Ama kendime de dürüst olmam lazım sanırım
Boşanmış çocuklu erkekle hata mı yapıyorum?
Ama kendime de dürüst olmam lazım sanırım
Erkek arkadaşım boşanmış birisi, bir çocuğu var. Tanıştığımızda yeni boşanmıştı. 1 yıldır beraber yaşıyoruz, 1.5 yıldır beraberiz.
çok iyi anlaşıyoruz. Ağzı bir kere yandığı için evlenmeye razı değil ama ayrılmak da istemiyor bana çok düşkün.
ben daha önce hiç evlenmedim, çocuklu boşanmış birisiyle beraber olmak zaten zorken bir de evlilik fobisi beni basmaya başladı.
sizce böyle birisi ile beraberlik bir hata mı?
onu da anlıyorum ama dengim değil sanırım
Gelecekten bahsediyor ama bir evlilik belirtisi yok. Zaten haftada bir gün çocuk bahanesiyle eski eşiyle yüz göz olması yeterince sinir bozucu. Çocuk henüz çok küçük çünkü. Ama çok da iyi anlaşıyoruz
Evlenmeden istediği ilgi ve ihtiyaçlarını karşılıyorsun ki sana düşkün. Tabi ki seviyordur seni yanlış anlaşılmasın ama adam niye evlensin bu halde zaten her şekilde yanındasın. O bir kez tattı ağzı yandı diye sen neden harcanasın ki iyiyse de kötüyse de denemek seninde hakkın.
hiç evlenmemiş birinin evli biri evlenmesini karşıyım ben
Evli değil ki boşanmış
engelledim seni
yapamıyorum beni engeller misin
ülke çöplük yuvası olmuş arkadaş
Cevap
11Cevap
sizin kararınız bence
Ağzı yanan sadece evlilik için değil kadınlardanda uzak durur sana düşkün olucak çünkü her istediğini evlenmeden de rahatça yaşıyor daha detay verelim mi perdenin kalkması için 😂
Duyguları bir kenara bırakıp neye düşkün olduğunu rasyonel biçimde bir kez daha düşünmek lazım diyorum.
Neye düşkün olduğunu derken ne demek istediniz
erkekler çok sinsi bencil ve manipülatif. sen de kullandır kendini aferin
eğer evlilik isteyen bir kadınsan bu adam zaman kaybı senin için. evlilik derdin yoksa keyfine bak
Hata deniyelim de bir daha düşün sadece
Hata demeyelim mi demeye çalıştınız
Demiyelim işte sadece bir daha düşünmelisin
Çocuk kaç yaşında ve erkek arkadaşın kaç yaşında
Hata kişiye göre değişir duruma göre değil
uyumunuz iyiyse devam et
Ne kadar Çok kötüsün midem bulandı aq
Seni iyi kandırıyor masaallah
Kullaniyorsun nokta
Kullanıyor muyum kullanılıyor muyum
biraz çirkinlik var sanki
Ne gibi açar mısınız
yani boşanmış erkekle görüşmeyi düşünenler çirkin kimsenin bakmadığı kadınlar oluyor
Aslında değil
Çok iyi anlaştık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?