Arkadaşlar, aksam eve dönerken dış kapı deligimizin sol hizasında assagi dogru akan ( yavas sekilde) bir sıvı gordum. Yanlislikla elim degdi ve ellerim yağlandı. Kokusu yoktu. Assagi dogru akrigi icin ve henuz kurumamis oldugu icin yeni surdugunu dusundum ve kapımızın girisinde guvenlik kamerası var ona bakmak istedim kayitlara. ama kamera internet baglantisi kopukluğu nedeniyle kaydı durdurmus. Normalde boyle yapmazdi aksilik ışte. Sirkeyle sildim kapiyi ama somuz buyusu vs dediler de kokusu yoktu sadece yağ dokusu vardi. Bide assagi dogru akiyordu.
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaslar beni korkutup neden sonra kayboldunuz ortadan? Gercekten soru sordum
Sirkeli su çok iyi olmuş ama evi de öyle silin kapi eşiğini de Çörekotunu yanmaz tavaya alın biraz yakıp tütsü gibi olacak dumani evde gezdirin Biliyorsanız bide dön yasin der eskiler mubin yasin okuyun mutlaka
0
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Yaptim hepsini ama kafama takildi ya cunku genelde domuz olunca koku olurmus ama bu yağ kokmuyordu
Cevap sahibi
1 yıl
Tedbir kuldan takdir Allah tan İnşallah değildir
Soran
1 yıl
Insallah ama bana biri bisey yazdi cok korktum
Soran
1 yıl
Yok öldurmeye gelecekler vs ölüm büyüsü falan gece gece korktum ya
Urktum zaten bi kadin bana ne yazdı baksana dhdhshd Gece gece dehşete düşürdü beni. Korkmam normalde boyle seylerden de bi anda okuyunca korktum tej yasiykrum hdhdh
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
büyü diye bir şey yok
Sirkeli su çok iyi olmuş ama evi de öyle silin kapi eşiğini de
Çörekotunu yanmaz tavaya alın biraz yakıp tütsü gibi olacak dumani evde gezdirin
Biliyorsanız bide dön yasin der eskiler mubin yasin okuyun mutlaka
Yaptim hepsini ama kafama takildi ya cunku genelde domuz olunca koku olurmus ama bu yağ kokmuyordu
Tedbir kuldan takdir Allah tan
İnşallah değildir
Insallah ama bana biri bisey yazdi cok korktum
Yok öldurmeye gelecekler vs ölüm büyüsü falan gece gece korktum ya
Dua et sadece
Dinleme bence onları
Cinin birisi kayita durdurmus ne yap ne et o kayita yaptır o serefsize hapiste attırmak için çok büyük fırsatın var intikamina
Ya guvenlik kameramiz oyle mükemmel bir kamera degil orta kalite bisey ama internet kopukluğu hic yasamamistik su zamana kadar
Ne yap ne et o kameraya usta birine tamir ettir o kamera hayatina ve intikamina etkiliyor
Deneyecegim ama hic basina gelen biri var mi tanidigin ne bu
Bu ölüm büyüsü onu yak Çabuk yok et kâfir cinlere yola simdiden çıkmıştır evine gelmeden hemen yok et
Neyi yakacağım ödüm koptu okurken Allah askina ya dalga geçme lutfen
Yakacak bisey yok ki
Bunu yazip nereye kayboldun:(
Buradayim
Yemin ederim gecmiyom gercekler
Senin evini bulmadan o cinler çabuk yak o buyuyu dua okuyarak
Ve bana fotoğrafini atarmsn özelden senin fotoğrafini ufleyip pislikleri yakacak ve seni koruma duasi okuyacak
M*.
Başka bişey olmasın, kokusu olması lazım d-muz gibi kokmalıydı
Evet ama kapi deligimizin sol tarafindan assagi akan bir yağ nerden gelebilir ki. Kosede falan olsa hani anlarimda
Töve töve tanrım asdfasdf
Ney jdjd
Urktum zaten bi kadin bana ne yazdı baksana dhdhshd
Gece gece dehşete düşürdü beni. Korkmam normalde boyle seylerden de bi anda okuyunca korktum tej yasiykrum hdhdh
Ne yazdı görmedim