneme karşı baskı uyguluyorum kendime ama üzüntüden ben kadınım zaten adet kanım yüzünden bile annem bana demedigi kalmıyor yaaa demedigi kalmıyor adet olmak istiyorum olcam diye düşünüyorum ama baskısından dolayı üzüntüden bilmiyorum yaa
Annen doktora görünsün
ne demek yapiyor
Tuhaf