Bir oglan beni rahat birakmiyor?

Türkçem için özür dilerim, yurtdışında yaşıyorum. Bu sene bir düğüne gittim ve sonrasında bir akrabam bana Instagram'dan DM göndermeye başladı. Bu kişiyi tanımıyorum ve gerçekten hiç ilgimi çekmiyor. Bu yüzden onu engelledim. Ancak sürekli yeni hesaplar açarak bana tekrar tekrar mesaj atmaya başladı. Adımı söylüyor, bana aşık olduğunu iddia ediyor ve bir şans vermem için yalvarıyor.

Ben de ona hiçbir umut vermemek için ya mesajlarını görmezden geldim ya da her seferinde engelledim. Ama her yeni hesabı bir öncekinden daha rahatsız edici hale gelmeye başladı. Aileme anlattım, ancak "Boş ver, cevap verme" diyorlar. Ama gerçekten sinirlerim bozulmaya başladı. Beni hiç tanımıyor, sadece bir fotoğrafımı görerek böyle takıntılı hale geldi.

Eğer beni sadece dış görünüşüm yüzünden seviyorsa, benim de bir kadın olarak onun dış görünüşünü değerlendirme hakkım var, değil mi? Ve dürüst olmak gerekirse, gerçekten hiç tipim değil. Hem fiziksel olarak hiç hoşuma gitmiyor. Ben çekici erkekleri seviyorum ve beni rahat bırakmasını söylemek istiyorum ama bunun bir işe yarayacağını sanmıyorum. Sürekli kendisinin fotoğraflarını gönderiyor, ve benim profilimi heryere tagliyor.

Ne yapmalıyım? Cevap verip açıkça konuşmalı mıyım, yoksa engellemeye devam mı etmeliyim?

Bir oglan beni rahat birakmiyor?