- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılYıllar önce Yolcu otobüsünde Yolda bir kız bindi otobüse yer yoktu geldi yanıma oturdu uyuyorum ayağına bana yaslanıyor ayağını bana değdiriyor falan Ben dedim rahatsız oluyorum yapmazsanız dedim..
biraz triplendi mola yerinde ben indim arkamdan geldi telefonumu istedi aile şiddetinden kaçmış yardım etmemi istedi. Ben de sadece biraz kendini idare edebilmesi için para verdim telefon numaramı vermedim.
Nereye gideceğini bilmiyordu sanırım ben otogarda indim O da indi bana beni ne olur bırakma der gibi baktı..
Ben de sadece öğüt vermek için yanına gidip dedim ki sakın tanımadığın yerlere gitmeye akraban falan varsa git onlara orada kal bir şeyler düzelir merak etme dedim. Öyle bir anıydı işte00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ayakta giderken bayanın biri geldi göğüsünü koluma dayadı birde bir kız durağına yaklaşırken karşılıklı oturuyorum tam ayağa kalkarken otobüs ani fren yapınca kız yerine dengesiz oturunca etek giymişti kilodunu görmüştüm
00 Yorumla
1 yılAy evet var. Şimdi ben uzak bir yere gidicektim. elimde küçük bir valiz ve bir poşet var poşet düştü önümde bir erkek var dedim al şu çantayı tut. Aldı tuttu insan rica eder ben edemedim o an sinirim bozuktu djdjjdjd. Sonra oturdum bir yere. Biraz zaman geçti yanıma bir amca oturdu. Sonra üzerimde böyle gözler hissettim hani insan hisseder ya karşıma baktım o çocuk bana kaç göz yapıyor işte oturmasın o adam yanına diye. Bende bişey olmaz otursun dedim. O da peki dedi. Konuşmayarak kaş göz ve dudak okuyarak anlaşıyoruz bu arada kskdkdksk. Sonra güldü bende güldüm ve gittim. Bir daha görmedim o çocuğu öyle işte.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı.
u 1 yılhayır hiç olmadı
00 Yorumla
1 yılİneceğim yere 2 durak falan kalmıştı bende erkenden kalkim dedim. Yanımda da yaşlı amca oturuyordu şoför anı fren yapınca hop amcanin kucağındayım kalkamıyordum da 2-3 dk oturdum öyle ama söyleniyorum da özür dilerim falan diye inerken çok utanmıştım hakdkssndhsjak
55 Yorumla- 1 yıl
@Jakabo01 çok kötüsün knk
- 1 yıl
@Jakabo01 tamam knk
- 1 yıl
@Jakabo01 amca yasin 35 ya git yaşıtlarınla bunları konuş
Gizli Üye(30-35)1 yılOtobuste müzik dinliyordum bir kadın çocuğuyla karşıma oturdu digerdi yanıma karşılıklı konuşuyorlardı konu bel atlı muhabbediydi ineceğim durağa yaklaştım diye kulaklığı cebime koydum karşımdaki kadin sürekli bana bakıyordu bende garip oldum gülümsedim ve kadın bacaklarıma surtunuyordu garip olmuştum kalktım inerken de popoma elemisti 😀
00 Yorumla
1 yılyan koltuktaki teyze horlayarak omzumda uyuyakaldı. Uyandım "evladım çok yorgunum" dedi sonra bir daha uyudu. Terminale kadar omzumda misafir ettim teyzeyi. Bedava omuz masajı sayılır mı?
00 Yorumla
1 yılTeyzeler bir tane amcayi dövdü attı arabadan kızı elledi diye ama kız farkında bile değildi bence teyze yanlış gördü günah adama bir ton şamar yedi teyzeden
00 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben köşeye oturdum şans buya üç adam oturdu biri yanıma ikisi karşıma. Elimde hem çantam hem de bir poşet.
Adamın kucağına düştüm. Zor da kalktım... rezil bir andı
034 Yorumla- 1 yıl
Otururken adamın kucağına nasıl düştün ya 😅😅
- 1 yıl
He şimdi jeton düştü 😅😅 kendimi adamın yerine koydum öyle bir durumda bende çok utanırım 🤣🤣
- 1 yıl
Adam o an şok halinde olduğu için bilinci kapalı olduğu için anlamamıştır 😅😅 aman dikkat et milletin bir tarafını falan kırma sakat yer hshs
- 1 yıl
prenses gülüyorsun ama olabilen bir durum hshsh
- 1 yıl
HSHSHSH kaç yaşındasın
- 1 yıl
Sağlık dersi veriyorum hshsh iyilikte yaramıyor kıza. Fizik derside gerekiyor sana düşmemen için :)
- 1 yıl
Kedin neden sinirli hshsh sinir etme çocuğu
- 1 yıl
Şaka yaptım hemen niye kızıyon hshshh
akıllı bir kedi belli :) - 1 yıl
Rica ederiz kedi ve anası :)
- 1 yıl
hangi şehirdesin
- 1 yıl
tamam otobüs hattını söyle tahmin ediyim hshsh
- 1 yıl
Korkma koltuğa oturmam artık bu olaydan sonra hshsh ayakta giderim daha güvenli
- 1 yıl
Sana laf eden yok ya kızma hemen sonuçta bir erkekte düşebilir
- 1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=_QBSCYRYbWA
bu şarkı güzel dinle derim - 1 yıl
bağırma çocuğa hshshs
- 1 yıl
Tamam sustum :)
- 1 yıl
Hayır otobüste düşmemek için dua et her seferinde hshsh cidden sustum iyi günler
- 1 yıl
Şaka yapıyordum ciddiye almayın
- 1 yıl
hshshsh
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılİzmir' de halk otobüsünden inen bir kadın ineboleceği yeterli alan varken neredeyse üzerime çıkacaktı. Çekilmesem ikimiz bir den yere düşecektik.
04 Yorumla- 1 yıl
Otobüsteyiz ters oturdum neresi burası diye sorduğumda liseliler gülüyordu saç başta dalacaktım baktım bıraktı gülmeyi özürlü demek ki kıyamam
- 1 yıl
Kendilerinin düştüğü milyonlarca komik durum varken ufacık bir şey de kahkaha atanlara ben de aynı duyguları besliyorum.
- 1 yıl
Yanlarına gidip problem mi var deyip soracaktım o derecede sinir bozucuydu kızınnbirisi kapalıydı ama
- 1 yıl
Bazı insanlar bozuk kaldırım taşı gibidir. Üzerine basarsan çamur sıçratır. Birçok insan sırf başına bela almamak için bu tür yaratıklara bir şey demiyor.
1 yılVar dinlenme tesisinde bir hanımefendi yanima gelip kahve içelim mi demişti. Hayatimda aldiğim en ilginç date teklifiydi
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılÇok ilginç bir durum yaşadım 😄
Muavin arkadaş uyurken
bir anda uyandırıp
abi azraiş seni arıyor diyor 😄
00 Yorumla - Diğer konusunda 782 cevap paylaştı.
u 1 yılToplu taşıma kullanmıyorum o yüzden başıma bir şey gelmedi
02 Yorumla- 1 yıl
En iyisini yapıyorsunuz Ben de taksiye geçiş yapacağım gidişle
- 1 yıl
👍 👏
1 yılBir tane kız ayakta kalmıştı bende ona kendi yerimi vermistim
02 Yorumla- 1 yıl
Çok tuhaf bir olay değil aslında.
- 1 yıl
O zaman neden diğerleri yer vermedi kıza 🤔🤔
Diğer konusunda 822 cevap paylaştı. Metrobüste 60 yaşlarında bir teyze tarafından avuçlanmıştım… bildiğin kalçamı yoklamıştı
07 Yorumla- 1 yıl
Kalabalıktır ondandır 😏
- 1 yıl
İstanbul mu yer
- 1 yıl
Bursa kızılay'dı benimki.. .
- 1 yıl
Ters oturdum nerede olduğumuzu bilmiyorum karşımıza da liseliler oturuyor gülüyorlar problem mi vardı diyecektim diktik bakınca kestiler
Diğer konusunda 10,4b cevap paylaştı. Kulaklıkla sesli müzik dinlediğim için uyarmışlardı bende size ne dedim dinlemeye devam ettim sonra beni dövdüler
04 Yorumla- 1 yıl
Ben olsamben de müzik dinlerdim sizde onları dövmüşsünüzdür eminim kavga mı çıktı yani
- 1 yıl
İstanbul kalabalık şehir yani ama ben değilim maalesef orada
- 1 yıl
Doğru söylüyorsunuz
Gizli Üye(25-29)1 yılTuhaf olucak da baska bir kizin tacizine ugramistim
216 Yorumla- 1 yıl
Niçin lezbiyen miymiş.
Cevap sahibi1 yılBilmiyom ki resmen elini etegimin altinda hissettim ses edemedim ama sessiz kaldim
- 1 yıl
Kaç yaşlarındaydı küçüktür belki
Cevap sahibi1 yılBenden buyuktu kiz ve kapaliydi ben liseye gidiyodum o zmn lise 3 tum
- 1 yıl
Hm Bursa'da mı oldu bu olay
Cevap sahibi1 yılYok hayir İstanbul'da oldu
Cevap sahibi1 yılKulotlucorabimin ustunden elledi corabi azcik cekti hissettim
- 1 yıl
Kalabalık mıydı anlayamadı belki
Cevap sahibi1 yılCok kalabalikti. ve belki bi saat felan gittik hep arkamdaydi kadin, kaza desem degil ki bile isteyd yapti
Cevap sahibi1 yılRezil rusva oldum
- 1 yıl
Onur rezil rüsva olması lazım
Cevap sahibi1 yılGayet rahatti elini kulotlucorabimin icine de soktu hissettim bisey diyemedim
- 1 yıl
Herkes baktınca rahatsız olması lazım onun da
Cevap sahibi1 yılCok kosedeydik kimse gormemistir ihtimal de vermemistir ama goren olduysa etegimin toplandigini da kulotlucorabimi da gormustur ve totomu
- 1 yıl
Evet nereden bildiniz
Cevap sahibi1 yıl😔😔
Bir ara tiner dönmüşlerdi otobüse yakmak için
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılPek binmedim ama uzun yolda bir defa doğu kesime giderken herkes koltuk arasında yerde vs yattı
00 Yorumla
1 yıl30 35 yaşlarında bi kadın poposunu sürtmüştü delirtti beni
00 YorumlaOtogarda bir çocukla muhabbet etmiştik aynı otobüsteydik iş sevgililiğe kadar gitti
05 Yorumla- 1 yıl
Cidden mi
- 1 yıl
Sok oldum
- 1 yıl
Ya şaşırdım yani niye şaşırdığımı buradan söylemeyeyim de yani herkesin içinde şaşırdım
Diğer konusunda 931 cevap paylaştı. Var tabi ayağını bana sürten öğrenciye denk gelmiştim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok dalgındım ablanin birisi yerde yok ayakta gidiyoruz geldi yasladı bayagi bayagi tayt giymiş bide tam hissediyorum allahim deli olacam otobus hareker ettikce sürtündü
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOtobüse binmekten nefret ettim milletin birbirine düşman gibi bakması stres yapanlar bana dokunuyorsun diye tartışanlar 🤢
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEve geç kalıyordum durdurmaya utandığım için geri 20dk eve yol yürümüştüm, başka yok çünkü pek sık kullanmıyorum otobüsü
00 Yorumla- Diğer konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılHareket halindeyken durmaya yakın daha durmadan yere zıplamak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılkadının basını bacagıma koyması ve ereksiyon olmam uzun yolsa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKadının biri avcuma parmakları ile dokunup güldü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKuzenlerle bir yere giderken ani frenle daltonlar gibi yere yapıştık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılVar. Metrobuste parlak bir corapla donsuz gezen bir kizin oturdugunda vajinasinin killarini gorunce sok oldum. erkekleri dusunemiyorum.
22 Yorumla- 1 yıl
Iyyy
- 1 yıl
Biz niye hiç görmüyoruz öyle 😀😀
Gizli Üye(25-29)1 yılYok hiç taciz edilmedim
40 Yorumla- Diğer konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılOtobüse hiç binmedim.
01 Yorumla- 1 yıl
Bu nasıl bi zenginlik diye mi düşünecektim aksi de olabilir
- Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılkızın birinin yaslanması
00 Yorumla - Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılKızın biri zorla sürtünmüştü...
00 Yorumla Evet otobüs yolda kaldı tüm erkekler inip ittiler
52 Yorumla- 1 yıl
Çok enteresan mış :)
- 1 yıl
😄😄 Bari kadınlar da inip en azından otobüsü hafifletmiş olaydılar?
Gizli Üye(30-35)1 yılOtobüsün psikolojisi bozulmuştu
00 YorumlaDiğer konusunda 325 cevap paylaştı. Senin başına ne geldi
06 Yorumla- 1 yıl
Otobüsteyim ters gidiyorum neresi burası diye sorduğumda özürlü liseliler gülüyor saç baş dalacaktım Dik Dik bakınca kesti gülmeyi
- 1 yıl
Bursa kızılay'da
- 1 yıl
Niye siz Tekirdağ'da mı yaşıyorsunuz
Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Yok ana olsun isterim
00 YorumlaEvet aşkım
00 Yorumla
1 yılCıks yok
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılboş ver
00 Yorumla - Diğer konusunda 10,9b cevap paylaştı.
1 yılevet var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet var
25 Yorumla- 1 yıl
Ne oldu
Cevap sahibi1 yıl@KaradenizliBeyfendi napcan sanane
- 1 yıl
Sadecee var diyorsan devamını getirmelisin
Cevap sahibi1 yıl@KaradenizliBeyfendi neden anlatıyım sanane işine baak
- 1 yıl
Belli zaten değişiksin
Gizli Üye(36-45)1 yılbiri sak. o çekti.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBek yine ne geldi
00 Yorumla
1 yılYok senin
123 Yorumla- 1 yıl
Bursa otobüsündeyim ters oturuyorum nerede olduğunuzu bir türlü bilemedim soruyorum liselilerde gülüyor komik olan bir şey yok aslında yanlarına gidip soracaktım neredeyse problem mi var diye 😘
- 1 yıl
Ne gitmiştin
- 1 yıl
Sorunu anlamadım tatlım.
- 1 yıl
Ne giyiyordun
- 1 yıl
Bursa'. Kızılay'a gidiyordum.
- 1 yıl
Ne giyiyordunn
- 1 yıl
Kot pantolon gömlek mavi mont vardı
- 1 yıl
Hmm Seksimisin
- 1 yıl
Dalga mı geçiyorsunuz siz benimle
- 1 yıl
Yooo asla
- 1 yıl
19 yaşındasın sanırım - 1 yıl
Evet
- 1 yıl
Ben de 29'dan gün aldım
- 1 yıl
Ayy ne güzel
- 1 yıl
Sevgilin var mı
- 1 yıl
Yok canım şu an senin var galiba
- 1 yıl
Yok benimde kızlardan hoslanirmisin
- 1 yıl
Hayır tabii ki lezbiyen misin yoksa canım sen hemen hemen erkek kardeşimle yaşıtsın
- 1 yıl
Hadi ya
- 1 yıl
Lezbiyen misin
- 1 yıl
Kabul edersen
- 1 yıl
Ben homofobiğim canım LGBT İLLET şey YOK OLUŞ ERKEK KARDEŞİMDEN 1 YAŞ KÜÇÜKSÜN ARAMIZDA DA ÇOK YAŞ FARKI VAR ABLAN SAYILIRIM 😏
- 1 yıl
O zaman yapalım
1 yılHayır
00 Yorumla
1 yılHiç otobuse binmedim
00 Yorumla
1 yılTaciz
00 YorumlaYok.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?