Kiz kardesime az once bisey soyledim tersledi mutfaga gitti gidip mutfakta bisey gosterdim gene tersledi anlatma dinlemek istemiyorum dedi ilk soyledigim sey eski evliligim hakkinda siradan biseydi senin konu bitti gitti napalim dedi cikip mutfaga gitti sonra eski sevdigim kisi evli bi kizi takibe almis kiz arkadasim kardesime gosterdim napim banane dedi mutfaktan kalkip bu seferde iceri gitti sacma sapan triplere giriyo asiri sinirlendim baskalari kardesleriyle herseyin dedikodusunu eglencesini yapip konusurken benim kardesimin su bana yaptiklarini hic kaldiramiyorum yanina gittim sıkıntın ne bune boyle tersleyip duruyon naptim sana dedim bisey yok az once digerinede aynilarini soyledim dedi diger kardesimede soylemis anlatma duymak istemiyom diye napmaya calisiyo anlam veremedim sizin kardeslerinizde boyle mi
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bazen insanin hicbir sey dinleyesi gelmiyor sana anlatmiyor ve zor bir donemden geciyor olabilir ya da bugunluk dinleme kotasini doldurmus her hangi bir sey dinlemek istemiyor olabilir
Ben biraz sert ciktim oyle yaptigi icin
Bi ara ben de ablama oyle yapiyordum cunku bana sormadan bodoslama anlatiyordu bu dusuncesizlik. Yahu acaba ben senin anlatacagin seyi dinleyecek durumda miyim, dinlemek istiyor muyum acaba. Sormadan pattan ya soyle oldu diye konuya girilince ve her gun her gun anlatilinca insan sıkıliyor bir herden sonra. Cunku bizim de kendimize gore derdimiz var bu hayata ablalarimiz bos veya dolu farketmez ama genellik nedense (bos) muhabbetlerini dinlemeye gelmedik. Sevgiler.
her gun ayni b*k kendisi bi gun iyi bi gun kotu degil kendisi bi insaninda bi sabri var surekli tersleyemezsin
Yaşlarınız kaç bilmiyorum bende erkek kardeşimle sık sık kavga ederiz, çoğu şeyi bize gıcıklık olsun diye yapıyorlar bence
22 24 sizinki neden
20-15
Normal atışmanız birde siz iki kızsınız kardeşin sana karşılık verebilir, benimki ben dövüyorum o izin veriyor ne yapacak :D
Ciddimi kavga ediyosunuz saka mi
Canını yaktığım oluyor ama artık karşılık vermiyor 10 yaşlarında falan veriyordu büyüdükçe bana vurmaması gerektiğini anladı, eşek gibi bağırıyor o ayrı :D
Mesala yapacak olduğu bir şeyi bile eğer ben emrediyorsam yapmıyor yani başkası dedi diye çoğu şeyi yapmıyor inadına, bilmem senin kardeşinde öyle huyları var mı
Hayatta tek anlaşamadığım kişi kardeşimdir. Yıllardır görüşmüyoruz
Yaslar kac
Benim 37 abimin 38
Benim kardeşim olsaydı bende geçinemezdim
Niye
Gıcık biriyim ben 😒
Gıcık biri olmazdın belki olunca
Bilemezsin bunu tanımak gerek 😒
Kardesin olunca tanirsin ozaman
Bu saatten sonra olmayacağı kesin
imkansiz diye bisey yoktur
İmkansız diye bir şey vardır Nagihan hanım 😒
Yoktur yoook
Vardır vardır 😒
Yok
Var diyorum sana 😒
Bende yok diyorum niye olmasin
Nagihan bunu en iyi sen biliyorsun oooffff 🤦🤦🤦
Neyi
Oofff Nagihan ooffff 🤦🤦🤦🤦
Sana of
He tamam heeee
Ergenliklerini yasiyor gibiler
22 yasinda
:( hep mi böyleydiler
Evet
En başından bu iliskleri saglam kurmak lazım. Mesela ben kardesimi kücük yasından beridir erkeklere kanip fotograf vs herhangi bir hata yapmamasi icin daha kac yasında kac kere tembhledim bi bilsen. Meselaa baska da Şu an erkek arkadası var. Yası bence yine küçük Bunu hic istemesem de asla kızmadım cnkü yapma diyip kızsam habersz devam edeceğini biliyorum amacım sadece dogru yanlıs ne yaparsa haberim olsun Yani bilmiyorum ben elimden geldigince samimiyetimizi de saglam tutmaya calıstım Belkide siz bastan tam birbirinize acılamadınız Cok dertlesmek konusmak sarmıyor onlar icin:((
Sen fotograf attin o atsin istemiyosun tabi yani bizimkine a demeye gelmiyo zaten hemen parliyo o yuzden susuyorum ne b*k yerse yesin ben parlarsam kotu cunku
Öyle maalesef cok pismanım enayi gibi ne saflıklar yapmısm.. Şu an basıma dert değil ama olabilirdi de iste.. onun icin uyarıyorum. Ya cokta dinlemiyorsa seni belki de biraz farklı karakterlerdesiniz Sen daha olgun mantıklı düsünüyosun onlarsa amaan ablam iste yine bos yapmaya geldi bunla mı ugrascam kafasinda. Ya yaşları da büyükms niye böyleler anlamadim ama sen o kadar ugrasıp hâlâ da böylelerse cokta sallama artık napican ki..
Senin o resimlerin yedi sulelesini gezmistir o attigin kisinin gecmis olsun uzul diye demedim ama boyle Allahindan bulsun bedduani et ama yaninada birakma derim. kardesime gelirsek kim bilir ne naneler yiyodur ama elimden bisey gelmiyo Allahim yardim etsin kotu bi hata etmesini istemem gonlum el vermez bi canim daha olsa onuda veririm gel gorki bes cani olsa birini vermez bana
Öyle öyle haklısın Üzerinden cok gecti ve konustum geride bırakabildim o yüzden artık o konularda sıkıntım yok sükür ki. Ve öyle tabi kardesin ne kadar kızsan da kötülügü ister misin hic O da cok kötü bise olsa bence yaninda durur da tabi Şu an o kadar alısmıs ki bence sana cok deger bilmiyor kendi haline takılıyor Ortamı cevreside onu kötü etkiliyo olabilir Sen yine ara ara bence konusabilirsin niye biz böyle degiliz Ben sohbet dertlesmek eglenmek istiyorum sizle sorununz ne falan. bakalm zamanla kıymet bilirler umarım
Neyi konustun resminlerimi birine atmami dedin valla ben bi cok kez karsima aldim konustum laftan anlamiyo
Ben direkt öyle böyle yaptim demedim ama yaptıgımı anlayacak kadar belli ettim konusmalarımda Nasıl bi pismanlık yasadıgımı Böyle seyler yaparsa basına ne gibi hatalar gelecegini detaylı anlattim korktu da zaten. Şu an cok aklimda degil ama küçükken kendi kendime öğrenmek zorunda kalip arastirdigim seyler olsun , arkadaslarimin cok normallestirdigi seyler olsun aklima geldikce anlattım Şu an yine uzun uzun konusmuyoruz artik yüz kere desem bıkar da.. Valla Şu an etraftaki insanlar her seyi medeniyet adı altında normallestirdigi icin hata yapma riskleri cok oluyor Gizlice ara sıra telefonlarını falan karıstırabilirsen bak bence Bi neler yapiyo ediyo ögrenmekte fayda var
Sen kac yasindaydin bu hatani yaptiginda ve o kisi kac yasindaydi kardesimin telefonunda sifre var imkansiz yani
bir süre uzak kalmanı önerebilirim canım
Neden
böylee yaparsan özleyip seni iyi davranıp gelebilir yanına
Bende onu cok seviyorum ozluyorum kus kalmaya dayanamiyorum gidip konusuyorum hemen ama o surekli kalbimi kiriyo sundan bir ay oncede dul oldugumun lafini cakmisti
değerini bilmiyor canım değerini anlamasını sağlamalısın bir şekilde böyle hep üzülen sen oluyorsun ama
Kendimi cok iyi taniyorum sonsuza kadar küs kalmak istiyorum yaparimda ama millet ne der dusuncesindeyim bide kardes ya ne kadar kotu olsa el kadar olmaz biraz konusmayim diyorum bi baslarsam bida konusmak istemem galiba
bir süre ara ver çok iyi hissedeceksin eminim
bende de dert aynı
Seninki napiyo mesela