Arkadaşlar sorumun açıklamasını okumanız biraz uzun sürebilir ancak lütfen bana yardımcı olun bunu okuyan ve bana yardımcı olandan Allah razı olsun son 2 senede acayip bir unutkanlık başladı ve motivasyon eksikliğim var yani hiç bir şeye doğru düzgün odaklanamıyor ve dikkatimi toplayamıyorum, Okulda arkadaşlarım kitap okurken bende gözümle takip etmeye çalışıyorum ancak bir süre sonra dikkatim yeniden dağılıyor, Ani unutkanlık var, oyun oynarken lobide bir önceki maçta hangi karakterle oynadığımı unutuyor ve eşyaların yerini karıştırıyor çok nadiren de olsa bazen unutabiliyorum bile,
Ezber yapacağım zaman önceden rahatlıkla ezberlediğim şeyleri artık daha zor ezberliyorum, aramızda kalsın cinsel içeriklerlede haşır neşir olabiliyorum kendimi tatmin etmeye kadar acaba buda zeka seviyemi düşürüyor olabilir mi? zihin bulanıklığı diyenlerde var bu olaya sanırsam lütfen bana yardımcı olun özelliklede sağlık sektörlerinde okuyan ve sağlık sektöründe çalışanlar bir cevap verirse mutlu olurum, Vallahi billahi yemin ediyorum artık çok bezdim bu olaydan daha yaşım bile bunları yaşamaya elverişli değil ve azeimer olmam inşallah
Ezber yapacağım zaman önceden rahatlıkla ezberlediğim şeyleri artık daha zor ezberliyorum, aramızda kalsın cinsel içeriklerlede haşır neşir olabiliyorum kendimi tatmin etmeye kadar acaba buda zeka seviyemi düşürüyor olabilir mi? zihin bulanıklığı diyenlerde var bu olaya sanırsam lütfen bana yardımcı olun özelliklede sağlık sektörlerinde okuyan ve sağlık sektöründe çalışanlar bir cevap verirse mutlu olurum, Vallahi billahi yemin ediyorum artık çok bezdim bu olaydan daha yaşım bile bunları yaşamaya elverişli değil ve azeimer olmam inşallah
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
doktora giderek.
Bir 12 vitamin eksikliği olabilir çinko olabilir motivasyon eksikliği de işte bir diğer odaklanamama dikkat eksikliği vitamin mineral ağırlıklı olabilir belki ya da kafam başka bir yerdedir yani kısaca ya bunlar olabilir yani
Çok sağol kardeşim Allah razı olsun ben daha üniversite okumak istiyorum Allah nasip ederse ama böyle olmaz kendimi acilen toparlamam lazım...
O inşallah okursun da yani üniversite okumak çok böyle büyük bir başarı değil artık günümüzde çok fazla üniversite sayısı olduğu için ülkemizde yani diplomalı işsiz çok fazla yani bence üniversite okumaktan ziyade elde tutulur bir mesleğin veyahutta geleceğin meslekleri ya da herkesin yapamayacağı şeyleri yapabilirsin bence üniversite okumaktan ziyade
Sende haklısın kardeşim ama lise hayatıma bakılırsa üniversite çok disiplinli ve ben bu disiplinin daha yarısını bile görmedim aynı zamanda zeka ve hafızam çoğu yerde üniversitede baş rol olarak karşıma çıkacak işte tam olarak bundan korkuyorum...
Vallahi bence üniversite okumanı tavsiye etmem
Zaten son derece istekli değilim gelip geçici oluyor genelde bu tarz isteklerim ve evet okumayanlar daha iyi yaşayabiliyor...
Ay ben okuyup da iyi yaşayanlardanım ama Allah'a şükür herkes böyle olamabiliyor
İyi yaşamakta önemli dediğin gibi ama adam olmakta önemli kaç senelik eğitim hayatımda neredeyse hayvan bile denmeyecek insanlar bile öğretmen rolünde muhatabım oldu...
Haklısın. Bence üniversite okumana gerek yok yani pek yaşını bilmiyorum ama
17 güzel abim, yeni takipçinim bu arada😁
Eyvallah teşekkür ederim kardeşim 😂
Doktora git mutlaka yaşın genç, stresden sinirden uzak dur , insanlara fazla anlam yükleme beynini dinlendir huzurlu olmaya çalış. Sinirden beynin yüklenmesinden de oluyor.
Dopamin eksikliği de ola bilir. Yaz bak google belirtileri aynı , mutlu edecek şeylere odaklan.
Cevap verdiğin için teşekkür ederim güzel kardeşim, acaba afedersin ama insanlık hali işte cinsel içeriklerle çok fazla haşır neşir olmak ve kendimizi tatmin etmekte dopamin eksikliğine yol açar mı? Bu pis illet şey ergenliğin aşamalarından geçiyor malum
O kadar bilgim yok maalesef