Arkadaşlar çok ciddi bir konu!!! domuz yağı evin kapısının önüne sürülü bir şekilde bulundu ve cidden evde huzursuzluklar var resmen evdeki herkes birbirine kötü evdeki kızların bile kaderi bağlanmış tanıdığınız hoca varsa lütfen iletişime geçelim ciddi bir konu dalga geçecekler yorumda bulunmasınlar onlarla uğraşamam.
Domuz yağı büyüsü nasıl bozulur? Tanıdıgınız hoca var mı?
ne halt olursa olsun itikat sağlamsa amelde sorun yoksa ve belli korunma ayetleri duları var sünnetten gelen bunları uygularsan işlemez Allahın izniyle
Sorumda halbuki yazmıştım dalga geçecekler ugraştırmasınlar beni diye sen mi bi tavrını düzeltip bi şeyelr düzelse yazdığınla yaptığın bile uyuşmuyor arkadaşım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
hacı hocalık cincilik mesele değil çözümü var kendinde yapabilirsin. burada yazamam uzun gider..
Ya kara büyüyse
ne halt olursa olsun itikat sağlamsa amelde sorun yoksa ve belli korunma ayetleri duları var sünnetten gelen bunları uygularsan işlemez Allahın izniyle
Evin içinde huzur yok herkes birbiriyle sürekli münakaşada
Kanka tavrını düzeltse insanlar birbirine her şey düzelir ama sen bilirsin
Kıskanç biriyse ne yapcaz peki?
Hayatından çıkartıcan?
Akraba yalnız bu biz istemesekte gelir eve
Ne demek istemesekte gelir aqq
Ya büyüyü yapanı niye gizliyorum ki ben yapan teyzem
Neblim konuşmayın olum manyak misiniz konusursaniz gelir iste
Ya annem bilmiyorsa ve o büyünün tesirindeyse bizi dinlemiyorsa
Sürekli onu haklı çıakrmasına ne demeli peki
Buyuye inanmam
Ya işte bu yüzden rahat yorumda bulunuyorsunuz
Aynende oyle sende sal biraz
Sen mi benim soru mu bi salsan
😅😅
Sorumda halbuki yazmıştım dalga geçecekler ugraştırmasınlar beni diye sen mi bi tavrını düzeltip bi şeyelr düzelse yazdığınla yaptığın bile uyuşmuyor arkadaşım
Ya abla ben inanmıyom detayıda okumadım sadece duz mantık yaklastım afedersin sana hoca bulmakta basarilar dilerim
Tavuk kanı sürmen lazım
Tavuk kanı sürmekle geçer mi büyü?
Geçer
Var Mardin'de olması gerek
Suya yatır veya yak
Yağ kapıya sürülü nasıl yakcam
Sirkeli su ile sil iyice yıka kuran aç evde veya oku biliyorsan
La havle vele kuvvete illabillahi azim duasini sürekli oku
Kuran okumasını biliyorumm tamammmm
Geçmiş olsun o zaman doktoru olmayan bi adada mahsur kalmak gibi bişey
Ayy bi dur yeminlen , zaten evde tüylerim diken diken oldu korku saldı resmen ama büyüden değill , yapanlarda Allah korkusu yok diye
Onlar zaten azapların en buyugunu tadacak. Ayrıca o buyu onada yapılmış olur onu da rahat bırakmazlar
Yalnız kalma evde ailenle kal
Allah onu ıslah etsin inşallahhhh
Evde tek kalsam zaten kalpten giderim bu sefer
Amin ama en ağir cezayı versin
Aminnnnnnnn
Ailen varsa korkma
Ailem var var da , kimse kimseyi düşünmüyor pek eskisi gibi
Norma aile içi kavga bir birini çekemem etsindesiniz. Kuran uyurken tekrarlasın sabaha kadar
Abdestli uyu açik uyuma cunup gezme
Yok zaten namaz kılıp uyurum hep genellikle
Allah kabul etsin
Yapan belli mi
Evet kendini açık etti
Valla o pis işlerin çözümü de farklı yollarla oluyor işte onu iyice araştırın herkesi de evinize almayın boştan yere kim olursa olsun
En yakınımız yaptı
Allah bildiği gibi yapsın zaten yatacak yeri yok merak etmeyin
Allah yapanları ıslahh etsinnnn