Aşk nedir sizce?

Benim sorum çok farklı belki benimle aynı fikirde olanlar vardır illaki her cevaba da saygı duyarım lakin bazen o kadar çocukça şeyler soran var ki anlamıyorum kızlar erkekler farketmez ikisi için de geçerli elbette mesela aşkı oyun ve bir kerelik ilişki sanıyorlar ve buna o kadar çok kendilerini inandırmişler ki ben birini seviyorum ama bana şöyle dedi ben birisini seviyorum ama yüz vermedi ben sevdiğim adama kendimi sunuyorum ama ilgisini çekmiyor yok bilmem vs vs arkadaşlar aşk sıradan bir şey değil o kadar basit bir duygu da değil iki günlük ya da iki öpmek sevmek sevişmek te değil sen karşındakine neden kendini sunma gereği doyursun o kadar basit mi senin düşüncelerin duyguların bedenin bırak zaten seni seven adam seviyorsa inanın düzgünce yaklaşır hiç bir erkek yani dürüst gururlu ya da adam gibi adam birisi asla kendini sunuyorum sana diyen bir kızı istemez kız içinde öyle. O an adamın kulağına hoş gele bilir söylediğin şey aman yaparm gitsin der ama emin ol o adamın gözünde zerre değerin olmaz ha şöyle iyi biriyse hayat tecrübesi iyiyse kendine gel ya ne bu beni ne zannettin der hatta yüzüne bile bakmaz ama dediğim gibi adam karaktersiz se yapar yürür gider yoluna hangi erkek ister böyle bir kadını

neyse beyler kimse yanlış anlamasın bu arada genel olarak söylüyorum zaten eminim ne kadar haksız görürseniz de bu mesajımı hak verende olacaktır

Aşk nedir sizce?