Unutkanlık ve Motivasyon Eksikliği Nasıl Geçer?

Arkadaşlar sorumun açıklamasını okumanız biraz uzun sürebilir ancak lütfen bana yardımcı olun bunu okuyan ve bana yardımcı olandan Allah razı olsun son 2 senede acayip bir unutkanlık başladı ve motivasyon eksikliğim var yani hiç bir şeye doğru düzgün odaklanamıyor ve dikkatimi toplayamıyorum, Okulda arkadaşlarım kitap okurken bende gözümle takip etmeye çalışıyorum ancak bir süre sonra dikkatim yeniden dağılıyor, Ani unutkanlık var, oyun oynarken lobide bir önceki maçta hangi karakterle oynadığımı unutuyor ve eşyaların yerini karıştırıyor çok nadiren de olsa bazen unutabiliyorum bile,
Ezber yapacağım zaman önceden rahatlıkla ezberlediğim şeyleri artık daha zor ezberliyorum, aramızda kalsın cinsel içeriklerlede haşır neşir olabiliyorum kendimi tatmin etmeye kadar acaba buda zeka seviyemi düşürüyor olabilir mi? zihin bulanıklığı diyenlerde var bu olaya sanırsam lütfen bana yardımcı olun özelliklede sağlık sektörlerinde okuyan ve sağlık sektöründe çalışanlar bir cevap verirse mutlu olurum, Vallahi billahi yemin ediyorum artık çok bezdim bu olaydan daha yaşım bile bunları yaşamaya elverişli değil ve azeimer olmam inşallah
Unutkanlık ve Motivasyon Eksikliği Nasıl Geçer?