Kızlar, İnsanın kendini değersiz hissetmeye başlaması... ?

Öncelikle Merhaba. Yaşım 35 ve bekarım hiç evlenmedim.. Sportif ve atletik bir yapıya sahibim. Sigara ve alkol kullanmıyorum. Uzun yıllardır sporla uğraştığım için vücut yaşım 26.(Testler yapıldıktan sonra çıkan yaş) Şimdi neden bunları yazdım açıklamaya çalışayım. Yani bayanların ilgisini çekebilecek bir dış yapım var ama nedense son yıllarda ne girdiğim arkadaş ortamlarında ne de oturup konuştuğum kişilerin artık ilgisini çekemediğimi farkettim. Tabi ki herkesin beni beğenmesi gerekmiyor ama eskiden sanki daha çok insanlar beni merak eder konuşmak isterlerdi yazarlardı. Ya da yaş 35 olduğu için artık pek kimsenin ilgisini çekmiyor da olabilirim bilemiyorum. Bir de eskiden insanları daha çok alttan alabiliyorken artık alttan alamadığımı farketmeye başladım. Mesela biriyle tanıştım sürekli ben nasılsın nasıl gidiyor diye yazıyorsam ilgiliyi sadece ben gösteriyorsam karşı taraftan tek tük cevap geliyorsa ilgi az geliyorsa direk muhabbeti kesiyorum engelleyip geçiyorum. Eskiden bunları mesela daha çok alttan alırdım. Ayrıca sadece takılmak zaman geçirmek için geçici mutluluk için bi kadının peşinden koşmak bana saçma geliyor. Bu arada arkadaş çevremle aram gayet iyi onda bir sorunum yok. Zamanla insan artık kimsenin pek dikkatini çekmeyince moral direncimin kırıldığını hissettim. Bunu yazarken lütfen yanlış anlaşılmasın ilgi meraklısı ilgi delisi anlamında söylemiyorum. Tek olmak yalnız olmak sizi anlayan birisinin insanın karşısına çıkmaması insanı üzüyor sadece belirtmek istedim. Belkide içimi dökmek istedim. Sonuna kadar okuyanlara teşekkürler. İyi günler olsun.

Kızlar, İnsanın kendini değersiz hissetmeye başlaması... ?