Kpss hazırlanıyorum ama motivem çok az bunu nasıl arttırabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- u+1 yıl
Merhaba, kendinize olan inancınızı güçlendirmeniz gerekiyor ve bu sınavı gerçekten yapabileceğinize olan güveniniz de olması lazım. Bunu sağlamanız için hakikaten çok çalışmalısınız ve farklı kaynaklardna bol bol soru çözmelisiniz. Bunu da mümkünse zamana yaymalı ve sabırla, azimle başarının geleceğini bilmelisiniz. Yoğun bir şekilde çalıştıkça netleriniz de buna paralel olarak artış gösterecektir ve böylece kendinize olan inancınız, motivasyonunuz da artacaktır. Öte yandan sizi tatmin edici güzel bir hedef belirlemeniz gerekiyor. Bir başka deyişle, KPSS'ye hazırlandınız ve diyelim iyi bir sonuç aldınız. Sonrasında hedef olarak belirleyeceğiniz bir iş veya plan size hitap etmeli ve sizi gerçekten çalışma konusunda isteklendirmeli. Hayalinizi süsleyen bir hedef olduğu sürece siz o çalışmayı asla bırakmazsınız ve hep kendinizi zorlarsınız. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle..
32 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 🙏
- +1 yıl
Rica ederim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
2Cevap
Sanırım bir süredir bende de var olan durum. başlığın adı motivasyon eksikliği olunca aklıma vitamin eksikliği geldi nedense. sanki hayatının vitaminini kaybetmişsin. dışarıdan yaşamaya dair takviye alman lazım ama ona bile burun kıvırıyorsun gibi bir şey.
başladığım diziyi yarım bıraktığım oluyor. filmleri tek seferde değil de durdurup ara vererek izliyorum çoğu zaman. sonra dinlerim dediğim şarkıyı, albümü dinlemiyorum. kitap okuyasım gelmiyor. günlük yeterli miktarda su içmeye eskisi gibi özen göstermiyorum şu sıralar. kilo vereyim, iyi tamam ama spor yapmaya üşeniyorum. heveslerimde sürekliliği sağlayamıyorum. bir boşvermişlik var üzerimde.11 Yorumla- +1 yıl
İkimizde depresyondayız ondan olabilir
- +1 yıl
motivasyon asla gelmeyen bisey
o yüzden motivasyon icin beklemeden disiplinli sekilde calisman lazim
ama Şu an bu sorunu yanitlamiyordur 😂o yüzden
motive edici sözler veya konusmalar beni cok gaza getirir sende deneye bilirsin istersen10 Yorumla Kendine zaman tani, bol zaman ayir calismak icin, ama kendini strese sokma. Gecelere kadar da calisma. 1 saat calistiktan sonra biraz dinlen, yürüyüs yap, biseyler izle ☺️ sevdigin icecek ve yiyecekleri ye 👀
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler eda
- +1 yıl
Study with me videoları eşliğinde çalış.
13 Yorumla- +1 yıl
O nedir
- +1 yıl
Baksana yutubdan
- +1 yıl
Tamam
- +1 yıl
Allah yardim etsin
10 Yorumla ben de ben de
01 Yorumla- +1 yıl
Napcaz gız
Bende aynı
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Duzelmez
01 Yorumla- +1 yıl
Niye gız
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Selamlar
Hayırlı olsun.
Temel amacınız net olmayabilir. Örneğin; KPSS'ye neden hazırlanıyorsunuz. Nasıl bir hayat bekliyorsunuz. Gerçekten "istiyorum" dediğiniz şeyler kendi istekleriniz mi yoksa başkalarının "buna mecbursun" dedikleri şeyler mi?
KPSS sınavına girdiğinizi ve sınavın harika geçtiğini hayal edin. Sonuçları gördüğünüz zaman hissedeceğiniz duyguları düşünün. Bunları düşündüğünüz zaman gerçekten enerji ve mutluluk duyuyorsanız kafanızda hedef net demektir.
Bu hayal ve imaj çalışmasını her sabah yapın. Her çalışmaya oturduğunuzda sınavın ne kadar kolay geçeceğini düşünün. Sınava çalışmaktan ve sınavın kendisinden büyük bir macera gibi zevk almaya çalışın. Hiçbir negatif düşüncenin yeşermesine izin vermeyin.
İnsanların motivasyon problemi aslında yoktur. Örneğin, en sevdiğini yemeği düşünelim. Bütün gün hiç yemek yemediniz ve akşam sürpriz bir şekilde önünüzde en sevdiğini yemeği buldunuz. O yemeği yemekte bir motivasyon eksikliği çeker miydiniz?
Sevgilerimle.