Önceden sevgiliydik 15 li yaşlarda?

15 li yaşlarda onun problemleri vardı benim yanımda olmadı beni bıraktı ben evlendim yıllar sonra boşandım 3 çocuğum var biri babasinda 2 si yanimda 2024 Nisan ayında sevgili olduk bunun israrlariyla birliktelik yaşadık bir kaç kez ve ben sürekli onu sucladim senin yüzünden öldü diye şere. siz na. ussuz falan dedim bir kaç kere hem yakın olmak istiyorsun hemde tanıyalım birbirimizi diyorsun bana dokunuyorsun dedim kaç kere ama evlenme konusunu hiç acmiyorsun dedim bana hayat arkadaşımsin sadece seninle evlenirim evlenirsem diyordu beni bırakma diye yalvarıyordu kaç kere en son dün dedi arkadaş kalalım sevgili olarak birbirimizi anlamıyoruz Ve senin bana se ref. siz falan demelerin beni kırıyor bayramda yanına geldiğimde yine o iş olacak ve sen yine beni suclayacaksin dedi o yüzden Arkadaş kalalım diyorum dedi ben konteynerda kalıyorum ordan tasinacagin zaman para lazım olacak sana para atacağım kabul etmiyorum istemiyorum çocuklar için kabul edeceksin falan sevgili olmasakta her zaman yanındayım dedi sana bakarım evlenmene gerek yok dedi bende istemiyorum bana yazma dedim bunun amacı ne anlamıyorum

Önceden sevgiliydik 15 li yaşlarda?