Merhabalarrr sizden akıl alacağım ve şu konuda..
Erkek arkadaşım her istediğinde aptal ben koşa koşa ona gidiyorum ama ben dün 12 saat çalıştım o izinliydi akşam üzeri işten çıkınca buluşup kahve içelim dedim neden bugüne sıkıştırıyoruz yarın içeriz dedi tamam dedim ve bugün de devriyem var dedi ama arkadaşı ile arkadaşım 4 lü buluşalım diyince devriyesi iptal oldu bende fazlasıyla üzerine gittim ve gerçekten fazlasıyla kırıldım onu fazlasıyla etkileyecek derin sözler yazmak istiyorum sizce ne yapmalıyım?
Erkek arkadaşım her istediğinde aptal ben koşa koşa ona gidiyorum ama ben dün 12 saat çalıştım o izinliydi akşam üzeri işten çıkınca buluşup kahve içelim dedim neden bugüne sıkıştırıyoruz yarın içeriz dedi tamam dedim ve bugün de devriyem var dedi ama arkadaşı ile arkadaşım 4 lü buluşalım diyince devriyesi iptal oldu bende fazlasıyla üzerine gittim ve gerçekten fazlasıyla kırıldım onu fazlasıyla etkileyecek derin sözler yazmak istiyorum sizce ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yaz gıtsın nasıl vakıtlerı olmuo anlamıorum sankı omer koclar aykü
Dimi ya 8 5 çalışıyor birde ben 8 8 çalışıyorum hemde fabrikada düşünnnn
Bir şey yapma, görüşmek istemiyorsa sevmiyor olabilir. Bunu öğrenmeye bakmalısın.
Nasıl öğreneceğim.
Düşünerek... Buluştuğunuzda gözlerinin içine bakıyor mu, sohbet açıyor mu, sana gülümsüyor mu, seni önemsiyor mu, problemlerinle yakından ilgileniyor mu...
Kendini bu kadar basitleştirirsen değersiz hissetmen normal bu kadar ulaşılır değil ulaşılmaz ol
Ama seviyorum ve ondan uzak kalmak istemiyorum ona bunu nasıl anlatabilirim?
Anlamaz sen ne kadar üstüne düşersen g*tü o kadar kalkacak
Hmmm okey çok sağol
Merakımdan soruyorum, ulaşılmaz olunca bu erkekleri daha mı çok çekiyor?
Evet aşkım beni seven çocuk hala peşimde deli gibi evlenmek istiyor fazla ilgili ama yaş farkımız var ondan istemiyorum onu eskilerin bir sözü var sevdiğinle değil seni sevenle birlikte ol diye bundan sonra onu yapıyoruzz💅🏻💅🏻
Ama canım nereye kadar ulaşılmaz olacağız. Ben anlamıyorum mesela ilgimizi gösterince bunların neden biyerleri kalkıyor, soğuk umursamaz davranıyorlar
Balım 1 ay içinde dünyaları aldım o değil ben prenses ettim onu ilk konuştuğumuzds deli gibi yazıp arardı şimdi de ayrılık mesajı attı dediği gibi erkeklere ne kadar değer ilgi gösterirsen o kadar senden uzaklaşırlarr.
Cidden çok yorucu ya, ne yapacağız böyle
Nasibini bekleyecesin güzelim cidden nasibini bekle.
32 oldum😢 bence benim nasibim yok🥲
Aşkım halam 45 yaşında evlendiii 😂😂
Hahahah canım ya güldürdün, anne olmak istiyorum ben ve bu 45 den sonra pek mümkün değil🤪😂
Ayy bu gece senin için çok dua edicem ciddennn Allah'ım nasip etsin en güzellerini sana
🥹🥹 yaa canımm ben çok duygusal bi insanım, şu yorumu yazman beni inanılmaz mutlu etti. Çok teşekkür ederimm canım Amin hepimize, Allah razı olsun. Hakkımızda hayırlısı olsun, umarım iyi insanlara denk geliriz❤️
Ayrıl şekerim değersiz hissettiriyorsa. Katlanmak zorunda değilsin.
Bundan sonra sana vermeyecem yaz derinden etkilenir
O ne demek pardonn
Beni madem sevmiyon o zaman penis*n küçülsün, yar*ama kadar da yolun var; yani yok de.
boş ver umursama. Meşgul çek bdit kaç hafta
Yanlız kalmak istiyorum diyince yanıma geldi ve sancım vardı deli gibi hemde evlere ayrılınca hiç nasıl olduğumu sormadı...
Dedim ya biraz mesafe koy. Sen sürünme, o sürünsün
Sürünsün tabi ya daha çok yeniyiz 1 ay oldu ama değer verdiğim için hep hediyeler sürprizler yapıyorum o ise sadece sevgililer gününde çiçek aldı iki gün önce işe başladım ilk günün nasıl geçti diye bile sormadı aman dediğini yapacağım bu dünyada erkek mi bitti.
Yazmaa sakın yapma
Neden böyle bir duyguya girdin
Öyle hissediyorum.
Buyur gel konuşalım
Sana bunu hissttiren biri var mı
Erkek arkadaşım işte sanki beni sevmiyormuş sadece vakit geçiriyormuş gibi hissediyorum
Değer vermiyor mi hiç sana
Bazen değerli hissettiriyor bazende hayır mesela iki gün önce yeni bir işe başladım ve ilk günün nasıldı diye sormadı ve bugün onun yanındayken sancılarım vardı nefes alamıyordum resmen eve gidince hiç sormadı ben uyuyorum iyi geceler canım dedi uyudu
Değişik mis gerçekten onunla yüzyüze konuşmayı denedin mi
Anlatıyorum derdimi ben ne yapayım ki söyle falan diyip geçiştiriyor
Bana yazarmisin ozldn
Yazamıyorum ki seviyem düşükmüş
Takip et beni
Ben yazarım sana
Olayı akışına birak kendine değer ver
Haklısın
Neden
Bence söv engelle
Bende