+1 yılAşık olduğunu ne yapsa ne etse kabul ettiğinde anlarsın aşkla gurur bir arada olmazmış ya o gururu çiğnediğin zaman hapı yutmuşsun demektir ayrıca her söylediği kulağına hoş gelip her yaptığı hareket seni kasıp kavuruyorsa o kelebekler mideni geçip kalbine ulaşıyorsada aşıksındır
Ve bence yani şimdiki aşklarda aşk uzakta falan yaşanmıyor çünkü aşkı kirletti bu milletimiz asıl aşklar eskiden varmış şuanda da sesini duyduğun birine veya görmediğin birine aşık olunacağına inanmıyorum ben o bir nevi sesinden hoşlanma olur benim için05 Yorumla- +1 yıl
Oda dogru ama benim hala bir umut inancim var iste :S
- +1 yıl
Tatlım valla aşkı tadanın her zaman bir umudu var benim 4 senelik bir ilişkim bitti 6 ay önce ama o umut hala barınıyor çünkü giden ardında her zaman açık kapı bırakıyor
- +1 yıl
Bizde aptal gibi kapının ucunda oturup bekliyoruz cok aptalız :S
- +1 yıl
Aşk aptallık değil midir zaten?
- +1 yıl
En büyük aptallık
En İyi Cevaplar
+1 yılSeversin kavuşamazsın aşk olur demiş aşık veysel bu kadar basit görünürken bir o kadar zor..
03 Yorumla- +1 yıl
İnsan kavuşamıycağını bile bile neden acı cektirirki kendisine aptalca bence aşk
- +1 yıl
Bakış açısı diyorum koca Aşık Veysel böyle demiş bana susmak düşer.
- +1 yıl
Oda dogru
+1 yılaşk nie ulaşılmaz olsun ya o saçma bnce aşk ulaşılmaz değildir ama ulaşılamaz aşklarda vardır tabi
aklın hep ondaysa onunla güzel vakitler geçirdiğini ayal ediyor ona zarar gelse veya en ufak bir olayda ona sahip çıkmak için kendini siper ediyosan geçmiş olsun aşıksın ,)02 Yorumla- +1 yıl
:) haklısın
- +1 yıl
:))
Fedakarlik baslamissa askta baslamistir, kendine ozen gostermeye baslamissan ask baslamistir, hayaller kurmaya baslamissan ask baslamistir... heleki cocuklari evlendirme varsa o hayallerde ask bacayi coktaaan sarmistir
03 Yorumla- +1 yıl
:) hayallerle yani
- +1 yıl
:) anladim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
+1 yılSoru başlığı saati gösteriyor sanki.. :S
https://i.hizliresim.com/k1R63A.jpg05 Yorumla- +1 yıl
Yani senin icin uykusuzluk uykun edilmen gibi bisey
- +1 yıl
Aynen öyle sadece soru başlığı için geçerli hanımefendi. Soruna gelince cevabım ise aşağıda söz olarak belirttim. :)
İlk sen ararsın,
İlk mesajı sen atarsın,
İlk sen konuşursun,
İlk sen eklersin,
İlk adımı sen atarsın
İlk sevdiğini sen söylersin..
Sonra Kendini bir halt sanır ki aslında alakası yoktur.
Bulunmaz hint kumaşı kılığına girer ve senin ona verdiğin özgüven sayesinde
Tüm karşı cinsleri kendine Aşık zanneder!!! - +1 yıl
Benim aradigim cevap bu degil ama cunki soruyu anlamamissiniz
- +1 yıl
Seni kırmak istemem sormuşsun çünkü ama soru 3 gruba ayrılır gibi olmuş onlardan birine karşılık sözü belirttim.. Yine de umarım aradığın cevabı bulursun. :)
- +1 yıl
:) tesekkurler
+1 yılAşık olduğunu aşıkken anlamazsın. Kaybettiğinde ya da aşkın büyüsünden kurtulup mantığın devreye girdiğinde anlarsın.
Aşk, ulaşılmazı sever evet.03 Yorumla- +1 yıl
Aşk ulasilmayinca olunur yani
- +1 yıl
Kısmen. Aşk;özleyince, dokunmak isteyince, sarılmak isteyince, ulaşamayınca değer kazanır. Ulaşamayınca olacak diye bir kural yok ama;ulaşamayınca değeri artacağı kesin.
- +1 yıl
Anladim mantikli evet
- Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılbenim hissiyatım , kendimi hem mutlu hem mutsuz hissetmem bunun habercisi :)
04 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani :)
- +1 yıl
bilmiyorum çok karışık tarif edilmez o an görsen belki.
- +1 yıl
Anladim hem mutlu hem mutsuzluk duygu karmasasi
- +1 yıl
olabilir.
Aşk, her şeydedir ama hiçbir şeyde görünmez. Sözlerle anlatılmaya çalışılıyor ama anladığınız ya da her şeyi boşverin, hissettiğiniz kadar kuvvetlidir...
00 Yorumla- Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılsaçmalıktır ne zaman boşluğa düşsen yanında bulunan sana destek olana aşık olursun erkekse dostun kadınsa aşkın olur
021 Yorumla- +1 yıl
Nasil yani muhtac oldugun icin mi
- +1 yıl
şu an için saçmalık olduğuna inanıyorum
- +1 yıl
sezarettin gelmiişş :D
- +1 yıl
@depresyonkraliçesi sen gitmemişmiydin :)
- +1 yıl
@sezarettix sadece o sorudan gittim efenim uykular haram bize :D
- +1 yıl
Sanirim bende oyle dusunuyorum
- +1 yıl
@sanamısorcammm kendine eziyet çektirip acı çekmekten başka bir şey değil ;)
@depresyonkraliçesi tek gözlü abla bizimle makara yapmadı tek başına kaldı kendi sorusunda, geceleri uyumuyoruz ki sabahları rahat rahat dinlenelim diye :D - +1 yıl
hahah @sezarettix aynen :D
- +1 yıl
sabah olsada yatsak @depresyonkraliçesi :D
- +1 yıl
bir agnostik olarak ezan saatini biliyorum ve ezan okunduktan 20 30 dk sonra yatıyorum :D geceler bizimdir! hahah
- +1 yıl
@depresyonkraliçesi imam amca ne zaman okursa artık :)
- +1 yıl
bizim imam kafayı vurup yatıyor @ sezarettix :D
- +1 yıl
etiketleyememişim :D hahah
- +1 yıl
burdanda kovulmadan başka soruya geçelim @depresyonkraliçesi :D
- +1 yıl
:D yaa olurmu hic kovarmiyim ben sizi az daha sohbet edin cay falan yollatiyim evinize ayip olmasin :D
- +1 yıl
ne kadada tatlı bir okadar farklı hiç böyle soru sahibi görmemiştim teşekkür ederim :D :D
- +1 yıl
Ne demek her zaman bekleriz
- +1 yıl
oy oy soranın misafirperverliği de takdire şayan. yok canım şimdilik çay kahve almayalım biz alışkınız milletin sorusunda sohbet etmeye dimi @sezarettix? :D
- +1 yıl
sorma yaaa soru soranlar kaçıyor @depresyonkraliçesi ama bu abla kibar çıktı yeniden teşekkür ederim :)
- +1 yıl
@depresyonkraliçesi yine bekleriiz :)
- +1 yıl
@sanamısorcammm eyvallah kuzu saol =))
+1 yılaşk için ölmeli aşk o zaman aşk dım dım dım... bu geldi aklıma başlığı okuyunca
04 Yorumla- +1 yıl
:D bende bu soruyu sormadan once ve sorarken aklimda bu sarki vardi icimden soyluyodum kanka
- +1 yıl
- +1 yıl
@sanamısorcammm hahah :D
+1 yılSeversin güzel ol. biterse ölüm olur. Huzuru buldum dersin oysa huzur sana uzak olur. Aşk vardır bulmak zor olduğu kadar da kolaydır.
04 Yorumla- +1 yıl
Kafami karistirdin
- +1 yıl
Biliyorum
- +1 yıl
Anladımm
- +1 yıl
Tabi
Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Her iğrencliğine katlanıosan affediosan aşkın en iğrenç halini yaşıyosundur
00 YorumlaKarşı ilişkiye-Sevgi denir.
Karşılıksız ilişki ve acı-Aşk00 Yorumla
+1 yıll*n Dumandan alıntı yapayım diye geldim herkes onu söylemiş...
01 Yorumla- +1 yıl
Sorma :D
+1 yılOnun elini tuttuğun zaman hissetiğin o huzur işte aşk bu
01 YorumlaAnladimm
Aşık olmak cok farkli bisey birliktelik yasamadigim birinede asik oldum oda bana oldu ikimizde birbirimizden hoslandigi surece sıkıntı olmaz
01 Yorumla- +1 yıl
Anlamadımm
Hayatinda yapabilecegin ebn buyuk aptalik olaeak dusunursun. Onu ne zmn gorsen kalbin yerinden cikicakmmis gibi olur. Gozlerini asla ayiramassin ondan. surekli yaninda olmssini isterrsin. İste ask bbudur
00 YorumlaCinsellikten sonra bile vaz geçemediysem aşıktır işte
00 Yorumla
+1 yılAşk onun dünyadan bir haberken , bir nefes kadar yakınında olup aslında ona çok uzakken aşktır.
03 Yorumla- +1 yıl
Kafam karıstı ama sanırım guzel ve cok doğru bisey soyledin
- +1 yıl
Karmaşık bir anlatım olduğuna katılıyorum. Ama anlatmak istediğimi anladıysan sıkıntı yok :)
- +1 yıl
Anladim :)
bir şeyi ulaştın mı kıymeti kalmaz ben hayallerimle mutluyum :)
04 Yorumla- +1 yıl
Hayalleri gerceklestirmezsen yeni hayaller kuramazsin
- +1 yıl
değelim ki birini seviyorum ona ulaştım mı önemi kalmaz ki o kalp atışlarını duyamam yanına gittim mi kalbimin sürekli öyle çarpması lazım ama elde ettin mi hiç bir anlamı kalmaz ki o duyguyu yaşıyamazsın o kalp atışlarını hissedemezsin tabi beni anlamak için bu duyguyu yaşamış olman lazım o yüzden hayaller her zaman en iyisidir
- +1 yıl
Neden evlendin karini elde ettin seninle kalbin onun icin atmayimi kesicek senin mantiginla ask degil heves oluyo bir hevesle gidiyosun karsi tarafa ulasinca vazgeciyosun
Diğer konusunda 5,7b cevap paylaştı. Onu görünce kalbin hızla çarpmaya başlar. Avuç içlerin terler, başın döner, midende bir ağrı hissedersin.
06 Yorumla- +1 yıl
Harbiden bunlar oldumu sende kanka :S
- +1 yıl
Baban anneni cok sevmis
- +1 yıl
Sende seversin senide seven olur insallah hayirlisi kardesim
Levent Yüksel aşk mümkün müdür hala (alakasız oldu ama sorunu cevaplar belki)
07 Yorumla- +1 yıl
Belkide mumkundur hayallerimle oynama
- +1 yıl
Buna inanirim
- +1 yıl
Allah banada nasip etsiin
Aşık veyselinde dediği gibi ; seversin kavuşmazsin adı aşk olur.
011 Yorumla- +1 yıl
Ben bunu anlamiyorum ama
- +1 yıl
Kavusamayinca neden ask oluyoki bu
- +1 yıl
:D birak leyla mecnun askini kanka bu devirde herkes kavussun kavusanlarin adi ask olsun :)
- +1 yıl
Gittim kanka hallettim :)
- +1 yıl
:) hele kankam benide dusunurmus :) ama 2gundur uyumuyorum uyusam iyi olucak :S
- +1 yıl
Sanada iyi geceler canisi gorusuruz
Ayrılınca aşık oluyosun çünkü kıymetini o zaman anlıyosun
00 Yorumla
+1 yılGöz göze diz dize bakışırsın ya ve sonra dersin işte bu ozaman olsa gerek.
00 Yorumla- Diğer konusunda 14,3b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef ne desem boş olur hiç sevgilim olmadı doğal olarak aşıkta olmadım.
01 Yorumla- +1 yıl
Buda benden
+1 yıl3. günün sonunda çıldıracak gibi oluyorsan ve görmek için herşeyi göz ardı ediyorsan; aşıksın.
021 Yorumla- +1 yıl
Anladım peki ne zaman biter?
- +1 yıl
Yüz üstü bırakıp gittiğinde ya da daha iyisini bulup aldattığında ya da senden sıkılıp seni kullanılmış bir peçete gibi atıp gittiğinde onun tarafında biter. Sende 1 yıl kadar kan kusarsın ve sonra diner acın kabuk tutar.
- +1 yıl
İnsanin sen anlatinca asktan kacasi geliyo cok kotuymus
- +1 yıl
Güzel bir şey değil, sevgi ara.
- +1 yıl
Kimi ariyim asdas :D adım sevgi bu arada kanka az sevgi dersen iyi olur
- +1 yıl
Kuru fasulye pilav mısın sen? "az sevgi"
- +1 yıl
Hayir yani sevgi diyosun bende ismimi soylediginii saniyorum kafa karisiyo o sebepten her neyse
- +1 yıl
:)) sen adın gibi bir şeyler bak kendine.
- +1 yıl
:D evet bencede ask bizim neyimize
- +1 yıl
Aşk züppe bir zengin. Sevgi ise şevkatli bir fakir.
Sen seç ;) - +1 yıl
Sevgi
- +1 yıl
Vazgectim Aşk ben o zuppeyi adam etmesini bilirim Ask icin cabalamak gerek :)
- +1 yıl
:)) gel ve al o zaman.
- +1 yıl
Almama gerek yok Aşk beni bulur
- +1 yıl
Özür, git ve al olacaktır. Aşk seni bulmaz çünkü.
- +1 yıl
Aşk aniden gelmezmiydi zamansız? Her şarkıda şiirde öyle anlatmıslardı besteciler, şairler yalanmıymış?
- +1 yıl
Görmen, hissetmen, istemen, gidip alman lazım. Besteciler işi süslemek zorunda çünkü = para kazanmaları lazım.
- +1 yıl
Şair?
- +1 yıl
Koy götüne.
- +1 yıl
Peki :(
- +1 yıl
Bana mesaj at.
Gizli Üye(36-45)+1 yıl@özlemt_ beğenmeyince engellemek terbiyesizliğindede bulunmaktan geri kalmamışsın.
02 Yorumla- +1 yıl
Anlamadım?
Cevap sahibi+1 yılkazara oldu boşver
kalbinin atması, bir şoke olman saçma bir şeyden etkilenmen
00 Yorumlabaska hic bir kişiyle onunla kurdugun hayalleri kuramadıgını anladıgın zaman baslamıstır ask
01 Yorumla- +1 yıl
Evet bunada katiliyorum
O omzuguna yattığında rahatsiz olmasin diye kılını bile kıpırdatmadıgın zaman
02 Yorumla- +1 yıl
Bence sacma bu ask degill insan bunu sevdigi icin deger verdigi biri icinde yapabilir arkadasi icinde yapabilir ben gercek anlamini istiyorum
her iki tarafın birbirine bağlılığı en önemlisidir. severek cinsel birliktelik tekdüze olmadığı sürece çok etkili olur.
00 Yorumla
+1 yılSabah ne zaman günaydın mesajı gelecek diye erken kalkıp beklemeye başladıgında başladıgını düşünüyorum
00 YorumlaAşk için ölmeli aşk ozaman aşk
02 Yorumla- +1 yıl
:D aklimdabu sarki vardi sorarken
+1 yılaşk aynen dediğin gibi ulaşamadığında aşktır..
06 Yorumla- +1 yıl
Ama insan ulasamiycagini bile bile niye aci cektirir kendisine bunu manasiz buluyorum
- +1 yıl
aşkın bir mantığı yokki... zaten mantığı olsaydı aşk olmazdı mantık ilişkisi olurdu... insan mantık ilişkisinde ne arar karşındakiyle uyumunu arar ona bakar... ama aşk öyle bişi değilki... aşk girdimi bikere yüreğe uygunmu değil mi sonunda acı mı var mutluluk mu var hesap etmez o yüzden aşktır... sadece yaşamak istersin sonu ne olursa olsun... ve sonunda o büyülü efsun bozulur ve aşk dediğin şeyden geriye tek kalan snnde dediğin gibi acı üzüntü depresyon yalnızlık kalır
- +1 yıl
Evet haklısın..
- +1 yıl
ha bu arada sana belki daha önce duyduğun bir hikaye anlatayım... konunun sorunun son özet cevabı olsun... bir gün güneş dünyaya aşık olmuş... ama nasıl aşkını ilan edicek nasıl sevgisini göstericekmiş bilmiyormuş... ona yaklaşsa biliyomuş dünyayı yakıcak kül edicek, aşkını gömüp uzaklaşayım dese bu sefer dünya bir buz kütlesine dönecekmiş... en son güneş anlamışki ne uzaktan ne de yakından olduğu yerden seyretmiş durmuş aşkını... işte aşk bence böyle bişi olsa gerek
- +1 yıl
Keske bunu basindan yazaydin eic secerdim
- +1 yıl
aklıma şimdi geldi :) olsun benim eicyle bir alıp veremediğim yok olsada olur olmasada... maksat vatana millete hayırlı olalım yeter :)
+1 yılyarin sabah cevaplarim bu soruyu
02 YorumlaTamam kanka
- +1 yıl
eyvallah abla :)
+1 yılAşk herzaman aşktır ama yaşamasını bilene :)
06 Yorumla- +1 yıl
Ama iki kisinin arasındaki sey ne zaman tam olarak ask diye adlandirilir mersk ettigim bu
- +1 yıl
Sevgili oldukdan bir 6 ay kadar sonra falan bence. İlk başlarda hoşlantı olup sonra geçedebilioooo
- +1 yıl
Dogru
- +1 yıl
Erkek ile kızın kendilerine aşırı güven ve sevgi duyarsa ömür boyu sürer aşk ama bir kere güven ya da sevgi bozulursa herşey biter. benden bu kadar daha fazla Edebi düşünemem kafam dondu :D
- +1 yıl
:D erkeklerden bu kadar kaliteli cevaplar almak beni mutlu etti tesekkurler
- +1 yıl
rica ederim her zaman kaliteli cevaplar için soru sorabilirsin :D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOlumune sevince ask tir
02 Yorumla- +1 yıl
Ölünce aşk olsa nolur ki
Cevap sahibi+1 yılÖlunmesi gerekir demedim ölumune ask herseye ragmen ask olmali bir omur boyu olene kadar
İnandığın, Güvendiğin, Sevdiğin Zamandır..
08 Yorumla- +1 yıl
Ama ne zaman? İki kisinin arasindaki sey ne zaman Aşk olarak adlandırılır
- +1 yıl
Guven kolay sarsilir ama o aska guven olmaz ki ben buyuk ve saglam asktan bahsediyorum yoksa herkes herkesi sever guvenir
- +1 yıl
Yasayan bilir yasamayan bakar misali :) bilmedigimizden mazur gorun
- +1 yıl
:) :)
Diğer konusunda 881 cevap paylaştı. Aşk için ölmeli aşk ozaman aşk
00 YorumlaAskı için olmeli ask ozaman ask kardeş
00 Yorumla
+1 yılAsk yok olmak demektir.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?